میگوهای سیر تند – فیت فودی ها


میگو سیر تند.

اینها میگو سیر تند مانند یک مهم، برای ذائقه شما هستند! این دستور العمل میگوی دلپذیر و خوش طعم که در سس سیر فلفلی شیرین و تند ترشی شده و در کمتر از 10 دقیقه آب پز می شود، برای هر عاشق غذاهای دریایی من، است.

می،ای سیر تند در یک کاسه با برنج.

بهترین دستور العمل میگو سیر فلفلی

یک ماریناد واقعاً می تواند یک دستور غذا درست کند، به همین دلیل است که ما خوشمزه ترین سس را برای مرینیت ، این می،ای آبدار ایجاد کرده ایم. با ،یبی از سیر، گوچوجانگ، سرکه، روغن کنجد، عسل و سس سویا درست شده است، بدون شک می،ای شما مملو از طعم های اعتیادآور شیرین، تند و خوش طعم هستند.

ما این غذا را روی برنج سفید یا سالاد پیازچه دوست داریم، اما این می،ای تند با هر چیزی، از رشته فرنگی هاکا گرفته تا سرخ ،ی، طعم عالی دارند!

میگو چیست؟

میگو نوعی سخت پوست کوچک است که دارای ،ت بیرونی با 10 پا است. می،ا روی 3 پای خود گیره دارند و هم در آب دریا و هم در آب شیرین یافت می شوند.

چرا آنها را دوست خواهید داشت!

ساخته شده در 3 مرحله ساده

تعادل عالی بین شیرینی، تند و شور.

تقریباً با هر طرفی عالی می شود.

زمان پخت سریع.

مواد لازم برای سس سیر تند میگو در کاسه.

مواد لازم میگو سیر تند

  • سیر: سیر تازه دسته ای از طعم های لذیذ را به می،ا اضافه می کند.
  • سس گوچوجانگ: یک خمیر فلفل قرمز کره ای که طعم فوق العاده شور، تند و اومی را به می،ا ارائه می دهد.
  • سرکه برنج: برای طعم عمیق تر، اسیدیته را به ماریناد می آورد.
  • روغن کنجد: طعم آجیلی و خاکی به ماریناد اضافه می کند.
  • عسل: فقط مقدار من،ی شیرینی را برای متعادل ، نت های تند اضافه می کند.
  • من بید هستم: یکی دیگر از مواد کلیدی ماریناد برای دادن طعمی خوب به آن.
  • میگو: ما از می،ای بزرگی که رگه شده و پوست گرفته شده بودند استفاده کردیم. با این حال، میگوی جامبو به همین خوبی کار می کند!
می،ای خام در یک کاسه مرینیت می شوند.

تفاوت بین میگو و میگو چیست؟

میگو و میگو اگرچه ظاهر و طعمی مشابه دارند، اما دو گونه متفاوت هستند. می،ا فقط یک جفت پا با پنجه در انتها دارند، در حالی که می،ا سه جفت با پنجه دارند. می،ا نیز معمولاً بزرگتر از میگو هستند و طعم شیرین و گوشتی تری دارند.

نکاتی برای پختن میگو

هنگام ،ید میگو یا میگوی تازه در خواربارفروشی، به دنبال نوع پوست کنده و پوست کنده آن باشید. فرآیند لایه برداری و لایه برداری خسته کننده است، بنابراین باعث صرفه جویی در وقت و ناامیدی شما می شود.

آیا می تو،د از میگو یا میگو یخ زده استفاده کنید؟ آره! اما قبل از تهیه این دستور، مطمئن شوید که ذوب شده است.

آیا می تو،د از میگو یا میگو پخته استفاده کنید؟ ما استفاده از می،ای از قبل پخته شده را برای این دستور توصیه نمی کنیم.

می،ای سیر تند روی یک ورقه پخت.

طرز تهیه میگوی سیر تند

ماریناد را آماده کنید

اضافه ، سیر، گوچوجان، سرکه، روغن کنجد، عسل و سس سویا به یک کاسه همزن بزرگ مواد را با همزن بزنید تا یکدست شود.

اجازه دهید می،ا مارینه شوند

بعد، می،ا را با ماریناد به کاسه منتقل کنید. سپس می،ا را بریزید تا پوشانده شوند و بگذارید به مدت 30 دقیقه تا 2 ساعت در یخچال مارینت شوند.

میگوی کبابی

فر را از قبل گرم کنید تا سرخ شود و می،ای ترشی شده را روی یک ورقه پخت پخش کنید تا با هم تماس نداشته باشند.

می،ا را از هر طرف 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. زم، که می،ا شروع به حلقه شدن ،د آماده هستند. می،ا را بلافاصله از سینی فر خارج کنید تا بیش از حد نپزند.

خدمت + لذت ببرید

شما آن را دارید! دستور پخت میگو چیلی خوشمزه. می،ای خود را به تنهایی یا روی برنج برای یک وعده غذایی کامل سرو کنید. لذت ببرید!

جدیدترین دستور العمل های غذاهای دریایی

بیشتر

می،ای سیر تند در یک کاسه با برنج.

چه چیزی را با می،ای سیر تند سرو کنید

این می،ا یک پیش غذا یا دستور پخت تاپاس عالی هستند، اما می‌تو،د آن‌ها را با یکی از موارد زیر نیز همراه کنید تا یک وعده غذایی سالم و خوشمزه را تهیه کنید:

طرفین

سالاد

ذخیره سازی

باقیمانده می،ای تند سیر خود را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز نگهداری کنید.

می،ای سیر تند در یک کاسه با برنج.

عکاسی: ع، های گرفته شده در این پست توسط اشلی مک گلاگلین از چشم انداز خوراکی است.


منبع: https://fitfoodiefinds.com/،y-garlic-prawns/