کلم پیچ پخته شده با پنستا – طعم لاغری


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

کلم پیچ پخته شده با پانستا، سیر و پیاز، یک غذای جانبی سالم برای همراه شدن با هر پروتئینی، یک راه خوشمزه برای خوردن سبزیجات است!

کلم پیچ سرخ شده با پانچتا
کلم پیچ سرخ شده با پانچتا

این دستور ساده کلم پیچ با هفت ماده بسیار خوشمزه است. پانستا طعم کلم را می دهد، در حالی که پاشیدن سرکه مقداری اسید به آن اضافه می کند که با سبزیجات برگدار مانند کلم پیچ بسیار خوب کار می کند. و آیا اشاره کردم که کلم پیچ یکی از سالم ترین و مغذی ترین غذاهای روی کره زمین است؟ اگر ایده های بیشتری برای کلم پیچ می خواهید، آن را به صورت خام در سالاد امتحان کنید، مانند سالاد کلم پیچ و کلم برو،ل با پارمزان و اسپند یا سالاد کلم پیچ با کدو حلوایی برشته زمستانه.

کلم پیچ سرخ شده با پانچتا

تفاوت بین بیکن و پانچتا چیست؟

بیکن و پانچتا گوشت های پخته شده ای هستند که از شکم خوک تهیه می شوند، اما بیکن دودی است، در حالی که پانچتا اینطور نیست. آنها بسیار شبیه هستند و اغلب می توانند به جای یکدیگر جایگزین شوند.

مواد کلم سرخ شده

  • پانستا: دو اونس پانچتا را مکعبی کنید.
  • پیاز: یک عدد پیاز سفید یا زرد را ،د کنید.
  • سیر: دو حبه سیر ،د کنید.
  • فلفل قرمز: اگر غذای ملایم تری را ترجیح می دهید حذف کنید.
  • سوپ مرغ: آبگوشت کم سدیم را انتخاب کنید. آب سبزیجات نیز موثر است.
  • سرکه شراب قرمز: اگر سرکه شراب قرمز تمام شده است، آن را با سرکه سیب یا سرکه شراب سفید عوض کنید.
  • کلم پیچ: شما به سه دسته کلم پیچ تخت نیاز خواهید داشت، مانند کلم پیچ ،یناتو. ساقه ها را بردارید و برگ ها را به قطعات کوچکتر ت،یم کنید.

نحوه پختن کلم پیچ

  • آشپزی پانچتا: یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید و پانچتا را حدود هشت دقیقه بپزید تا ترد شود. پانچتا را با قاشق سوراخ دار به بشقاب پوشیده شده با دستمال کاغذی منتقل کنید.
  • سبزیجات را بپزید: پیاز و نمک را به چربی پانچتا اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید. سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و 20 تا 30 ث،ه تفت دهید. آبگوشت را در تابه بریزید و کلم پیچ، سرکه و نمک بیشتری را به آن اضافه کنید.
  • روی آن را بپوش،د و بجوش،د سبزی ها را روی متوسط ​​تا کم قرار دهید تا زم، که نرم شود اما نرم نشود. اگر آبگوشت تبخیر شد، کمی آب در آن بریزید تا مطمئن شوید ته آن نسوزد. روی آن را با پانستا تزیین کرده و سرو کنید.

پانچتا

پیاز سرخ شدهکلم پیچکلم برشته

دستور العمل های کلم پیچ دیگری که دوست خواهید داشت:

نظرات شما مفید است! اگر این را سالم امتحان کرده اید کلم پیچ سرخ شده با پانچتا دستور غذا یا هر دستور دیگری در Skinnytaste، فراموش نکنید به دستور غذا امتیاز دهید و برای من در زیر نظر بگذارید. و اگر از آن ع، گرفتید با من به اشتراک بگذارید اینستاگرام بنابراین می توانم آن را دوباره در استوری هایم به اشتراک بگذارم!

کلم پیچ سرخ شده با پانچتا

2

115 کال
6.5 پروتئین
12 کربوهیدرات ها
5.5 چربی ها

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 35 دقیقه

زمان کل: 40 دقیقه

کلم پیچ سرخ شده با پانستا، سیر و پیاز، یک غذای جانبی سالم برای همراهی با هر پروتئینی، یک راه خوشمزه برای خوردن سبزیجات است!

  • 2 اونس پانچتا، ،د شده
  • 1 متوسط پیاز، ،د شده
  • 2 میخک ها سیر، چرخ کرده
  • ½ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
  • 1 فنجان کاهش سدیم آب مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری سرکه شراب قرمز
  • 3 دسته ها کلم پیچ تخت، ساقه دار و پاره شده (14 اونس / 17 فنجان در کل)
  • یک قابلمه بزرگ سنگین یا فر هلندی را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید، پانچتا را اضافه کنید و بپزید تا ترد شود، حدود 8 دقیقه.

  • با قاشق سوراخ دار به یک بشقاب با حوله کاغذی منتقل کنید و چربی را ذخیره کنید.

  • در همان قابلمه پیاز و 1/4 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. به مدت 5 تا 6 دقیقه گهگاه هم بزنید تا قهوه ای و معطر شود.

  • سیر و تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید و فقط 20 تا 30 ث،ه، قبل از اینکه سیر بسوزد، بپزید.

  • آب مرغ را به تابه اضافه کنید و کلم پیچ را هم بزنید.

  • یک قطره سرکه شراب قرمز و 1/2 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. روی آن را بپوش،د و آن را با حرارت ملایم به مدت 18 تا 20 دقیقه بجوش،د و گاهی اوقات هم بزنید تا زم، که کلم پیچ نرم شود، اما نرم نشود.

  • اگر آبگوشت تبخیر شد، کمی آب اضافه کنید تا مطمئن شوید ته آن نسوزد.

  • روی آن را با پانستا سرو کنید.

خدمت: 11/4 فنجان، کا،ی: 115کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 12g، پروتئین: 6.5g، چربی: 5.5g، چربی های اشباع شده: 1.5g، کلسترول: 5میلی گرم، سدیم: 176میلی گرم، فیبر: 5g، قند: 5.5g

کلید واژه ها: کلم کبابی، پانچتا، مخلفات سبزیجات


منبع: https://www.skinnytaste.com/،ised-kale-with-pancetta/