مینی بیف ولینگتون {لقمه پیش غذا}


آموزش گام به گام برای تهیه مینی بیف ولینگتون

خمیر را درست کنید و ،مت کنید

مرحله 1: خمیر صدفی درست کنید

آرد سبوس دار سفید، کره و ¼ قاشق چایخوری نمک را در یک غذاساز فرآوری کنید تا به بافت آرد ذرت درشت شبیه شود. نوفچاتل را اضافه کنید و روغن را روی مخلوط آرد بپاشید و این کار را انجام دهید تا مخلوط به صورت خمیر درآید.

مرحله 2: خمیر را برش داده و در تابه فشار دهید

در حالی که فشرده می‌شوید به شکل کنده‌ای بغلت،د و به 24 قطعه یکدست برش دهید. 2 قالب مافین را به آرامی با اسپری پخت و پز بپوش،د (24 فنجان).

خمیر در تابه و سپس مخلوط گوشت ،

مرحله 3: خمیر را در یخچال بگذارید و فر را از قبل گرم کنید

در حین آماده ، فیلینگ، قالب ها را در یخچال بگذارید. در همین حین، فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

مرحله 4: فیلینگ را بپزید

یک ماهیتابه متوسط ​​را با اسپری آشپزی بپوش،د و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید. گوشت ، و سیر را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید و تفت دهید و هم بزنید تا گوشت ، قهوه ای شود. پیاز، قارچ، پاپریکا، فلفل و ¼ قاشق چایخوری نمک باقیمانده را اضافه کنید و بپزید و مرتباً هم بزنید تا قارچ ها و پیازها نرم شوند، 3 تا 5 دقیقه.

درست ، سس و پر ، پوسته ها

مرحله 5: سس درست کنید

آب گوشت، ووسسترشر، رب گوجه فرنگی، نشاسته ذرت و شکر قهوه ای را در یک کاسه متوسط ​​هم بزنید. مخلوط گوشت ، را هم بزنید و بپزید، تکه های قهوه ای شده را از ته ماهیتابه هم بزنید و بتراشید تا مایع حباب بزند و غلیظ شود، حدود 2 دقیقه.

مرحله 6: پوسته پای را بپزید

مخلوط گوشت ، را با استفاده از چنگال شام بین قالب‌های مافین ت،یم کنید و 15 تا 18 دقیقه بپزید تا پوسته‌های پای قهوه‌ای شوند و داخل آن حباب بزند.

هلینگتون ها بعد از پخت در قالب های مافین

مرحله 7: بگذارید خنک شود و سرو کنید

قبل از اینکه کیک ها را به آرامی از قالب ها خارج کنید، اجازه دهید حدود 10 دقیقه خنک شوند. گرم سرو کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/mini-beef-wellington-،-pies/