گیاهی استرومبولی با قارچ، اسفناج و موزارلا


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

این استرومبولی گیاهی پنیری با قارچ، اسفناج و پنیر موزارلا پر شده است. کمی ،یف است، پس آماده شوید تا دستان خود را ،یف کنید!

استرومبولی قارچ و اسفناج
گیاهی استرومبولی

بسیاری از شما از من غذاهای بدون گوشت بیشتری خواسته اید، بنابراین من برای ساختن این قارچ و اسفناج استرومبولی هیجان زده شدم. استرومبولی در اصل یک پیتزا پر شده است که با هر چیزی که دلتان بخواهد پر شده است. برخی گوشت و پنیر اضافه می کنند، اما من ترجیح می دهم از مواد پرکننده سالم تر مانند سبزیجات استفاده کنم. آنها را گرم می خورند و می توانند به ،وان غذای اصلی یا پیش غذا برای به اشتراک گذاشتن با دوستان سرو شوند. برای مهم، ها و مجالسی که می خواهید برای شام پیش غذا بخورید بسیار من، است. برای یکی با گوشت، این استرومبولی سوسیس و فلفل را دوست خواهید داشت.

استرومبولی قارچ، اسفناج و پنیر

تفاوت بین کا،ون و استرومبولی چیست؟

یکی از تفاوت‌های اصلی این است که یک کا،ون از وسط تا می‌شود، و استرومبولی به نوعی شبیه رول پیتزا حلقه می‌شود. مطابق با نوش جونکا،ون ها در ناپل و استرومبولی ها در فیلادلفیا منشأ گرفتند.

،یبات گیاهی استرومبولی

  • خمیر پیتزا: ا،ر پیتزافروشی ها خمیر تازه را به شما می فروشند، بنابراین اگر از یکی آن را ،یدید، یک توپ یک پوندی بخواهید. در غیر این صورت می تو،د خودتان آن را بسازید یا از سوپرمارکت ب،.
  • قارچ: قارچ های ،ینی (که به آن بچه بلا نیز می گویند) را نازک برش دهید.
  • پیاز: یک عدد پیاز قرمز متوسط ​​را ،د کنید یا از سفید یا زرد استفاده کنید.
  • اسفناج: شما به سه فنجان اسفناج تازه نیاز دارید.
  • سیر: سه حبه سیر را له کنید.
  • سفیده تخم مرغ: مسواک زدن روی خمیر با سفیده تخم مرغ کمک می کند تا خمیر ببندد و رنگ طلایی به آن بدهد.
  • دانه های کنجد اختیاری هستند، اما در صورت تمایل می تو،د آنها را روی آن بپاشید.

طرز تهیه استرومبولی

  1. سبزیجات: روغن زیتون را در یک تابه ن،ب بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و قارچ ها و پیازهای مزه دار شده با نمک و فلفل را به مدت پنج دقیقه تفت دهید. اسفناج و کمی نمک را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پژمرده شود. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و ماهیتابه را کنار بگذارید تا خنک شود. در زمستان معمولاً آن را بیرون می گذارم تا سریعتر خنک شود!
  2. فر: فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک توری در وسط آن قرار دهید. یک تابه ورق ن،ب را با روغن اسپری کنید یا روی آن را با یک حصیر سیلی، یا کاغذ روغنی بپوش،د.
  3. جمع آوری: روی یک سطح آردپاشی شده، خمیر را با دمای اتاق با وردنه در یک مستطیل 16*10 اینچی باز کنید. سبزیجات را روی خمیر قرار دهید و یک حاشیه 1 ½ اینچی بگذارید و روی آن را با پنیر بپوش،د.
  4. خمیر را تا کنید: سفیده تخم مرغ را در امتداد مرز خمیر ،ید. یکی از ضلع های بلند خمیر را تا کنید تا روی مواد را بپوشاند، سپس لبه های کوتاه و به دنبال آن طرف دیگر، آن را کمی دراز کنید تا ببندد و انتهای خمیر را فشار دهید تا چیزی بیرون نریزد. سمت درز نان را روی تابه آماده شده قرار دهید و روی آن را برش دهید و با برس تخم مرغ ،ید. در صورت استفاده از کنجد روی آن را روی آن قرار دهید.
  5. استرومبولی قارچ را بپزید به مدت 25 تا 35 دقیقه بگذارید خنک شود و سپس آن را به هشت ،مت برش دهید.

نحوه گرم ، مجدد استرومبولی

اگر آن را به ،وان پیش غذا برای یک مهم، سرو می کنید، این دستور آسان استرومبولی برای آماده سازی من، است. آن را از یک روز قبل آماده کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را کم بپزید. وقتی برای سرو آماده شدید، روی آن را با فویل بپوش،د و آن را بپزید تا کاملا داغ شود.

چه چیزی را با گیاه استرومبولی سرو کنید

این نان شکم پر شده ایتالیایی را با سس مارینارا در کنار آن برای غوطه وری سرو کنید. اگر آن را به ،وان یک وعده غذایی درست می کنید، آن را با سبزیجات برشته یا سالاد همراه کنید.

تغییرات

  • قارچ: قارچ بچه بلا را با دکمه سفید عوض کنید.
  • اسفناج: کلم پیچ را جایگزین اسفناج کنید.
  • پروتئین: برای پروتئین اضافی، سوسیس بوقلمون یا مرغ ایتالیایی را به فیلینگ اضافه کنید.
  • بدون لبنیات: اگر نمی تو،د لبنیات بخورید از پنیر صرف نظر کنید.
  • گوشت را اضافه کنید: این سوسیس فلفل و پیاز استرومبولی را امتحان کنید

فیلینگ استرومبولی قارچ و اسفناج

استرومبولی قارچ و اسفناجاسترومبولی گیاهی

دستور العمل های بیشتر قارچ و اسفناج که دوست خواهید داشت:

نظرات شما مفید است! اگر این را سالم امتحان کرده اید استرومبولی قارچ و اسفناج دستور غذا یا هر دستور دیگری در Skinnytaste، فراموش نکنید به دستور غذا امتیاز دهید و برام نظر بذار زیر و اگر از آن ع، گرفتید با من به اشتراک بگذارید اینستاگرام بنابراین می توانم آن را دوباره در استوری هایم به اشتراک بگذارم!

گیاهی استرومبولی

5

195 کال
11 پروتئین
31.5 کربوهیدرات ها
3.5 چربی ها

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 35 دقیقه

زمان کل: 55 دقیقه

این استرومبولی گیاهی پنیری با قارچ، اسفناج و پنیر موزارلا پر شده است. کمی ،یف است، پس آماده شوید تا دستان خود را ،یف کنید!

  • 16 اونس خمیر پیتزا در یخچال یا خانگی
  • 8 اونس قارچ ،نی ورقه ای نازک، ساقه های کوتاه شده
  • 1 پیاز قرمز متوسط، ،د شده
  • 3 فنجان ها اسفناج کوچک
  • 3 میخک ها سیر، ،د شده
  • 1 فنجان پنیر موزارلای ریز ،د شده
  • 1 سفیده تخم مرغ، مورد ضرب و شتم
  • دانه کنجد، اختیاری برای رویه ،
  • سس مارینارا، برای خدمت
  • اگر خمیر در یخچال است، یک ساعت قبل از شروع به دمای اتاق استراحت دهید.

  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی را در وسط فر قرار دهید.

  • یک ماهیتابه بزرگ ن،ب را روی حرارت متوسط ​​رو به پایین گرم کنید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون خالص اضافه کنید، وقتی داغ شد قارچ ها و پیازها را اضافه کنید، 3/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا مزه دار شود و بپزید و هم بزنید تا نرم شوند. حدود 5 دقیقه

  • اسفناج، کمی نمک را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا پژمرده شود.

  • سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. (من معمولاً این را در زمستان در بیرون قرار می دهم تا سریع خنک شود).

  • یک تابه ورق ن،ب را با روغن اسپری کنید یا با یک حصیر سیلی، بپوش،د.

  • با وردنه خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل مستطیل 16*10 اینچ باز کنید.

  • سبزیجات را روی خمیر قرار دهید و حدود 1/2 اینچ از لبه آن فاصله بگیرید. روی آن پنیر بزنید.

  • از شستشوی تخم مرغ استفاده کنید و لبه خمیر را برس بزنید.

  • یک طرف خمیر را تا کنید تا روی مواد را بپوشاند، سپس لبه های کوتاه و به دنبال آن طرف دیگر، کمی دراز کنید تا ببندد، انتهای آن را فشار دهید تا چیزی بیرون نریزد.

  • سمت درز نان را روی تابه آماده شده قرار دهید.

  • نوارهای کوچکی را در ،مت بالایی برش دهید و با برس سفیده تخم مرغ ،ید. در صورت استفاده روی آن را با دانه کنجد بریزید.

  • 25 تا 35 دقیقه بپزید تا روی آن قهوه ای طلایی شود و خمیر در انتها پخته شود.

  • از فر خارج کرده و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود و سپس آن را به 8 ،مت برش دهید.

  • با سس مارینارا در کناره سرو کنید.

خدمت: 1/ هشتم، کا،ی: 195کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 31.5g، پروتئین: 11g، چربی: 3.5g، چربی های اشباع شده: 1.5g، کلسترول: 7.5میلی گرم، سدیم: 414.5میلی گرم، فیبر: 1.5g، قند: 3.5g

کلید واژه ها: پیش غذا، استرومبولی اسفناج و قارچ، استرومبولی، نان شکم پر، پیش غذای گیاهی




منبع: https://www.skinnytaste.com/veggie-stromboli/