مرغ ترشی شده با ماست – مزه پوست


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.
ران مرغ ترشی شده با ماست

مرغ ترشی با ماست آسان تهیه شده با ران مرغ کبابی (یا سینه مرغ) که در ماریناد ماست یون، برای لطیف ترین مرغ تهیه شده است.

ران مرغ ترشی شده با ماست

مرغ ترشی با ماست

این ران‌های مرغ (یا سینه‌های مرینیت شده با ماست) به لطف این ماریناد آسان ماست بسیار آبدار و خوشمزه هستند. این ماریناد سریع ماست با مقدار زیادی سیر، پونه کوهی، سرکه قرمز و زردچوبه طعم‌دار می‌شود و فقط چند دقیقه طول می‌کشد تا هم بزنید. من عاشق مرینیت ، مرغم با ماست هستم زیرا مرغ را فوق العاده لطیف می کند! من دوست دارم این غذا را با سرو ، آن با سالاد یون، با استفاده از تزازیکی به ،وان سس، یا یک کاسه برنج با برنج پلو و مقداری خیار درست کنم. این را می تو،د در ماهیتابه یا سرخ کن هم درست کنید!

بشقاب ران مرغ کبابی

سوالات متداول

مرینیت ، مرغ در ماست چه می کند؟
مارینادهای ماست یون، به آرامی مرغ را نرم می کند تا آبدار شود. ماست روشی ملایم و موثر برای نرم ، گوشت است. در حالی که مارینادهای اسیدی مرغ می توانند گوشت را سفت و ،تیکی کنند، ماست به آرامی پروتئین های موجود در گوشت را تجزیه می کند و در نتیجه لطیف ترین بافت را ایجاد می کند.

چه مدت می توان مرغ را در ماست مارینه کرد؟
هر چه بیشتر مرغ را مرینیت کنید طعم و لطافت بیشتری به مرغ می دهید. من حداقل یک ساعت را توصیه می کنم، اما می تو،د آن را تا هشت ساعت انجام دهید. از آنجایی که ماریناد دارای سرکه است، نمی خواهید آن را برای مدت طول، انجام دهید.

آیا ماریناد ماست را پاک می کنید؟
شما می خواهید یک لایه نازک و یکنواخت ماست روی گوشت قرار دهید زیرا همه طعم آن در اینجاست. اگر زیاد باشد به گریل می ،بد و می سوزد.

چقدر طول می کشد تا ماست مرغ را نرم کند؟
ماریناد ماست در کمتر از یک ساعت شروع به کار می کند، اما می تو،د گوشت را تا هشت ساعت مرینیت کنید.

مواد لازم برای ماریناد مرغ ماست یون،

در اینجا همه چیزهایی است که برای تهیه این ماریناد یون، سالم با دو پوند نیاز دارید ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست یا سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان:

  • ماست یون،: من از 1٪ ماست یون، ساده استفاده می کنم، اما پر چرب یا بدون چربی نیز موثر است.
  • روغن زیتون و سرکه شراب قرمز ماست را رقیق کنید تا به طور یکنواخت روی مرغ را بپوشاند و طعم آن را اضافه کند.
  • سیر: پنج حبه سیر را ریز ،د کنید.
  • چاشنی: پونه کوهی خشک، زردچوبه، نمک، فلفل قرمز (اختیاری)

طرز تهیه مرغ ترشی با ماست

  1. تمام مواد ماریناد را با همزن بزنید در یک کاسه بزرگ
  2. مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا پوشش داده شود. کاسه را با پ،تیک بپوش،د یا به یک کیسه پ،تیکی بزرگ منتقل کنید و حداقل یک ساعت یا حدا،ر هشت ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. مرغ را گریل کنید: یک گریل یا تابه گریل در فضای باز را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید. رنده گریل یا تابه گریل را روغن بزنید و روی مرغ را نمک و فلفل قرمز بپاشید. مرغ را از هر طرف به مدت 5 تا 7 دقیقه کباب کنید، تا زم، که آب آن شفاف شود. با دماسنج غذا بررسی کنید که پخته شده باشند. اگر گریل ندارید، می تو،د آن را در ماهیتابه چدنی، سرخ کن بادی یا کبابی بپزید.
  4. چاشنی زدن با جعفری و با تکه های لیمو سرو کنید.

چه چیزی را با مرغ ترشی ماست سرو کنیم

این مرغ ترشی شده با ماست یون، در یک کاسه، پیتا، سالاد یا به ،وان غذای اصلی با هر یک از طرف های زیر عالی است.

نحوه نگهداری مرغ باقیمانده

این مرغ برای تهیه غذا عالی است. باقیمانده مرغ کبابی تا چهار روز در یخچال ماندگاری دارد. می تو،د آن را سرد میل کنید یا آن را در مایکروویو قرار دهید تا گرم شود. برای یخ زدن، آن را در ظرف دربسته در فریزر تا سه ماه نگهداری کنید و در یخچال ذوب کنید.

تغییرات

  • جوجه: ران مرغ بدون استخوان را با سینه مرغ بدون استخوان عوض کنید. برای مرغ با استخوان، زمان پخت را در صورت نیاز تنظیم کنید.
  • گیاهان دارویی: آویشن یا رزماری خشک شده برای پونه کوهی یا شوید تازه یا ن،اع برای جعفری.
  • ادویه ها: با چاشنی بازی کنید، پاپریکا، زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه و غیره را اضافه کنید.
  • سرکه: اگر سرکه شراب قرمز ندارید، شراب سفید، سرکه سیب یا آب لیمو موثر خواهد بود.
  • روش پخت و پز: همچنین می تو،د این مرغ را با ماست ترشی در فر با دمای 400 درجه فارنهایت حدود 20 دقیقه بپزید.
ماریناد ماست برای مرغ
ماریناد ماست برای مرغ
کباب ، ران مرغ

دستور العمل های مرغ بیشتر که دوست خواهید داشت

آمادگی: 10 دقیقه

پختن: 15 دقیقه

زمان ماریناد: 1 ساعت

جمع: 1 ساعت 25 دقیقه

بازده: 4 سروینگ ها

اندازه خدمت: 2 ران های بدون استخوان

  • در یک کاسه بزرگ، ماست، روغن، سرکه، سیر، پونه کوهی، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

  • مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا بپوشد. روی آن را بپوش،د و به مدت حداقل 1 ساعت یا حدا،ر 8 ساعت در یخچال قرار دهید.

  • یک گریل یا تابه گریل در فضای باز را روی حرارت متوسط ​​رو به کم گرم کنید (یک ماهیتابه چدنی نیز کار می کند). رنده یا ماهیتابه گریل را روغن زده و مرغ را با نمک و فلفل بپاشید تا مزه دار شود.

  • مرغ را حدود 5 تا 7 دقیقه از هر طرف کباب کنید تا قهوه ای طلایی شود و در مرکز ضخیم ترین ،مت مرغ پخته شود.

  • با جعفری تزئین کنید و با تکه های لیمو سرو کنید.

مرحله آ،:

لطفا امتیاز دهید و نظر بدهید به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور غذا را دوست داشتید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا برای شما ادامه دهد.

خدمت: 2 ران های بدون استخوان، کا،ی: 314 کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 4 g، پروتئین: 46 g، چربی: 11.5 g، چربی های اشباع شده: 3 g، کلسترول: 215 میلی گرم، سدیم: 584 میلی گرم، فیبر: 0.5 g، قند: 1.5 g


منبع: https://www.skinnytaste.com/yogurt-marinated-chicken/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با