گوشت خوک مرتع شده | اقتصاددان خانه سالم


طرز تهیه فیله گوشت خوک پخته شده روی گریل یا پخته شده در فر که در دهان ذوب می شود و برای غذای اصلی یا ساندویچ ناهار من، است.

برش فیله گوشت خوک با مارچوبه در بشقاب آبی

چند هفته پیش در حین غواصی در فریزر، یک فیله گوشت خوک مرتعی پیدا کردم.

بیش از یک سال از عمر آن گذشته بود اما هنوز هم به ،وان غذای اصلی و هم به ،وان باقیمانده طعم خوشمزه بود.

این مزیت ،ید گوشت مرتعی با کیفیت از مزرعه محلی است. هنگامی که آن را دریافت کنید بسیار تازه است و بنابراین حتی در فریزر ماندگاری بیشتری دارد.

این کاملاً بر خلاف گوشت سوپرمارکتی است که به طور بالقوه می تواند چندین بار قبل از ،ید “تازه” گاز گرفته و/یا منجمد/آب شود.

فکر کردم مراحل آماده سازی آسان را به اشتراک بگذارم تا دفعه بعد که آن را در دسترس دیدید، خودتان آن را امتحان کنید.

یکی از روش‌های تهیه گوشت خوک سالم این است که آن را برای مدت کوتاهی قبل از پختن طبق فرهنگ‌های سنتی مرینیت کنید.

این آماده سازی دقیق برای ایمنی و قابلیت هضم بیشتر ضروری بود.

برجسته ترین آنها فرهنگ دیرپای اوکیناوا بود که در آن گوشت خوک یک غذای اصلی بود.

برش های فیله گوشت خوک در بشقاب آبی با نیزه های مارچوبه

گوشت خوک مرتع شده

طرز تهیه فیله گوشت خوک پخته شده روی گریل یا پخته شده در فر به روش سنتی که در دهان آب می شود.

دستورالعمل ها

  1. پوست اضافی را از سطح فیله جدا کنید.

  2. فیله گوشت خوک ،د شده را در یک کاسه شیشه ای قرار دهید.

  3. آب پنیر و آب لیمو را مخلوط کرده و روی آن بریزید.

  4. به مدت یک ساعت در یخچال را بدون پوشش مرینیت کنید.

  5. فیله را با آب صاف شده بشویید و با یک حوله تمیز و نخی کاملا خشک کنید.

  6. یک حبه بزرگ سیر (یا دو عدد کوچکتر) را به چهار یا پنج ،مت برش دهید.

  7. تکه‌های سیر را در دهانه‌هایی که می‌تو،د در گوشت فیله گوشت خوک ایجاد کنید، به اندازه کافی عمیق فشار دهید تا بتو،د تقریباً آن را روی گوشت قرار دهید.

  8. دو قاشق غذاخوری نمک دریا را به تمام سطح فیله ،ید.

  9. فلفل سیاه را در تمام سطح فیله تازه آسیاب کنید.

  10. روی قفسه بالای کباب پز (یا در فر) که دمای 350 تا 400 درجه فارنهایت (177 تا 204 درجه سانتیگراد) است، در یک پایه فویل یا جایگزین فویل قرار دهید.

  11. روی آن را بپوش،د و سی دقیقه بپزید. برای اطمینان از انجام آن، با یک دماسنج تست کنید که وسط آن بعد از پخت 145-165 درجه فارنهایت (66-74 درجه سانتیگراد) باشد.

  12. برش بزنید و با شاخه های رزماری اختیاری در ظرف سرو تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.

  13. از باقیمانده غذا به ،وان ساندویچ گوشت خوک روی نان های خمیر مایه با سس باربیکیو خانگی لذت ببرید.

ارزش غذایی

گوشت خوک مرتع شده

مقدار در هر وعده (0.25 پوند)

کا،ی 154
کا،ی از چربی 54

٪ ارزش روزانه*

چربی 6 گرم9%

چربی اشباع 2 گرم10%

چربی اشباع نشده 0.6 گرم

چربی تک غیراشباع 2.7 گرم

کلسترول 75 میلی گرم25%

سدیم 56 میلی گرم2%

پتاسیم 407 میلی گرم12%

پروتئین 23 گرم46%

اهن 1.36 میلی گرم8%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

فیله گوشت خوک مرتعی با زمینه چوبی شاخه های رزماری


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/pastured-pork-tender،/