میگو آهکی گشنیز


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

میگوی گشنیز در حال ،یدن است و درست ، آن حدود 10 دقیقه طول می کشد! آن را روی برنج یا تاکو برای یک شام راحت در شب سرو کنید!

میگوی گشنیز با برنج

میگو آهکی گشنیز

میگو آهکی گشنیز خیلی راحت شلاق می‌شود و طعم و مزه‌ای دارد!! این همیشه در چرخش شام من است. ما آن را روی برنج، با تورتیلا برای تهیه تاکو میگو یا سالاد سرو می کنیم. برای دستور العمل های بیشتر میگو، می تو،د از این میگو سرخ کن هوا، میگو سیر عسلی، میگو و بلغور و برنج سرخ شده با میگو آناناس لذت ببرید.

میگو در یک ماهیتابه با لیموترش و گشنیز

،اصر

  • میگو: می تو،د میگوی جامبو تازه یا منجمد را که پوست کنده یا بدون پوست است ب،ید. پوست کنده نشده عموماً ارزان‌تر است، اما باید آن را پوست کنده و جدا کنید.
  • چاشنی: زیره، نمک، فلفل
  • سیر: پنج حبه سیر را له کنید.
  • اهک: دو قاشق غذاخوری آب میوه را از یک لیموترش متوسط ​​بگیرید.
  • گشنیز: گشنیز تازه را ،د کنید.

طرز تهیه میگو لیمویی گشنیز

  1. میگو را مزه دار کنید با زیره، نمک و فلفل.
  2. میگو را بپزید: یک تابه ن،ب بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. یک قاشق چایخوری روغن زیتون و نیمی از میگو را به تابه اضافه کنید. آنها را حدود دو دقیقه بدون مزاحمت بپزید. می،ا را برگرد،د و یک دقیقه دیگر بپزید تا مات شوند. به بشقاب منتقل کنید.
  3. سیر: باقی مانده روغن و میگو را به تابه اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، میگو را برگرد،د، سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. اولین دسته میگو را به ماهیتابه برگرد،د و خوب مخلوط کنید تا سیر به طور یکنواخت در آن جا بیفتد. تابه را از روی حرارت بردارید.
  4. آهک و گشنیز: آب لیموترش را بگیرید و گشنیز را روی تمام میگو بپاشید.

چه چیزی را با میگو لیموی گشنیز سرو کنید

من دوست دارم این غذا را با برنج و یک میل کنم سالاد آووکادو و رومی. در اینجا چند پیشنهاد دیگر برای نحوه سرو این پروتئین وجود دارد:

ذخیره سازی

میگوی پخته شده تا 3 روز در یخچال خوب است. می تو،د آن را در مایکروویو قرار دهید، اما توصیه می کنم باقی مانده آن را سرد بخورید.

تغییرات

  • گشنیز را دوست ندارید؟ زیر پیاز تازه
  • طعم ها را عوض کنید با استفاده از ریحان یا جعفری و آبلیمو.
  • میگو قهوه ای نشد؟ ممکن است تابه شما به اندازه کافی داغ نبوده باشد، یا بیش از حد شلوغ بوده است.
  • کباب ،: اگر ترجیح می دهید میگو را کبابی کنید، دستور کباب میگوی گشنیز-آهکی کبابی من را بررسی کنید.
میگو چاشنی شده
میگو با سیر
میگو و برنج با لیموترش

دستور العمل های بیشتر میگو

آمادگی: 5 دقایق

پختن: 5 دقایق

جمع: 10 دقایق

بازده: 6 وعده های غذایی

اندازه خدمت: 2 /3 فنجان

  • میگو را با زیره و نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • یک تابه ن،ب بزرگ را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

  • ۱ قاشق چایخوری روغن را به ماهیتابه اضافه کنید، سپس نیمی از میگو را اضافه کنید. آنها را حدود 2 دقیقه بدون مزاحمت بپزید. می،ا را برگرد،د و حدود 1 دقیقه بپزید تا کاملا مات شوند. به بشقاب منتقل کنید.

  • ۱ قاشق چای‌خوری روغن باقی‌مانده و می،ای باقی‌مانده را به تابه اضافه کنید و بدون مزاحمت، حدود ۲ دقیقه بپزید. می،ا را برگرد،د، سیر را اضافه کنید و بپزید تا می،ا در تمام مدت مات شوند، حدود 1 دقیقه.

  • دسته اول میگو را در ماهیتابه برگرد،د، خوب مخلوط کنید تا سیر به طور یکنواخت مخلوط شود و تابه را از روی حرارت بردارید.

  • آب لیموترش را روی تمام می،ا فشار دهید. گشنیز را اضافه کنید، خوب هم بزنید و سرو کنید.

مرحله آ،:

لطفا امتیاز دهید و نظر بدهید به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست دارید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و به ارائه دستور العمل های رایگان و با کیفیت بالا برای شما ادامه دهد.

خدمت: 2 /3 فنجان، کا،ی: 119 کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 2 g، پروتئین: 19 g، چربی: 3 g، چربی های اشباع شده: 0.5 g، کلسترول: 144 میلی گرم، سدیم: 140 میلی گرم




منبع: https://www.skinnytaste.com/cilantro-lime-shrimp/