نان سیر سرخ کن هوا | COOKTORIA


توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد

این نان سیر سرخ کن هوا پنیری، سیر و بسیار خوشمزه است. می تو،د هر طور که دوست دارید ترد یا نرم کنید و با غذاهای مورد علاقه تان سرو کنید.

هوا سرخ کن نان سیر در بشقاب

من عاشق نان سیر هستم. از بیرون ترد گرفته تا داخل پف دار و تاپینگ های خوشمزه، این غذای جانبی است که به سختی می توان از آن سیر کرد. این نان سیر سرخ کن با کره غنی، سیر تازه، پارمزان مغزدار و جعفری علفی پوشانده شده است. طعم بسیار خوبی دارد و می تو،د آن را با بسیاری از غذاهای دیگر برای یک غذای فوق العاده ست کنید.

این نان سیر بسته به نوع دوست داشتنی آن را می توان نرم یا ترد کرد. سرخ کن بادی روشی فوق العاده آسان و سریع برای تهیه این غذای جانبی است و بافت من،ی به نان می دهد. دوست دارید این غذا را با سوپ، پاستا و سالاد سرو کنید. بیایید نگاهی بیندازیم به آنچه برای تهیه این نان سیر خوش طعم با هوا استفاده می کنید.

آموزش تصویری

محتویات اصلی

  • نان. نان ایتالیایی یا نان فرانسوی.
  • کره. اگر از کره شور استفاده می کنید، نمک اضافی را حذف کنید.
  • سیر. بهتر است از سیر تازه استفاده کنید نه پودر شده.
  • جعفری. تازه بهترین است. از گیاهان دیگری مانند رزماری یا آویشن نیز می توان استفاده کرد.
  • پنیر پارمزان. یک لایه طعم اضافی اضافه می کند.

طرز تهیه نان سیر سرخ کن با هوا

1. نان را به ضخامت ¾-1 اینچ برش دهید. کنار بگذارید.

ب، نان

2. در یک کاسه کوچک، کره نرم شده، جعفری، سیر، پارمزان و نمک را با هم مخلوط کنید.

درست ، کره گیاهی

3. با استفاده از یک قاشق چای خوری یا چاقو، کره چاشنی شده را سخاوتمندانه روی هر برش ،ید.

کره را روی نان ،ید

4. نان را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید و به مدت 4-5 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت سرخ کنید.

هوا سرخ ، نان
هوا سرخ کن نان سیر روی یک سبد

نان سیر ترد در مقابل نان سیر نرم

نان سیر را می توان به دو روش تهیه کرد: ترد یا نرم. در دستور زیر، من نسخه ترد را درست می کنم. با این حال، اگر می خواهید نوع نرم آن را بسازید، در اینجا چیزی است که باید انجام دهید:

اولین، باگت را مانند آکاردئون برش دهید. سپس مخلوط کره را بین برش ها پخش کنید. در آ،نان را در فویل بپیچید سپس با هوا سرخ کنید. این کار باعث می شود نان در داخل نرم بماند و در عین حال طعم کره سیر را به هر برش اضافه کنید.

نکات و ترفندهای مفید

  • نان را خیلی نازک نبرید. سعی کنید برش ها را بین ¾ تا 1 اینچ نگه دارید زیرا کوچکتر و سرخ کن هوا آنها را خیلی ترد می کند و شبیه کراکر می شوند.
  • کره را نرم کنید. مخلوط ، مواد با کره نرم شده بسیار راحت تر است. فقط آن را روی پیشخوان بگذارید یا آنقدر در مایکروویو قرار دهید تا نرم شود، نه اینکه ذوب شود.
  • سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید. برای جلوگیری از بخارپز شدن نان در دمای خیلی پایین، سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید تا وقتی نان را داخل آن قرار می دهید، در دمای 400 درجه فارنهایت باشد.
  • سبد سرخ کن هوا را بیش از حد شلوغ نکنید. برای به دست آوردن تردی که می خواهید، مطمئن شوید که نان را روی هم قرار ندهید یا روی هم فشار ندهید، در غیر این صورت هوای گرم نمی تواند آنطور که باید جریان یابد.

تغییرات این دستور غذا

  • چاشنی های دیگر را اضافه کنید. این را می تو،د با رزماری، آویشن، پودر پیاز یا چاشنی ایتالیایی درست کنید.
  • آن را وگان کنید. این دستور را می توان با کره گیاهی نرم شده یا با روغن زیتون به جای کره درست کرد تا گیاهی شود.
  • از نان های دیگر استفاده کنید. همچنین می تو،د از سیاباتا، فوکاچیا یا حتی نان ورقه شده برای تهیه این نان سیر خوشمزه با هوا استفاده کنید.
  • پنیر موزارلا را اضافه کنید. می تو،د قبل از اینکه برش های نان را در هوا سرخ کنید، مقداری پنیر موزارلا بپوش،د تا یک غذای بسیار پنیری داشته باشید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

شما می تو،د این نان سیر سرخ کن را در یک ظرف در بسته یا بسته بندی شده با پ،تیک در یخچال تا 4 روز نگهداری کنید. اگر می‌خواهید خوب و نرم شود، آن را در مایکروویو گرم کنید، یا در سرخ‌کن هوا برای تردتر شدن آن گرم کنید.

این نان سیر سرخ کن هوا را با چه چیزی سرو کنیم

  • پاستا. این را در کنار بشقاب سرو کنید اسپاگتی با روغن زیتون و سیر، پنه مرغ با سس گوجه فرنگی خشک شده، پاستا قارچ اسفناج، یا فتوچین میگو با سس فلفل بوداده.
  • سبزیجات. این نان سیر سرخ کن هوا را با مقداری جفت کنید مارچوبه بو داده، کلم بروکلی بخارپز، کلم برو،ل بو داده سیر، یا قارچ های با طعم سیر.
  • سوپ. آن را با یک کاسه سوپ به این شکل سرو کنید سوپ قارچ دل،ب، سوپ رشته نخودچی، سوپ عدس و کلم پیچ، یا سوپ کلم بوقلمون.
  • سالاد. از یک تکه نان سیر با سالاد مورد علاقه خود لذت ببرید سالاد کلم با کینوا، سالاد خیار با طراوت، یا سالاد گوجه فرنگی آووکادو.
ع، نزدیک از نان سیر سرخ کن هوا

امیدوارم شما هم مثل من این نان سیر سرخ کن هوا را دوست داشته باشید. این یک غذای جانبی خوشمزه و خوش طعم درست می کند که تقریباً با همه چیز جور در می آید!

دستور العمل های خوشمزه تر برای امتحان:

نان سیر سرخ کن هوا

ت،ا شف

این نان سیر سرخ کن هوا پنیری، سیر و بسیار خوشمزه است. می تو،د آن را ترد یا نرم کنید، هر طور که دوست دارید، و آن را با غذاهای مورد علاقه خود سرو کنید.

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان پخت 10 دقیقه

زمان کل 15 دقیقه

دوره پیش غذا

غذا آمریکایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 364 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="22167" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="22167" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="22167" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 12 برش ها باگت یا نان دلخواه
  • 3 قاشق غذاخوری کره نرم شده
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری
  • 2 متوسط حبه سیر، ،د شده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریا
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز یا به دلخواه اختیاری

یادداشت

نکات و ترفندهای مفید

  • نان را خیلی نازک نبرید. سعی کنید برش ها را بین ¾ تا 1 اینچ نگه دارید زیرا کوچکتر و سرخ کن هوا آنها را خیلی ترد می کند و شبیه کراکر می شوند.
  • کره را نرم کنید. مخلوط ، مواد با کره نرم شده بسیار راحت تر است. فقط آن را روی پیشخوان بگذارید یا آنقدر در مایکروویو قرار دهید تا نرم شود، نه اینکه ذوب شود.
  • سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید. برای جلوگیری از بخارپز شدن نان در دمای خیلی پایین، سرخ کن هوا را از قبل گرم کنید تا وقتی نان را داخل آن قرار می دهید، در دمای 400 درجه فارنهایت باشد.
  • سبد سرخ کن هوا را بیش از حد شلوغ نکنید. برای به دست آوردن تردی که می خواهید، مطمئن شوید که نان را روی هم قرار ندهید یا روی هم فشار ندهید، در غیر این صورت هوای گرم نمی تواند آنطور که باید جریان یابد.

تغذیه

کا،ی: 364کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 48gپروتئین: 12gچربی: 14gچربی های اشباع شده: 7gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 3gچربی ترانس: 0.4gکلسترول: 30میلی گرمسدیم: 921میلی گرمپتاسیم: 168میلی گرمفیبر: 2gقند: 5gویتامین A: 744IUویتامین سی: 5میلی گرمکلسیم: 178میلی گرماهن: 4میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/air-fryer-garlic-bread/