ودکای تند مرغ پارمزان – طعم پوست


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

پارمزان مرغ ودکای تند با فلفل های گی، تند، سس ودکا، موزارلای تازه و کتلت مرغ نان شده درست می شود. پخته یا سرخ کن بادی!

پارم مرغ با موزارلای تازه و فلفل گی، تند
ودکای تند مرغ پارمزان

پارمزان مرغ پخته من همیشه محبوب است! (من حتی پارمزان مرغ سرخ کن با هوا و نسخه قابلمه فوری دارم.) اما من یک وسواس جدید در خانه ام دارم – این پارمزان مرغ تند با سس ودکا. یک افزودنی خوشمزه به دستور العمل های سینه مرغ من! من هر چند هفته یک بار به درخواست تامی آن را برای شام درست می کنم. او این غذا را دوست دارد! فلفل های گی، تند واقعا آن را درست می کنند! اگر عاشق فلفل گی، هستید، من هم این دستور سینه مرغ با فلفل گی، را دارم.

ودکای تند مرغ پارمزان

ودکای تند مرغ پارمزان مواد لازم

  • سس ودکا: شما می تو،د از خانه یا فروشگاه استفاده کنید – من ترجیح می دهم سس ودکا 365 W،le Foods که چربی کمتری نسبت به سایر مارک های شیشه ای دارد. از چیزی که دوست دارید استفاده کنید یا فقط از مارینارا استفاده کنید.
  • سینه مرغ: دو سینه مرغ 8 انسی را از طول نصف کنید تا چهار کتلت نازک به دست آورید.
  • نمک برای طعم دادن به مرغ
  • تخم مرغ مرغ را بپوش،د تا آرد سوخاری ب،بد
  • پودرهای سوخاری: من از پودر سوخاری چاشنی شده استفاده می کنم، مارک مورد علاقه من 4C است. اگر فقط ادویه های معمولی دارید، چاشنی های ایتالیایی خود را اضافه کنید، مانند سبزی های خشک، پودر پیاز و پودر سیر.
  • موزارلا: چهار اونس پنیر موزارلای تازه ب،ید و آن را به چهار ،مت برش دهید.
  • فلفل گی، تند: من اینها را دوست دارم فلفل گی، تند شیشه ای.

طرز تهیه پارمزان مرغ ودکا

  • آمادگی: سس ودکا را در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید و اگر خیلی غلیظ بود کمی آب اضافه کنید. سینه های مرغ را بکوبید تا نازک شوند و نمک و فلفل بپاشید.
  • ایستگاه های لایروبی: یک تخم مرغ را در یک بشقاب هم بزنید و آرد سوخاری را روی دیگری بگذارید. هر کتلت مرغ را داخل تخم مرغ و سپس آرد سوخاری بریزید.
  • سرخ کن هوا: دو طرف مرغ را با روغن اسپری کنید و در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت هفت تا هشت دقیقه و نیم چرخاندن سرخ کنید. سس ودکا را با قاشق روی کتلت ها بریزید، نیمی از فلفل های گی، و یک اونس موزارلا را روی آن ریخته و با بقیه فلفل ها بپاشید. در دمای 300 درجه فارنهایت برای یکی دو دقیقه دیگر سرخ کنید تا پنیر آب شود و مرغ کاملا پخته شود.
  • فر: یک تابه را با فویل بپوش،د و فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ سوخاری را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید و ظرف را از فر خارج کنید و طبق دستور بالا روی کتلت ها را بپوش،د. پنج دقیقه دیگر آنها را بپزید.

چه چیزی را با سس ودکا پارمزان مرغ سرو کنید

این پارمزان مرغ را با پاستا، رشته کدو سبز یا کدو حلوایی با سس ودکا سرو کنید. همچنین با سبزیجات بوداده، اسفناج سرخ شده، یا سالاد بزرگ در کنار هم عالی است.

تغییرات

  • پنیر: به جای موزارلای تازه از موزارلای ،د شده استفاده کنید.
  • سس: به جای سس ودکا از مارینارا استفاده کنید.

پارمزان مرغ با فلفل گی، تند روی پاستا

پارم مرغ پخته شدهودکای تند مرغ پارمزانودکای تند مرغ پارمزان

دستور العمل های بیشتر پارمزان که دوست خواهید داشت:

ودکای تند مرغ پارمزان

6

386 کال
39 پروتئین
25.5 کربوهیدرات ها
14 چربی ها

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

پارمزان مرغ ودکای تند با فلفل های گی، تند، سس ودکا، موزارلای تازه و کتلت مرغ نان شده درست می شود. آنها را بپزید یا در هوا سرخ کنید!

  • ¾ فنجان سس ودکا، من از سس ودکا 365 شیشه ای استفاده کردم
  • اسپری روغن زیتون
  • 2 8 اونس سینه مرغ بدون استخوان، از طول نصف شده تا 4 عدد (در کل 16 اونس)
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 بزرگ تخم مرغ
  • 1 فنجان آرد سوخاری چاشنی شده، من 4C را دوست دارم
  • 4 برش ها پنیر موزارلای تازه، در مجموع 4 اونس
  • 1/2 فنجان فلفل های گی، ورقه ای داغ
  • سس ودکا را گرم کنید و اگر خیلی غلیظ بود کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

  • انتهای ضخیم‌تر مرغ را کمی بکوبید تا نازک‌تر شود. ادویه زدن با نمک و فلفل.

  • تخم مرغ را داخل آرد سوخاری بریزید و با پشت چنگال خوب هم بزنید.

  • تکان دهید و به سبد سرخ کن یا فر منتقل کنید. با کتلت های باقی مانده این کار را تکرار کنید.

روش سرخ کن هوا:

  • هر دو طرف مرغ را با روغن اسپری کنید و سپس سرخ کن 400 درجه فارنهایت را به مدت 7 تا 8 دقیقه به صورت دسته ای به صورت دسته ای بچرخ،د.

  • سس ودکا را با قاشق روی کتلت ها بریزید سپس نیمی از فلفل های گی، را روی آن بریزید.

  • روی هر کتلت 1 اونس موزارلا قرار دهید، سپس با باقی مانده فلفل گی، تند بپاشید. 300 درجه فارنهایت سرخ کنید تا پنیر آب شود و مرغ پخته شود، حدود 1 تا 2 دقیقه. گرم سرو کنید.

روش فر:

  • روی یک تابه ورق فویل بگذارید. فر را با دمای 450 فارنهایت گرم کنید.

  • 20 تا 25 دقیقه بپزید تا زم، که طلایی شود و وسط آن پخته شود. نیازی به چرخش نیست.

  • سس ودکا را با قاشق روی کتلت ها بریزید سپس نیمی از فلفل های گی، را روی آن بریزید.

  • روی هر کتلت 1 اونس موزارلا قرار دهید، سپس با باقی مانده فلفل گی، تند بپاشید.

  • حدود 5 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود و مرغ پخته شود. گرم سرو کنید.

خدمت: 1کتلت با سس، کا،ی: 386کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 25.5g، پروتئین: 39g، چربی: 14g، چربی های اشباع شده: 6g، کلسترول: 154میلی گرم، سدیم: 1456.5میلی گرم، فیبر: 3g، قند: 4g

کلید واژه ها: سینه مرغ سرخ کن هوا، پارمزان مرغ پخته شده، دستور العمل های آسان سینه مرغ، فلفل گی، تند، پارمزان مرغ تند


منبع: https://www.skinnytaste.com/،y-،-chicken-parmesan/