میله‌های آجیل و نارگیل – Fit Foodie Finds


میله های آجیل و نارگیل.

این میله‌های آجیل و نارگیل دانه‌دار، ترد، شکلاتی و مملو از فیبر هستند. یک دسته درست کنید و در فریزر نگهداری کنید تا یک میان وعده آسان و سالم داشته باشید.

میله های آجیل و نارگیل روی هم چیده شده اند.

میله های آجیل و نارگیل آسان

از میله های گرانولا ،یداری شده در فروشگاه صرف نظر کنید و این میله های کرانچ آجیل و نارگیل را درست کنید. آنها بافت جالبی دارند و یک میان وعده عالی برای نگهداری در فریزر در تمام هفته هستند. این میله ها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه مملو از فیبر هستند!

چرا ما این بارها را دوست داریم

  • این میله ها دانه دار و بافت شگفت انگیز.
  • آن ها هستند به طور طبیعی شیرین شده
  • تو می تو، به راحتی جایگزین شود آجیل یا غلات مورد علاقه شما
  • چیپس شکلات همه چیز را بهتر می کند، از جمله این تخته ها.
مواد لازم برای میله های آجیل و نارگیل در یک کاسه.

مواد تشکیل دهنده ویژه

این میله‌های آجیل و نارگیل با دانه‌های مختلف، آجیل و چیپس شکلات درست می‌شوند. در زیر مواد تشکیل دهنده مشخص شده است. ما ،یبی از موادی که استفاده می کنیم را دوست داریم، اما با خیال راحت یک مغز متفاوت را جایگزین بادام کنید! یا؟ کره آجیل مورد علاقه خود را زیرنویس کنید.

شربت برنج قهوه ای آب شده با برنج قهوه ای.
مواد تشکیل دهنده نوار در یک کاسه.

دستورالعمل های ساده

  1. کینوا را پف کنید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید و کینوا را اضافه کنید. اجازه دهید کینوا دم بکشد تا زم، که کینوا شروع به قهوه ای شدن طلایی کند. فورا کینوا را از روی حرارت بردارید تا نسوزد.
  2. مواد را مخلوط کنید. کینوآ را به یک کاسه بزرگ بریزید و برنج، بادام، نارگیل و دانههای چیاو شکلات چیپسی را در یک کاسه بریزید و بریزید. کنار بگذارید.
  3. سس را گرم کنید. شربت برنج قهوه ای، عسل، کره بادام هندی، عصاره و،ل و نمک را در ظرفی گرم کنید و با همزن بزنید تا ذوب و یکدست شود.
  4. همه چیز را با هم ،یب کنید. مخلوط برنج قهوه ای را روی مخلوط کینوا بریزید و هم بزنید تا پوشانده شود. چیپس های شکلات ذوب می شوند و سس را به سس شکلاتی تبدیل می کنند.
  5. میله ها را منجمد کنید. مواد را به یک ظرف 9×13 اینچی با کاغذ روغنی منتقل کنید و میله ها را داخل تابه فشار دهید. حداقل 1 ساعت یا تا زم، که مخلوط یکدست شود، فریز کنید.
  6. برش بزنید و ذخیره کنید. کاغذ روغنی را از تابه بیرون بیاورید و میله ها را روی تخته برش قرار دهید. از یک چاقوی تیز میله ها را به مستطیل یا مربع برش دهید. میله ها را در ظرف دربسته در فریزر تا 3 ماه نگهداری کنید.

نکته ای در مورد کینوا پف کرده

معمولاً کینوا پف کرده بیشتر برشته به نظر می رسد تا پف کرده. شما صدای کینوا را خواهید شنید که بیشتر کینوا به قطعات کوچک تبدیل می شود تا کینوا پف کرده ای که از فروشگاه ،یداری می شود و بیشتر شبیه برنج پف کرده است.

کینوا پف کرده در یک تابه.

نکاتی در مورد میله های آجیل و نارگیل

قبل از اینکه سعی کنید میله ها را برش دهید، حتماً اجازه دهید کاملاً ببندند. شما نمی خواهید آنها از هم بپاشند

این میله ها را یک سطح بالا بیاورید و قبل از اینکه آنها را داخل تابه فشار دهید، تکه های شکلات کوچک و نمک درشت بیشتری را روی میله ها بپاشید. شوری فوق العاده ای را اضافه می کند.

شما باید تصمیم بگیرید که چگونه میله ها را برش دهید. می تو،د آن ها را به شکل مستطیل، مربع یا حتی تکه هایی به اندازه لقمه برش دهید.

آسون بگیر

خودتان چاپ کنید

تبدیل های رایج آشپزخانه مانند قاشق غذاخوری به قاشق چایخوری و فارنهایت به سانتیگراد را همیشه با ما در دسترس داشته باشید. نمودار تبدیل آشپزخانه قابل چاپ

اکنون آن را دریافت کنید درباره تبدیل آشپزخانه بیشتر بد،د

میله های آجیل و نارگیل در تابه.

ذخیره سازی + انجماد

بعد از اینکه این میله ها را برش دادید، بلافاصله آنها را به یک ظرف یا کیسه دربسته منتقل کنید. آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.

میله های آجیل و نارگیل به شکل مستطیل برش داده شده است.
میله های آجیل و نارگیل روی هم.

موارد بیشتر مورد علاقه ما…

دستور العمل های بار گرانولا

،اصر

  • 1 فنجان کینوا سفید
  • 3 فنجان ها برنج قهوه ای پف کرده
  • 1 فنجان بادام ورقه شده
  • 1 فنجان شیرین نشده نارگیل ،د شده
  • 2 قاشق غذاخوری دانههای چیا
  • ½ فنجان مینی چیپس شکلاتی + بیشتر برای رویه ،
  • ½ فنجان شربت برنج قهوه ای
  • ½ فنجان عسل
  • فنجان کره بادام هندی خامه ای
  • 3 قاشق چای خوری عصاره و،ل
  • ½ قاشق چایخوری نمک درشت + بیشتر برای رویه ،

دستورالعمل ها

  • یک تابه 9×13 اینچی را با کاغذ روغنی بپوش،د و آن را کنار بگذارید.

  • یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط/ زیاد گرم کنید. وقتی ماهیتابه داغ شد، کینوآ را به ماهیتابه اضافه کنید. به آرامی کینوا را در اطراف ماهیتابه حرکت دهید تا زم، که صدای کوبیدن آن شروع شود و شروع به قهوه ای شدن کند. تابه را از روی حرارت بردارید و کینوآ را در یک کاسه بزرگ همزن بریزید.

    کینوا در یک ماهیتابه
  • برنج پف کرده، بادام، نارگیل، دانه چیا و چیپس شکلات را با کینوآ به کاسه همزن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

    مواد لازم در یک کاسه برای میله های آجیل و نارگیل.
  • سپس یک قابلمه کوچک را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و شربت برنج قهوه ای، عسل، کره بادام هندی، عصاره و،ل و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا همه مواد با هم ذوب و یکدست شوند. از روی حرارت بردارید.

  • مخلوط شربت برنج قهوه ای را روی برنج پف کرده و سایر مواد بریزید. مواد را با هم هم بزنید تا ،یب شوند. برخی از مینی چیپس های شکلات ذوب می شوند.

    شربت برنج قهوه ای آب شده با برنج قهوه ای.
  • مخلوط را در قالب 9×13 اینچی بریزید و مخلوط را با کفگیر یا دستان خود فشار دهید. مخلوط را به طور مساوی در کف تابه پخش کنید. تکه های شکلات کوچک و نمک درشت را روی میله ها بپاشید و آنها را در بالای میله ها فشار دهید.

    میله های آجیل و نارگیل در یک تابه 9x13 اینچی.
  • ظرف را حدود 1 ساعت در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد. ظرف را از فریزر خارج کرده و دو طرف کاغذ روغنی را بلند کنید تا میله ها از قالب خارج شوند.

  • میله ها را روی یک تخته برش بزرگ قرار دهید و آنها را به شکل مستطیل یا مربع برش دهید.

    میله های برش خورده روی تخته برش.
  • میله ها را در یک کیسه یا ظرف دربسته بریزید و برای بعد در یخچال یا فریزر قرار دهید.

    میله های آجیل و نارگیل روی هم.

نکات و نکات

  • می تو،د کره بادام هندی را جایگزین کره بادام یا کره بادام زمینی کنید.

ارزش غذایی

کا،ی: 220کیلو کا،ی کربوهیدرات ها: 34g پروتئین: 5g چربی: 8g فیبر: 2g قند: 19g

با ما هشتگ کنید

فراموش نکنید که پست های خود را در شبکه های اجتماعی با هشتگ تگ کنید، ما دوست داریم ببینیم شما در حال انجام چه کاری هستید!

#fitfoodiefinds

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.




منبع: https://fitfoodiefinds.com/nut-and-coconut-bars/