کوکی های شکلاتی وگان – کتی با پوشش شکلاتی


کوکی‌های شکلاتی تیره، نرم، ضخیم و جویدنی، بهترین دستور پخت کوکی‌هایی هستند که باید این هفته امتحان کنید!

کوکی های شکلاتی

این کوکی‌های شکلاتی وگان بسیار شبیه به براونی هستند!

یک براونی شکلاتی تیره و بسیار غنی را تصور کنید، اما به شکل کوکی. این به طعم و بافت این کوکی های شکلاتی نزدیک است.

با دو نوع شکلات مختلف که در دستور غذا بسته بندی شده اند، آنها قطعا برای دوستداران شکلات کوکی هستند.

همچنین حتما این براونی های سیب زمینی شیرین را امتحان کنید

طرز تهیه کوکی شکلاتی وگان

طعم کوکی های شکلاتی وگان

پرتقال شکلاتی: پوست یک پرتقال را به همراه مواد خیس داخل خمیر کوکی شکلاتی هم بزنید.

ن،اع شکلاتی: یک چهارم قاشق چایخوری عصاره ن،اع خالص را علاوه بر عصاره و،ل به خمیر اضافه کنید. اینها برای کریسمس عالی هستند.

کوکی های موکا: به جای شیر انتخابی، از مقدار مساوی اسپرسو دم کرده استفاده کنید. یا نصف قاشق چایخوری قهوه فوری را با آرد مخلوط کنید.

وگان شیرینی های نوتلا: قبل از تشکیل توپ، نصف فنجان فندق ریز ،د شده را به خمیر اضافه کنید. شیرینی های آماده را با نوتلا خانگی بریزید.

تمشک شکلاتی: بعد از پخت، یک قاشق را وسط هر شیرینی فشار دهید، سپس تورفتگی قاشق را با ژله تمشک پر کنید.

نارگیل شکلاتی: از شیر نارگیل استفاده کنید. قبل از پختن کوکی ها، چند قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده و یک هشتم قاشق چای خوری اختیاری عصاره نارگیل را با هم مخلوط کنید.

کوکی‌های شکلاتی بلغور جو دوسر: از آرد جو دوسر به ،وان آرد انتخابی استفاده کنید.

جنگل سیاه: یک چهارم فنجان آلبالو خشک ریز ،د شده را با مواد خشک مخلوط کنید.

خوانندگان نیز این شیرینی های شکر وگان را دوست دارند

ویدیوی دستور پخت کوکی شکلاتی وگان را در بالا تماشا کنید

درست ، کلوچه بدون کره

برندهای زیادی در بازار وجود دارند که کره گیاهی را عرضه می کنند، از جمله Earth Balance، Country Crock، Trader Joes و Melt Organic.

بعدی در لیست من برای امتحان کره بادام زمینی یا کره بادام در کوکی ها است. اگر ابتدا یکی از اینها را امتحان کردید، به من بگویید که چگونه پیش می رود!

برای کوکی ها بدون کره گیاهی، می تو،د روغن نارگیل ذوب شده را جایگزین کنید. کوکی ها کمی شکننده خواهند بود، اما به همان اندازه خوشمزه هستند.

مواد لازم کوکی شکلاتی

مواد تشکیل دهنده کوکی شکلاتی وگان

این چیزی است که شما نیاز دارید: آرد، پودر کاکائو، نمک، جوش شیرین، شکر، چیپس شکلات، کره گیاهی، شیر غیر لبنی، و عصاره و،ل خالص.

آووکادو، تخم مرغ، تخم کتان یا آکوافابا و البته لبنیات وجود ندارد.

برای وگان نگه داشتن کوکی ها، به دنبال چیپس شکلات بدون لبنیات باشید. این روزها با نام های تجاری مانند Enjoy Life، Pascha، Evolved، Kir،d Semi sweet (Costco)، Simple Truth Organic (Kroger)، غیر لبنی Ghirardelli، و Nestlé لقمه های بدون آ،ژی به راحتی در دسترس هستند.

این دستور با آرد املا، آرد جو دوسر یا آرد سفید همه منظوره کار می کند. من هیچ آرد دیگری را امتحان نکرده ام، بنابراین نمی توانم جایگزین هایی مانند آرد گندم کامل یا آرد بادام را تضمین کنم. اگر کوکی‌های بدون دانه و پالئو را ترجیح می‌دهید، این کوکی‌های آرد نارگیل را امتحان کنید.

کوکی‌های شکلاتی دوتایی وگان

طرز تهیه شیرینی شکلاتی تلخ

همه مواد خشک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید، مطمئن شوید که کلوخه‌های نمک و جوش شیرین را جدا کنید.

کره را با چنگال یا کاتر شیرینی پزی یا در می،ر پایه برش دهید. سپس شیر و عصاره و،ل را اضافه کنید. به هم زدن و ش،تن کره ادامه دهید. در نهایت بدون نیاز به شیر اضافی به خمیر کوکی تبدیل می شود.

با دست یا قاشق کوکی به شکل توپ در بیاورید. من دوست دارم کوکی‌های جویدنی را بپوشانم و در یخچال بگذارم تا سرد شود (یا یک شب).

وقتی آماده پخت شیرینی ها شدید، فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. گلوله های خمیر شیرینی را روی یک ورقه پخت با پوشش کاغذی قرار دهید و به مدت 14 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

قبل از دست زدن بگذارید خنک شود، زیرا با سرد شدن کوکی ها سفت می شوند. باقیمانده غذا را تا پنج روز در ظرف دربسته نگهداری کنید.

کوکی های شکلاتی دوبل وگان

نکات پخت برای اندازه گیری بر حسب گرم

اگر ترجیح می دهید مانند من به جای فنجان از ترازو استفاده کنید، از موارد زیر استفاده کنید: 100 گرم آرد، 20 گرم پودر کاکائو، 100 گرم شکر، 60 گرم کره بدون لبنیات، 30 گرم شیر دلخواه و 105 گرم شکلات چیپسی.

همچنین اضافه ، جوش شیرین، نمک و عصاره و،ل خالص را فراموش نکنید.

کوکی‌های شکلاتی تلخ وگان
  • 3/4 فنجان آرد سفید، اسپلیت یا جو دوسر (برای بدون آرد، این کوکی های کتو را امتحان کنید)
  • 1/4 فنجان پودر کاکائو
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان شکر، در صورت تمایل تصفیه نشده
  • 2/3 فنجان شکلات چیپسی
  • 1/4 فنجان کره (مانند Melt Vegan)
  • 2 قاشق غذاخوری شیر انتخابی
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره و،ل خالص
  • *اگر ترجیح می دهید، اندازه گیری های گرم در بالا ذکر شده است.در یک کاسه، مواد خشک را خیلی خوب هم بزنید. کره (نرم اما ذوب نشده) و شیر و و،ل را برش دهید. اگر به جای استفاده از همزن استند، با دست هم بزنید، خشک به نظر می رسد. به هم زدن و ش،تن کره ادامه دهید. شیر بیشتر اضافه نکنید. در نهایت به خمیر کوکی تبدیل می شود. به شکل توپ بغلت،د. برای کوکی‌های جویدنی، روی آن را بپوش،د و در یخچال بگذارید تا سرد شود (یا در صورت تمایل یک شب). فر را از قبل با دمای 325 فارنهایت گرم کنید. به مدت 14 دقیقه روی یک ورق روغنی بپزید. قبل از دست زدن بگذارید خنک شوند، زیرا با سرد شدن سفت می شوند.مشاهده حقایق تغذیه

دسرهای شکلاتی وگان

کیک لیوان شکلاتی

نان موز شکلاتی

دستور تهیه موس شکلات تلخ وگان آسان

موس شکلاتی وگان

طرز تهیه کیک فاج شکلاتی وگان

کیک شکلاتی وگان

براونی لوبیا سیاه

براونی لوبیا سیاه

بیسکویت چیپس شکلاتی سالم

پودینگ چیا شکلاتی

دستور العمل پودینگ چیا

جو وگان شبانه

شکلات جو دوسر شبانه

پودینگ پروتئینی


منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/vegan-c،colate-cookies/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vegan-c،colate-cookies