پودر سبزیجات سبز خانگی | اقتصاددان خانه سالم


فهرست مطالب[Hide][S،w]

چگونه می تو،د پودر سبزیجات سبز تازه خود را در خانه درست کنید که دارای اگزالات کم و سایر مواد ضد مغذی آسیب رسان روده باشد. صرفه جویی در پول و بسیار سالم تر است!

پودر سبزیجات سبز تازه تهیه شده کم اگزالات در فنجان سفید

پودر سبزیجات سبز یک نوع مکمل بسیار محبوب است. آنها یک راه راحت برای افزودن سبزیجات اضافی به رژیم غذایی بدون نیاز به پختن یا آماده ، آنها هستند.

والدین مخصوصاً آنها را دوست دارند زیرا پودر سبزیجات به راحتی در اسموتی ها یا سوپ های مخصوص افراد حساس پنهان می شود.

مشکل اینجاست که مارک های تجاری پودرهای سبزیجات سبز جنبه شومی دارند که ا،ر مصرف کنندگان فقط به طور مبهم از آن آگاه هستند (اگر اصلاً باشند).

اولاً، آنها بسیار مستعد تباهی هستند.

هنگامی که سبزیجات سبز را به پودر تبدیل می کنید، خیلی سریع کهنه می شوند مگر اینکه در یخچال نگهداری شوند. با توجه به اینکه محصولی که می‌،ید در قفسه‌ای که می‌،ید حداقل هفته‌ای است، عاقلانه به نظر می‌رسد که از آنها اجتناب کنید.

ث،اً، ا،ر مارک‌های سبزی پودری که من در طول سال‌ها بررسی کرده‌ام، از سبزیجاتی استفاده می‌کنند که دارای مواد ضد مغذی زیادی مانند اگزالات هستند.

این سبزیجات باید با دقت در خانه (با دور ریختن آب پخت و پز) آماده شوند یا برای ،، که از نظر گوارشی حساس هستند یا رژیم اگزالات کم دارند، به طور کامل از آنها اجتناب شود.

در نهایت، مارک هایی که حاوی سبزی های آبی هستند، خطر آلودگی سیتوتو،ین ها و ف،ات سنگین هستند.

می تو،د جزئیات بیشتری در مورد خطرات پودر سبزیجات سبز تجاری با استنادات مطالعه در مقاله پیوند داده شده بیابید.

یا البته راه حل این مشکلات این است که نسخه تازه و مطمئن خود را بسازید!

شما خوشحال خواهید شد که بد،د این روند بسیار ساده است.

جایزه! شما می تو،د به سادگی با انتخاب سبزیجات من،، پودر سبزی خود را اگزالات کم کنید!

بهترین سبزی کم اگزالات برای پودر خانگی

اگر می‌خواهید خودتان به زحمت درست کنید، می‌تو،د از سبزیجات کم‌مغذی استفاده کنید تا نتیجه‌ی نهایی تا حد ممکن برای دستگاه گوارش مفید باشد.

در اینجا ده لیست برتر من از سبزیجات سبز کم اگزالات برای استفاده برای پودر غذای کامل خانگی است.

  1. کاهو
  2. آرگولا
  3. کلم پیچ
  4. قلاده ها
  5. سبزی شلغم
  6. سبزی ،دل
  7. بوک چوی
  8. مارچوبه
  9. کدو سبز
  10. خیارها

هنگامی که سبزیجات خود را انتخاب کردید، دستور زیر را دنبال کنید تا سبزیجات پودر شده خود را برای تقویت تازه و غنی از مواد مغذی درست کنید!

توصیه می کنم مقدار کمی را روی سیب زمینی و تخم مرغ بپاشید یا در سوپ و اسموتی مخلوط کنید.

پودر سبزی کم اگزالات در یک فنجان سفید

پودر سبزیجات سبز کم اگزالات

چگونه می تو،د پودر سبزیجات سبز تازه خود را در خانه درست کنید که دارای اگزالات کم و بالاترین مواد مغذی باشد.

زمان کل 8 ساعت ها 13 دقایق

،اصر

  • 6
    فنجان ها
    سبزیجات سبز تازه
    ،یب را از لیست بالا انتخاب کنید

دستورالعمل ها

  1. سبزیجات را درشت ،د کنید.

  2. روی اجاق گاز به مدت 3 دقیقه در آب جوش بریزید.

  3. آب پخت و پز را تخلیه / دور بریزید و بلافاصله سبزی های بلانچ شده را در آب خنک فیلتر شده بشویید تا از پختن بیش از حد جلوگیری شود.

  4. آب را دوباره خالی کنید و به آرامی با یک حوله تمیز و نخی خشک کنید.

  5. سبزی ها را در دستگاه آبگیری با دمای 95 تا 105 درجه فارنهایت / 35 تا 40 درجه سانتی گراد (روش ترجیحی) کاملاً خشک کنید. اگر دستگاه آب‌گیری ندارید، می‌تو،د از فری که دمای آن از ۱۵۰ درجه فارنهایت/۶۵ درجه سانتی‌گراد بالاتر نمی‌رود، استفاده کنید (برای جلوگیری از خشک شدن بیش از حد، سبزیجات را هر ساعت بررسی کنید).

  6. سبزی های خشک شده را در یک غذاساز بریزید تا غلظت پودر مورد نظر به دست آید.

  7. پودر سبزیجات سبز تازه را در یک ظرف شیشه ای با درب محکم در یخچال قرار دهید.

  8. یک قاشق چای خوری به هر وعده سیب زمینی، تخم مرغ، اسموتی و سوپ اضافه کنید.

ارزش غذایی

پودر سبزیجات سبز کم اگزالات

مقدار در هر وعده (1 قاشق چایخوری)

کا،ی 10

٪ ارزش روزانه*

کربوهیدرات ها 1.5 گرم1%

فیبر 1 گرم4%

پروتئین 1 گرم2%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

پودر سبز رنگی از سبزیجات کم اگزالات در کاسه چوبی


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/،memade-low-oxalate-green-vegetable-powder/