ماریناد جوجه کبابی آبدار – Fit Foodie Finds


ماریناد مرغ
ماریناد مرغ

از این استفاده کن ماریناد مرغ کبابی تا مرغ کبابی خود را با طعم های آبدار و لذیذ دم کنید. این به طور جدی است خوشمزه ترین دستور پخت ماریناد مرغ کبابی!

مرغ کبابی در بشقاب

به طور جدی بهترین ماریناد مرغ کبابی

به خوشمزه ترین ماریناد مرغ کبابی که تا به حال امتحان کرده اید سلام کنید! این با چند مورد از چیزهای مورد علاقه ما ساخته شده است: سرکه با،امیک، سس Worcester،re، آب لیمو و سیر.

اگر شما هم مانند ما اهل کباب ، هستید، می‌د،د که داشتن مارینادهای خوب در دست، کلاچ است، زیرا آنها طعم‌های آبدار را به گوشت شما می‌بخشند. ماریناد استیک ما و ماریناد فیله گوشت خوک هر دو مواردی هستند که باید در جیب پشتی شما نگهداری کنید!

چرا مرغ را قبل از کباب ، باید مرینیت کنم؟

طعم بسیار زیاد: وقتی می گوییم این همه طعم، منظورمان آن است! این دستور ماریناد مرغ کبابی اساساً یک حمام طعم دهنده برای مرغ شما است.

صرفه جویی در زمان: در این دستور، توصیه می‌کنیم که مرغ را یک شبه خوابانده کنید، که در نهایت باعث صرفه‌جویی در وقت شما می‌شود که آماده طبخ هستید.

مرغ آبدار + لطیف: طبق تجربه، مرغ کبابی شما بسیار آبدار و لطیف خواهد شد.

آن را بررسی کنید!

6 عدد ماریناد سینه مرغ

ماریناد مرغ در کیسه

شما این 6 ماریناد مرغ ساده را دوست خواهید داشت. آنها به سینه مرغ شما طعم می دهند و به راحتی کنار هم قرار می گیرند!

مواد ماریناد مرغ روی پیشخوان

آنچه شما نیاز دارید

خوب، بیایید در مورد اینکه این ماریناد مرغ از چه چیزی ساخته شده است صحبت کنیم. طعم ها معطر و کمی تند هستند، برای هر برش مرغ من، است!

  • سرکه بازامیک
  • روغن زیتون
  • ورسسترشر
  • عسل
  • ،دل دیژون
  • آب لیمو
  • پوست لیمو
  • سیر ریز ریز شده
  • تکه های فلفل قرمز
  • نمک و فلفل

تکه های مرغ برای کباب ،

خبر خوب! شما می تو،د تقریباً از هر برش مرغ برای این ماریناد مرغ کبابی استفاده کنید. حدود 2 پوند استفاده کنید. از موارد زیر:

ماریناد مرغ در کاسه

نحوه مرینیت ، سینه مرغ برای کباب ،

درست ، این ماریناد مرغ آسان است و در کمتر از 5 دقیقه قابل انجام است.

  1. مخلوط ،: همه مواد را اندازه بگیرید و در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. با همزن بزنید تا ،یب شوند.
  2. مواد انتقالی: ماریناد را در یک ظرف پ،تیکی یا ظرف پخت به اندازه گالن بریزید و مرغ را زیر آب بگذارید. مطمئن شوید که همه آن در ماریناد پوشانده شده است.
  3. Marinate: برای بهترین نتیجه حدود 12-18 ساعت مارینت کنید. اگر وقتتان کم است، پیشنهاد می کنیم کمتر از ۲ ساعت وقت بگذارید.

چه مدت باید مرغ کبابی را مرینیت کنم؟

ما توصیه می کنیم مرغ خود را به مدت 12 تا 18 ساعت برای بهترین نتیجه مرینیت کنید. اگر وقتتان کم است، توصیه می کنیم کمتر از 2 ساعت وقت بگذارید. هر چه مرغ خود را بیشتر مرینیت کنید، طعم بیشتری خواهد داشت.

آیا می توانم مرغ را بیش از حد مرینیت کنم؟ اگر ماریناد حاوی سرکه یا مرکبات است، مرغ خود را بیش از 24 ساعت مرینیت نکنید، زیرا مرغ شما ممکن است سفت شود.

آموزش

چگونه گوشت مورد علاقه خود را کباب کنید

ماریناد سینه مرغ کبابی در ظرف غذاخوری

نحوه گریل ، مرغ ترشی

هنگامی که مرغ شما به مدت 12-18 ساعت مرینیت شد، وقت آن است که آن را کبابی کنید! ما در اینجا راهنمای کاملی در مورد نحوه گریل ، مرغ داریم، اما در اینجا یک تازه کننده سریع است.

  1. از بین بردن رطوبت: ابتدا مرغ خود را از بسته بندی خارج کرده و سپس از یک دستمال کاغذی استفاده کنید تا تا جایی که می تو،د رطوبت آن را از بین ببرید.
  2. طعم: بعد، از این دستور ماریناد مرغ کبابی استفاده کنید تا مرغ خود را به مدت 12 تا 18 ساعت مرینیت کنید.
  3. گریل: گریل خود (گاز یا زغال چوب) را از قبل گرم کنید 400 درجه فارنهایت ما می د،م که دمای گریل در نوسان است، بنابراین اگر دقیق نیست، نترسید! ما دریافتیم که دمای 400 درجه فارنهایت دمای من،ی برای مرغ کبابی است. آنقدر داغ است که علائم گریل فوق‌العاده‌ای برای شما ایجاد کند، اما نه آنقدر داغ که مرغ شما را خشک کند. مرغ خود را حدود 7-8 دقیقه روی حرارت مستقیم کباب کنید، آن را برگرد،د و 8-10 دقیقه دیگر گریل کنید. PS: این برای 6 اونس است. سینه مرغ!
  4. دمای داخلی: می د،د که مرغ شما به محض اینکه به یک عدد برسد کاملاً پخته شده است دمای داخلی 165 درجه فارنهایت. ما برای این کار از دماسنج گوشت استفاده می کنیم، به این ترتیب در خوردن مرغ خام هیچ ریسکی نمی کنید. از اینجا می‌تو،د درباره آشپزی اطلاعات بیشتری ،ب کنید مقاله عالی توسط USDA.
  5. استراحت کن: زمان استراحت چیست؟ بعد از اینکه مرغ را از گریل خارج کردید و جا افتاد، به پختن تا دمای نهایی ادامه می دهد. توصیه می کنیم مرغ خود را حداقل به مدت 5 دقیقه استراحت دهید تا بتو،د اطمینان حاصل کنید که دمای آن حداقل به 165 درجه فارنهایت می رسد تا هر گونه باکتری را از بین ببرد.

دماسنج گوشت

آن را امتحان کنید!

Thermoworks Thermapen

سوگند یاد می کنیم که هنگام پختن هر قطعه گوشت از دماسنج گوشت استفاده کنیم. این ترماپن دماسنج گوشتی ما است که هر بار کار می کند.

هم اکنون ،یداری کنید

سینه مرغ کبابی در بشقاب

موارد بیشتر مورد علاقه ما…

ماریناد مرغ کبابی

،اصر

  • 1.5 – 2 پوند سینه مرغ بدون استخوان و پوست هر برش مرغ کار می کند
  • 1/4 فنجان سرکه بازامیک
  • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق سوپخوری ورسسترشر
  • 2 قاشق سوپخوری عسل
  • 1 قاشق سوپخوری ،دل دیژون
  • 1/4 فنجان آب لیمو
  • 1 قاشق چایخوری پوست لیمو
  • 1.5 قاشق غذاخوری سیر ریز ریز شده
  • قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

دستورالعمل ها

  • سرکه با،امیک، روغن زیتون، ورسسترشر، عسل، دیژون، آب لیمو، پوست لیمو، سیر، تکه های فلفل قرمز، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ​​بریزید.

  • با استفاده از لیسک همه چیز را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

    ماریناد در کاسه
  • ماریناد مرغ کبابی را در یک ظرف پخت بزرگ یا کیسه ای به اندازه گالن بریزید و سپس مرغ را اضافه کنید. مرغ را در ماریناد فرو کنید و مطمئن شوید که با ماریناد پوشانده شده است.

    مرین ، مرغ در ظرف
  • برای بهترین نتیجه (حداقل 2 ساعت) به مدت 12-18 ساعت در یخچال قرار دهید تا مارینت شود.

نکات و نکات

  • اطلاعات تغذیه فقط برای ماریناد است.

ارزش غذایی

کا،ی: 77کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 8g پروتئین: 0g چربی: 5g فیبر: 0g قند: 8g

با ما هشتگ کنید

فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!

#fitfoodiefinds




منبع: https://fitfoodiefinds.com/best-grilled-chicken-mari،e-recipe/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با