مافین شکلاتی – WellPlated.com


گاهی اوقات شما فقط خواستن نیاز دسته ای خیس و مرطوب مافین شکلاتی. یکی از پودر کاکائو و تکه های شکلات. یکی که در حال معاشقه با دسر است (اما کاملا یک کیک شکلاتی نیست). خب دوستان این مافین های شکلاتی دوتایی آیا آن است!

یک توری سیمی با مافین های شکلاتی مرطوب پر شده و روی آن تکه های شکلات

این دستور غذا را در Pinterest پین کنید تا برای بعد ذخیره شود

سنجاق آن!

همیشه به دنبال ابزارهای قابل قبول برای خوردن شکلات در صبحانه هستم، من با انواع مافین شکلاتی بیگانه نیستم.

با این حال، همین امروز، حال و هوای کمی برای لذت بردن از فنجان قهوه صبحم را دارم.

بنابراین، امروز ما در حال ساختن هستیم کلوچه های شکلاتی ک،یک، بدون ،یب و به طرز فاسد کننده ای.

اگر شما هم به دنبال درمان خود هستید، این دستور غذا برای شما من، است.

مافین های شکلاتی بدون کره که روی آن تکه های شکلاتی قرار داده شده است

بررسی 5 ستاره

«کاملاً الهی! آنها بسیار مرطوب و خشن هستند. کلوچه های شکلاتی عالی!»

– ابی –

طرز تهیه مافین شکلاتی

هیچ مانعی در اینجا وجود ندارد.

این بهترین دستور پخت مافین دوتایی شکلاتی است که برای عاشقان واقعی شکلات برای صبحانه من، است. (این بلغور جو دوسر شکلاتی نیز مورد تایید دوستداران شکلات است.)

آنها با پودر کاکائو، ماست، تکه های شکلات فراوان و کمی قهوه درست می شوند تا طعم شکلات را به حدا،ر برسانند.


مواد تشکیل دهنده

  • شکلات تلخ ،د شده. شکلات باکیفیت را انتخاب کنید که حداقل 55 درصد باشد. شما می تو،د تا 70٪ بالا بروید. به خاطر داشته باشید که هر چه شکلات تیره تر باشد، شیرینی مافین های شکلاتی کمتر و تندتر خواهد بود. من عاشق درست ، مافین شکلاتی با تکه های شکلات هستم، زیرا وقتی از شکلات ،د شده استفاده می کنید، هر لقمه ای تکه هایی با اندازه های متفاوت دارد. برخی تکه های بزرگ هستند و برخی دیگر تکه های کوچکی هستند که در خمیر ذوب می شوند.

نکته تعویض

چیپس شکلاتی. برای سهولت، شما می توان مافین شکلاتی را با چیپس شکلات درست کنید. از چیپس های شکلات تلخ مینی یا معمولی استفاده کنید. (من همچنین برای این مافین های کره بادام زمینی با چیپس شکلاتی عاشق چیپس های شکلاتی هستم.)

بهترین مافین دوتایی شکلاتی با لقمه ای از آن
  • ماست. چه چیزی مافین را مرطوب می کند؟ در این مورد (و در مورد کلوچه ماست)، ماست! همچنین به غنا و طعم لطیف می‌افزاید (مانند کلوچه‌های شکلاتی با دوغ). اگر لذت مافین های شکلاتی با خامه ترش را تجربه کرده اید، این ایده را دارید. ماست نیز به همین ترتیب عمل می کند.

یادداشت مواد تشکیل دهنده

برای این دستور ساده مافین شکلاتی از مارک و انواع ماست مورد علاقه خود استفاده کنید. من با ماست یون، ساده و بدون چربی رفتم، اما ماست معمولی (بدون چربی، کم چرب یا شیر کامل) نیز به همان اندازه موثر بود.

مافین های شکلاتی ساده روی توری سیمی
  • کره. کره با شکلات ذوب شده برای طعم فوق العاده لذیذ مخلوط می شود و این مافین ها را لطیف، کدر و مرطوب می کند.
  • پودر کاکائو. برای دو برابر شکلات! (همچنین کلیدی برای براونی های بسیار خفن One Bowl.)
  • قهوه. استفاده از قهوه به ،وان پایه مایع در این مافین ها طعم شکلات را به شدت تشدید می کند (مفین ها طعم قهوه را ندارند). از قهوه دم کرده در دمای اتاق استفاده کنید.

نکته تعویض

اگر می خواهید طعم شکلاتی کمتری داشته باشید، می تو،د به جای قهوه از شیر معمولی استفاده کنید.

  • و،ل. گرما، شیرینی و طعم شکلات را می دهد حتی بهتر.

جهت

کره و شکلات در یک کاسه
  1. کره و شکلات را با هم ذوب کنید و بگذارید خنک شود. مواد خشک را با همزن بزنید.
  2. مخلوط قهوه را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید سپس داخل مواد خشک بریزید.
در یک کاسه خمیر کنید
  1. هم بزنید تا آرد از بین برود، سپس شکلات باقی مانده را اضافه کنید.
مافین های شکلاتی فاسد در قالب مافین
  1. فنجان های قالب مافین را با خمیر پر کنید. مافین های شکلاتی را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 16 تا 20 دقیقه بپزید. بگذارید خنک شود سپس سرو کنید. لذت ببرید!
مافین های شکلاتی آسان در قالب مافین

نکات ذخیره سازی

  • برای ذخیره ،. کف ظرف نگهداری از هوا را با دستمال کاغذی بپوش،د و کلوچه ها را یک لایه روی آن قرار دهید. یک دستمال کاغذی دیگر را روی مافین ها اضافه کنید تا رطوبت اضافی آن جذب شود. تا 4 روز در دمای اتاق نگهداری شود.
  • برای گرم ،. می تو،د این مافین ها را در دمای اتاق میل کنید یا آن ها را در مایکروویو گرم کنید تا گرم شوند.
  • یخ زدن. مافین ها را به صورت جداگانه در پ،تیک بپیچید و در یک کیسه زیپ دار نگهداری کنید. تا 2 ماه فریز کنید. بگذارید در دمای اتاق ذوب شود یا دوباره در مایکروویو گرم شود.

با مافین شکلاتی چه چیزی سرو کنیم

کاسه سالاد میوه آسان

سالاد

سالاد میوه

25 دقیقه

کیش پنیر بز سالم

صبحانه و عصرانه

کیش پنیر بز

1 ساعت 15 دقیقه

برش های کاملاً پخته شده از بیکن پخته شده در فر روی ورق های حوله کاغذی سفید

صبحانه و عصرانه

بیکن پخته شده در فر

25 دقیقه

مشاهده همه دستور العمل ها

ابزارهای پیشنهادی برای درست ، مافین شکلاتی

بهترین تابه مافین

این ماهیتابه مافین با درب دار عرضه می شود که آن را برای مسافرت و نگهداری آسان می کند.

یک توری سیمی با مافین های شکلاتی مرطوب پر شده و روی آن تکه های شکلات

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

به من بگو چه فکر می کنی!

امتیازی را در زیر در نظرات بگذارید و به من بگویید که چگونه دستور پخت را دوست داشتید.

مافین شکلاتی با ماست و پودر کاکائو

مافین شکلاتی برای صبحانه؟ من مطمئن هستم که پاسخ یک بله قاطع خواهد بود!

سوالات متداول

آیا می توانم از این ها مافین های شکلاتی غول پیکر درست کنم؟

بله، شما می تو،د این ها را به کلوچه های غول پیکر تبدیل کنید. دستور غذا را دو برابر کنید، سپس آن را در قالب بزرگ مافین بریزید. در صورت نیاز زمان پخت را برای چند دقیقه افزایش دهید. اگر تصمیم دارید با اندازه مافین بازی کنید، آنها را در فر نگه دارید. همچنین می تو،د مقدار مواد را ی،ان نگه دارید و دستور تهیه شش مافین شکلاتی (یا کمتر) را تهیه کنید.

آیا می توانم این ها را به شکل مافین های کوچک شکلاتی درست کنم؟

مطمئن! به همین ترتیب، می تو،د این خمیر را به جای قالب معمولی مافین در یک قالب کوچک مافین نیز بپزید. به خاطر داشته باشید که زمان پخت کمتر خواهد بود، بنابراین باید حین پخت مراقب مافین ها باشید تا از مرطوب ماندن آن ها مطمئن شوید.

نکته پاداش: شکلات را برای مافین های کوچک ریز ،د کنید یا چیپس های شکلاتی کوچک را انتخاب کنید.

چرا مافین های شکلاتی خشک هستند؟

اگر مافین شما خشک است، احتمالاً به این دلیل است که چیزی اشتباه اندازه گیری شده است (اندازه گیری بیش از حد آرد آسان است؛ به آرامی آن را با قاشق در پیمانه اندازه گیری خود بریزید). همچنین ممکن است خمیر بیش از حد مخلوط شده باشد یا مافین ها را بیش از حد پخته باشید (از دماسنج فر استفاده کنید) زیرا بسیاری از فرها اغلب داغ هستند.

آیا می توانم آیسینگ یا یک قطره شکلات اضافه کنم؟

برای اضافه ، آیسینگ، مافین ها را با پنیر خامه ای بریزید یا روی آن ها را با یک لعاب و،لی ساده مانند روی کیک ،ده توت بادام بپاشید.

برای اضافه ، یک قطره شکلاتی (معروف به مافین های شکلاتی سه گانه)، مافین ها را بپزید و خنک کنید، سپس با شکلات آب شده بریزید. انجام این کار باعث می شود هر ،ی که آنها را می خورد به این فکر کند که تفاوت بین مافین شکلاتی و کاپ کیک شکلاتی چیست.

  • 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • 4 اونس تلخ و شیرین 55% تا 72% شکلات تلخ، تقریبا ،د شده، ت،یم شده
  • 2 فنجان ها آرد همه منظوره
  • 1/2 فنجان شکر دانه ریز
  • 1/3 فنجان پودر کاکائو شیرین نشده اگر گلوله شد الک می شود
  • 1 قاشق سوپخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان قهوه ی دم کرده در دمای اتاق (یا شیر معمولی را تعویض کنید؛ قهوه طعم شکلاتی شدیدتری به دست می دهد)
  • 1/3 فنجان ماست من از ماست یون، ساده و بدون چربی در دمای اتاق استفاده کردم
  • 1 بزرگ تخم مرغ در دمای اتاق
  • 2 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص

  • با قفسه در موقعیت مرکزی فر، از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب مافین استاندارد (با 12 فنجان) را با اسپری ن،ب به آرامی بپوش،د یا از آسترهای کاغذی استفاده کنید.

  • یک کاسه مقاوم در برابر حرارت متوسط ​​را روی یک تابه آب در حال جوش قرار دهید. کره و نیمی از شکلات را اضافه کنید. به آرامی حرارت دهید و مرتباً هم بزنید تا شکلات تقریباً کاملاً آب شود. از روی حرارت بردارید و به هم زدن ادامه دهید و اجازه دهید تا باقیمانده حرارت شکلات را ذوب کند. اجازه دهید مخلوط به مدت 5 دقیقه خنک شود.

  • در همین حین، در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر گرانول، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • در کاسه ای که شکلات خنک شده است، قهوه، ماست، تخم مرغ، عصاره و،ل را با همزن بزنید تا یکدست شود. مخلوط خیس را با مواد خشک داخل کاسه بریزید. با یک کاردک ،تیکی هم بزنید تا ،یب شوند. به محض از بین رفتن آرد آن را متوقف کنید.

  • باقی مانده شکلات ،د شده را هم بزنید. خمیر را به طور مساوی بین 12 فنجان مافین ت،یم کنید.

  • مافین ها را به مدت 16 تا 20 دقیقه بپزید، تا زم، که خلال دند، که در مرکز مافین قرار داده شده است، بدون اینکه خمیر مرطوبی به آن ب،بد، تمیز بیرون بیاید. تابه را روی توری خنک کننده قرار دهید و به مدت 5 دقیقه داخل تابه خنک کنید، سپس مافین ها را با احتیاط از قالب خارج کرده و به توری منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

  • برای ذخیره ،: کف ظرف نگهداری از هوا را با دستمال کاغذی بپوش،د و کلوچه ها را یک لایه روی آن قرار دهید. یک دستمال کاغذی دیگر را روی مافین ها اضافه کنید تا رطوبت اضافی آن جذب شود. تا 4 روز در دمای اتاق نگهداری شود.
  • برای گرم ،: می تو،د این مافین ها را در دمای اتاق میل کنید یا در مایکروویو گرم کنید تا گرم شوند.
  • یخ زدن: مافین ها را به صورت جداگانه در پ،تیک بپیچید و در یک کیسه زیپ دار نگهداری کنید. تا 2 ماه فریز کنید. بگذارید در دمای اتاق ذوب شود یا دوباره در مایکروویو گرم شود.
  • برای نکات ذخیره سازی بیشتر، پست من در مورد نحوه نگهداری کلوچه و سایر نان های سریع را بررسی کنید.

خدمت: 1(از 12)کا،ی: 231کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 31gپروتئین: 4gچربی: 10gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 0.2gکلسترول: 31میلی گرمپتاسیم: 239میلی گرمفیبر: 2gقند: 12gویتامین A: 202IUکلسیم: 66میلی گرماهن: 2میلی گرم

امروز بپیوندید و شروع به ذخیره دستور العمل های مورد علاقه خود کنید

یک حساب کاربری ایجاد کنید تا به راحتی پروژه ها و آموزش های مورد علاقه خود را ذخیره کنید.

ثبت نام

دستور العمل های خوشمزه تر مافین

مشاهده همه دستور العمل ها


منبع: https://www.wellplated.com/c،colate-،ins/