100 دستور پخت سبزیجات زمستانی – دستور العمل های فصلی سالم


کلاژ گل کلم و کدو حلوایی با روکش متن
گل کلم و هویج لعابی با روکش متنی
کلاژ سیب زمینی شیرین پر شده و هویج لعاب شده با روکش متن

فرقی نمی‌کند در فصل غذا بخورید، به یک CSA تعلق دارید یا فقط سعی می‌کنید از سبزیجات زمست، که در دست دارید حدا،ر استفاده را ببرید، این مجموعه از 100 دستور غذای سبزیجات زمست، به شما الهام می‌دهد که با فصول غذا بخورید.

کباب سبزیجات زمست، در یک کاسه ف،ی

حالا، اگر تازه شروع به غذا خوردن در فصل کرده اید، در جای درستی هستید: به هر حال اسم می، من فصلی است! و ما علاقه زیادی به گنجاندن سبزیجات در منوی خود داریم. در اینجا یک راه عالی برای شروع یادگیری نحوه آشپزی با سبزیجات ریشه دار، محصولات ذخیره سازی زمستانه و انواع سبزیجاتی که در فصل زمستان بهترین هستند، وجود دارد.

سبزیجات زمست، چیست؟

سبزیجاتی که در فصل زمستان هستند عبارتند از:

  • براسیکا، سبزیجات چلیپایی و گیاهان کلم مانند کلم بروکلی، گل کلم، سرمه، کلم برو،ل و سبزیجات از خانواده کلم.
  • محصولات انباری مانند کدو حلوایی زمستانه سخت، کدو تنبل، سبزیجات ریشه دار مانند شلغم، هویج، ازگیل، پیاز و سیب زمینی نیز در فصل زمستان هستند.
  • سبزیجات فصل سرد مانند کلم پیچ، اسفناج، آروگولا، شارد، کولارد سبز، ،دل و میزونا نیز در ماه های زمستان عالی هستند.

چه سبزیجات محلی در فصل زمستان هستند؟

بسته به شما منطقه مقاوم گیاه و میانگین دما در ماه های زمست، که تولیدات زمستانه بسته به عرض جغرافیایی و منطقه کشور شما متفاوت است. در شمال شرق، و در سراسر شمال مرکزی ایالات متحده، زمستان ها بسیار سخت است و تنها محصولات محلی که در دسترس هستند، گیاهان گرمخانه ای یا محصولات ذخیره سازی هستند.

در امتداد ساحل غربی، در ج، شرقی، و در آب و هوای معتدل تر، سبزیجات تازه بیشتری از مزارع محلی موجود است.

علاوه بر این، میوه های گرمسیری مانند آناناس و مرکبات در ماه های زمستان برداشت می شوند.

چگونه سبزیجات زمست، را از مزارع محلی پیدا کنیم

کوتاهی از رشد سبزیجات خود و تازه نگه داشتن آنها در یک انبار ریشه، در اینجا چهار راه برای ،ید سبزیجات محلی و تولید در زمستان آورده شده است.

  1. به یک CSA بپیوندید که در تمام طول سال اجرا می شود. کشاورزی حمایت شده از جامعه (یا به اختصار CSA) روشی مبتنی بر عضویت برای حمایت از مزرعه محلی شما و دریافت سهم هفتگی از سبزیجات آن است. در حالی که بسیاری از مزارع فقط CSA را در طول فصل رشد ارائه می دهند، مزارع بیشتری وجود دارند که سهام CSA زمست، و عضویت در تمام طول سال را ارائه می دهند. یک CSA محلی در نزدیکی خود پیدا کنید.
  2. بازار زمست، کشاورزان را پیدا کنید. این بازارهای سرپوشیده مک، عالی برای یافتن محصولات محلی و سبزیجاتی هستند که در مزارع منطقه شما رشد می کنند. پیدا ، یک بازار محلی کشاورزان در نزدیکی شما.
  3. ،ید مستقیم از مزرعه در حال حاضر بسیاری از مزارع دارای غرفه های مزرعه در تمام طول سال هستند که می تو،د سبزیجات زمست،، گوشت منجمد و لبنیات را مستقیماً در مزرعه ،یداری کنید.
  4. از خواربار فروشی های زنجیره ای ،ید کنید و فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی که با مزارع محلی کار می کنند. بسیاری از زنجیره‌های منطقه‌ای و خواربار فروشی‌های مستقل محصولات محلی را عرضه می‌کنند.

سبزیجات چلیپایی و گیاهان کلم

دستور العمل های کلم بروکلی

دستور العمل های گل کلم

دستور العمل های کلم برو،ل

کلم

سرمه

دستور پخت هویج و ازگیل

دستور العمل هویج

دستور پخت ازگیل

کلم پیچ، شارد، اسفناج و سایر سبزیجات زمست،

دستور العمل های کلم پیچ

دستور العمل های اسفناج

زمستان هاردی سبز

دستور پخت چارد سوئیسی

دستور العمل های چغندر و چغندر سبز

دستور العمل های سیب زمینی

دستور العمل کدو تنبل تازه و کدو حلوایی زمست،

کدو حلوایی

اسکواش اسپاگتی

دستور العمل کدو تنبل تازه

دستور العمل های پیاز، موسیر و سیر

دستور العمل های پیاز و موسیر

دستور العمل های سیر

دستور العمل های سیب زمینی شیرین

سایر سبزیجات ریشه ای

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر هر یک از این دستور العمل ها را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

اگر به دنبال سبزیجات فصلی برای زمستان هستید، در اینجا یک منبع عالی برای بیش از 100 دستور غذا، نحوه پیدا ، سبزیجات زمست، و سبزیجات زمست، است. اگر به دنبال راه هایی برای خوردن در فصل زمستان هستید، این دستور سبزیجات زمست، سرخ شده یک دستور العمل عالی است.


  • 4 سیب زمینی با پوست نازک متوسط، به قطعات 1 ¼ اینچی ،د شده (11 اونس یا 2 فنجان)
  • 4 هویج بزرگ، پوست کنده و مورب به تکه های 3/4 اینچی (8 اونس یا 2 فنجان)
  • 2 کرفس کوچک، پوست کنده و به تکه های 1 ¼ اینچی (حدود 13 اونس یا 3 فنجان)
  • 3 فنجان کلم برو،ل ،د شده (اگر خیلی بزرگ نصف شود) (10 اونس)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر درشت یا به مزه
  • ½ قاشق چای خوری فلفل تازه آسیاب شده
  • ¼ فنجان سبزی های ،د شده مانند پیازچه، شوید، ترخون و کرفس
  • مزه از یکی لیمو یا به مزه


  1. قفسه فر را در مرکز فر بچینید. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. سیب زمینی، هویج، کرفس و کلم برو،ل را با روغن، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ بریزید. روی ورقه پخت لبه دار بزرگ پهن کنید. تفت دهید، دو بار هم بزنید، تا زم، که سبزیجات نرم و قهوه ای شوند، 30 تا 38 دقیقه. سبزیجات را به کاسه برگرد،د و سبزی و پوست را اضافه کنید. پرتاب به کت. گرم سرو کنید.

  • زمان آماده سازی: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 40 دقیقه
  • دسته بندی: ظرف جانبی

کلید واژه ها: سبزیجات زمست،، دستور العمل های سبزیجات زمست،

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/100-winter-csa-،uce-recipe-ideas/