گراتن رازیانه – طعم پوست


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

گراتن پخته شده رازیانه با پیاز و روغن زیتون درست می شود و روی آن گرویر، پارمزان، ،ده پانکو و جوز هندی می ریزند.

گراتن رازیانه
گراتن رازیانه

رازیانه پخته شده به خوبی با گرویه و پارمزان جفت می شود. در این گراتن آسان، تکه‌های رازیانه با پیاز و استاک پخته می‌شوند و با رویه‌ای ترد و طلایی از پانکو و پنیر تمام می‌شوند. اگر می خواهید تحت تاثیر قرار دهید، این طرف عالی برای یک وعده غذایی تعطیلات است! برای دستور العمل های بیشتر رازیانه، این قارچ رازیانه کینوا و رازیانه کبابی را با پارمزان و لیمو امتحان کنید.

گراتن رازیانه

من هرگز به رازیانه اهمیت نمی دادم تا اینکه چند سال پیش در سانفرانسیسکو آن را امتحان کردم و با گوش ماهی پخته شده بود و حالا دیگر سیر نمی شوم! این یک سبزی فوق العاده غیر نشاسته ای است که به صورت پوره، کبابی، در لاز،اهای گیاهی یا به صورت نازک در سالاد ریش شده است. این گراتن رازیانه سالم یک غذای جانبی عالی برای تعطیلات مانند کریسمس یا شکرگزاری یا حتی در یک شب تصادفی هفته با مرغ یا غذاهای دریایی است.

گراتن به چه م،است؟

گراتن به سادگی یک ظرف با رویه ترد ساخته شده از پودر سوخاری یا پنیر است. گراتن سیب زمینی احتمالاً یکی از محبوب ترین ها است، اما یک طرف بسیار متنوع است که با بسیاری از سبزیجات به خوبی کار می کند.

مواد لازم گراتن رازیانه

  • رازیانه: ساقه ها و ساقه ها را از دو پیاز بزرگ رازیانه جدا کنید و چند شاخه را برای تزئین نگه دارید. هسته چوبی لامپ ها را برش داده، چهار ،مت کرده و برش دهید.
  • پیاز: یک پیاز زرد را به ورقه های یک چهارم اینچی برش دهید.
  • نمک و فلفل برای طعم دادن به سبزیجات
  • موجودی: آب سبزیجات یا مرغ جواب می دهد و اگر آب ندارید از آب گوشت استفاده کنید.
  • پنیر: هر کدام گرویر و پارمزان را نصف فنجان تازه رنده کنید.
  • آرد سوخاری پانکو برای یک تاپینگ ترد
  • جوز هندی: فقط کمی از این ادویه گرم برای کامل ، طعم ها.

طرز تهیه گراتن رازیانه

  • رازیانه را روی اجاق بپزید: یک چدن 12 اینچی یا یک ماهیتابه دیگر در فر را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین بگذارید و روغن زیتون بپاشید. قاچ های رازیانه را به صورت دایره های متحدالمرکز در تابه بچینید و پیازها را داخل آن بریزید. نمک و فلفل بپاشید.
  • سبزیجات را بپزید: سبزیجات را حدود پنج دقیقه بپزید و ظرف را چند بار تکان دهید. هنگامی که مخلوط عطر خوبی داد، مایه را در آن بریزید، ماهیتابه را به فر منتقل کنید و آن را به مدت 45 دقیقه با دمای 325 درجه فارنهایت بپزید تا رازیانه نرم شود.
  • رویه پنیر را درست کنید: در حین پختن گراتن، پانکو، پارمزان، گرویر، پانکو، جوز هندی، باقیمانده نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کنید.
  • رویه را اضافه کنید: ظرف را از فر خارج کرده و دمای آن را به 375 درجه فارنهایت برس،د و روی آن مخلوط پنیر را بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی و ترد شود. اجازه دهید خنک شود و با چند شاخه رازیانه ،د شده تزئین کنید. باقیمانده غذا تا پنج روز در یخچال نگهداری می شود.

گراتن رازیانه

دستور العمل های بیشتر گراتین که دوست خواهید داشت:

نظرات شما مفید است! اگر این را سالم امتحان کرده اید گراتن رازیانه دستور غذا یا هر دستور دیگری در Skinnytaste، فراموش نکنید به دستور غذا امتیاز دهید و برام نظر بذار زیر و اگر از آن ع، گرفتید با من به اشتراک بگذارید اینستاگرام بنابراین می توانم آن را دوباره در استوری هایم به اشتراک بگذارم!

گراتن رازیانه

4

191 کال
8 پروتئین
24.5 کربوهیدرات ها
8.5 چربی ها

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت 15 دقیقه

زمان خنک شدن: 10 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت 35 دقیقه

گراتن پخته شده رازیانه با پیاز و روغن زیتون درست می شود و روی آن گرویر، پارمزان، ،ده پانکو و جوز هندی می ریزند.

  • 2 پیازهای بزرگ رازیانه، در مجموع حدود 3 پوند، ساقه ها و برگ ها برداشته شده است (چند برگ را برای تزئین نگه دارید)
  • 1 پیاز کوچک زرد
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 1/2 قاشق چای خوری نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده، چشیدن
  • 3/4 فنجان آب سبزیجات یا مرغ
  • 2 اونس حدود 1/2 فنجان پنیر گرویر رنده شده
  • 1 اونس حدود 1/2 فنجان پنیر پارمزان ریز رنده شده
  • 1/3 فنجان آرد سوخاری پانکو، یا پانکو بدون گلوتن
  • 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی تازه آسیاب شده
  • فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • هسته چوبی پیازهای رازیانه را برش داده، ربع و برش دهید. آنها را به ضخامت 1/2 اینچ برش دهید.

  • پیاز را به ورقه های 1/4 اینچی برش دهید.

  • یک تابه چدنی 12 اینچی یا دیگر تابه ای که در فر من، است را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین قرار دهید و در روغن زیتون بریزید.

  • قاچ های رازیانه را به صورت متمرکز در تابه بچینید و برش های پیاز را بین رازیانه قرار دهید. 1 قاشق چایخوری نمک و چند تکه فلفل بپاشید.

  • هر چند وقت یکبار تابه را کمی تکان دهید و حدود 5 دقیقه بپزید. حرارت را به اندازه ای کم نگه دارید که تابه دود نکند.

  • بعد از اینکه مخلوط عطر خوبی داد، داخل آبگوشت بریزید و تابه را با احتیاط به فر منتقل کنید.

  • در همین حال، در یک کاسه کوچک، پانکو، پارمزان، گرویر، پانکو، جوز هندی و 1/2 قاشق چایخوری نمک باقیمانده و چند ، فلفل را مخلوط کنید.

  • رازیانه را به مدت 45 دقیقه بپزید یا تا زم، که رازیانه نرم شود، ظرف را از فر خارج کرده، دما را به 375 درجه فارنهایت افزایش دهید، مخلوط گرویر را روی آن بپاشید و به مدت 15 تا 20 دقیقه به فر برگرد،د. بالا طلایی و ترد است.

  • اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه خنک شود سپس با چند شاخه رازیانه ،د شده تزئین کنید.

خدمت: 3/4 فنجان، کا،ی: 191کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 24.5g، پروتئین: 8g، چربی: 8.5g، چربی های اشباع شده: 3g، کلسترول: 14.5میلی گرم، سدیم: 574میلی گرم، فیبر: 8g، قند: 12g




منبع: https://www.skinnytaste.com/fennel-gratin/