پیتزا هاوایی – بچه های فوق العاده سالم


پیتزا هاوایی به ،وان یکی از پیتزاهای مورد علاقه ما در صدر لیست قرار دارد! پوسته پیتزای جویدنی و خانگی ما با یک سس ساده، تکه‌های نمکی ژامبون و تکه‌های شیرین آناناس تازه پر می‌شود. ،یب خوشمزه شیرین و خوش طعم شکی باقی نمی گذارد که آناناس قطعاً در پیتزا جای دارد!

چرا ما عاشق این پیتزای هاوایی هستیم

بیایید جلو برویم و فیل را در اتاق خطاب کنیم. می د،م که مفهوم آناناس روی پیتزا مفهومی بسیار تفرقه انگیز است. مردم نسبت به آن احساس شدیدی دارند و من هنوز ،ی را ملاقات نکرده ام که نظری در مورد آن نداشته باشد. ما اتفاقاً در اردوگاه مردمی هستیم که نابغه ای را که احتیاط را به باد انداخت و آناناس را جسورانه به پیتزایش اضافه کرد، تشویق می کنند. قطعا ایتالیایی ک،یک نیست، اما قطعا خوشمزه است.

با این حال، ما می د،م که ،، از شما هستند که وحشت زده باقی می مانند. به تو به قول سام من می گوییم.. تو آنها را دوست نداری. پس شما بگویید. آنها را امتحان کنید! آنها را امتحان کنید! و شما ممکن است! بیکن نمکی کانادایی شیرینی آناناس تازه را متعادل می کند (در اینجا از کنسروها صرفنظر کنید). و با افزودن پیاز و زیتون خلال شده، واقعاً یک پیتزای فوق‌العاده شیرین، خوش طعم و شور است که ارزش کمی دارد.

اگر مجبورید، می تو،د به سادگی (نفس بکشید!) آن را کنار بگذارید. آناناس را در کناره سرو کنید، شاید. شما همچنان یک پیتزای خوشمزه خواهید داشت که مطمئناً خورندگان شما را بسیار بسیار خوشحال خواهد کرد.

یک پیتزای خانگی با ژامبون، آناناس، پیاز قرمز و زیتون.

در پیتزای هاوایی چیست؟

یک پیتزای سنتی هاوایی با بیکن و آناناس کانادایی پر شده است. برای نسخه ما شما نیاز دارید:

  • خمیر پیتزا– خمیر پیتزای خانگی بسیار خوشمزه و آسان است! دستور غذای مورد علاقه ما را از اینجا دریافت کنید.
  • سس پیتزا– می تو،د از سس فروشگاهی استفاده کنید، اما سس پیتزای خانگی ما بسیار ساده تر است!
  • پنیر موزارلا– از پنیر موزارلای تازه رنده شده استفاده کردیم.
  • بیکن کانادایی– ما از بیکن سنتی کانادایی استفاده کردیم. ژامبون ،د شده نیز موثر است.
  • آناناس تازه– طعم آناناس تازه بسیار بهتر از آناناس کنسرو شده است!
  • پیاز قرمز– پیاز قرمز نازک برش خورده یک ،صر خوش طعم به پیتزا اضافه می کند.
  • زیتون های سیاه– زیتون طعم ملایمی شور و شور می‌افزاید که واقعاً مواد دیگر را متعادل می‌کند.
مواد لازم برای پیتزا هاوایی

طرز تهیه پیتزا هاوایی:

  1. فر را از قبل گرم کنید. راز یک پیتزای خانگی واقعا خوب، فری داغ است! ما دوست داریم پیتزاهایمان را در دمای 475 درجه فارنهایت بپزیم.
  2. خمیر پیتزا را درست کنید. در حالی که خمیر در حال بلند شدن است، سس پیتزا خود را درست کنید.
  3. مواد را آماده کنید. آناناس را به اندازه لقمه ،د کنید، پنیر را رنده کنید، پیاز قرمز را نازک برش دهید و بیکن کانادایی را یک چهارم کنید.
  4. رویه ها را به پیتزای خود اضافه کنید. خمیر پیتزا را تا زم، که به ظرف پیتزای شما برسد، حدود 14 اینچ یا بیشتر بکشید. خمیر را با سس پیتزا پخش کنید، سپس پنیر را روی آن قرار دهید، سپس بیکن کانادایی، آناناس، زیتون و پیاز خلال شده را اضافه کنید.
  5. پخت. قالب پیتزا را در فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت 12 تا 15 دقیقه یا تا زم، که پوسته آن قهوه ای طلایی و پنیر حباب دار شود بپزید.
  6. حفاری کن!
تصاویری از نحوه تهیه پیتزای خانگی هاوایی.

نکات و پیشنهادات:

در فر فوق العاده داغ روی توری پایینی بپزید.

این به شما کمک می کند تا به یک پوسته خوب برسید. هیچ ، پیتزای خیس را دوست ندارد! اگر از سنگ پیتزا استفاده می کنید، می تو،د آن را در حالی که از قبل گرم می شود در فر قرار دهید. خمیر پیتزا را با احتیاط به سنگ داغ پیتزا اضافه کنید و طبق دستور بپزید.

از افزودن بیش از حد تاپینگ خودداری کنید.

اضافه ، بیش از حد مواد به پیتزا باعث می شود پیتزا غرق شود و پوسته خیس ایجاد کند.

تعویض ها و تغییرات:

  • به جای بیکن کانادایی بیکن پخته شده، سوسیس ،د شده، ژامبون ،د شده، مرغ جوجه گردان یا پپرونی را امتحان کنید.
  • به جای سس پیتزا برای پایه خود از سس باربیکیو استفاده کنید.
  • برای کمی حرارت، هالاپنیو تازه برش خورده یا فلفل قرمز ،د شده را اضافه کنید.
  • فلفل دلمه ای خلال شده را اضافه کنید.
  • بعد از پخت با ریحان تازه یا چاشنی ایتالیایی تزیین کنید.
یک پیتزا برش خورده هاوایی روی یک تخته برش چوبی.

دستور العمل های بیشتر پیتزای خوشمزه:

پیتزا هاوایی

پیتزا هاوایی به ،وان یکی از پیتزاهای مورد علاقه ما در صدر لیست قرار دارد! پوسته پیتزای جویدنی و خانگی ما با یک سس ساده، تکه‌های نمکی ژامبون و تکه‌های شیرین آناناس تازه پر می‌شود. ،یب خوشمزه شیرین و خوش طعم شکی باقی نمی گذارد که آناناس قطعاً در پیتزا جای دارد!

زمان آماده سازی15 دقایق

زمان پخت15 دقایق

زمان بالا آمدن خمیر30 دقایق

زمان کل1 ساعت

دوره: غذای اصلی

غذا: آمریکایی

خدمات: 4 پیتزاهای متوسط

کا،ی: 198کیلو کا،ی

  • 1 دستور آشپزی خمیر پیتزای خانگی
  • 1 دستور آشپزی سس پیتزا خانگی
  • 16 اونس بیکن کانادایی
  • 2 فنجان ها آناناس تازه ،د شده
  • 4 فنجان ها پنیر موزارلا ،د شده
  • 1 فنجان زیتون سیاه ورقه شده اختیاری
  • 1 فنجان پیاز قرمز نازک خلال شده اختیاری
  • فر را با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید. دستورالعمل های دستور پخت خمیر پیتزا خانگی من را دنبال کنید. در حالی که خمیر بالا می آید سس را درست کنید.

  • دستورالعمل سس پیتزا را در اینجا دنبال کنید.

  • بیکن کانادایی را بسته به اینکه دوست دارید به قطعات کوچکتر برش دهید. آناناس را ریز ،د کرده و خشک کنید تا آب آن گرفته شود. پیاز قرمز را به صورت نوارهای بسیار نازک برش دهید.

  • خمیر پیتزا را در صورت استفاده با سس، پنیر رنده شده، بیکن کانادایی، آناناس، زیتون و پیاز خلال شده روی آن قرار دهید. 12-15 دقیقه بپزید.

  • از فر خارج کنید، پیتزا را برش بزنید و لذت ببرید!

کا،ی: 198کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 26g | پروتئین: 10g | چربی: 6g | چربی های اشباع شده: 3g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 2g | کلسترول: 18میلی گرم | سدیم: 636میلی گرم | پتاسیم: 80میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 4g | ویتامین A: 117IU | ویتامین سی: 5میلی گرم | کلسیم: 77میلی گرم | اهن: 2میلی گرم

www.superhealthykids.com

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/hawaiian-pizza/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با