اما دلمه کلم یک دلمه خوشمزه و آسان است که برای ناهار درست خواهد شد. د این دلمه از گوشت چرخ کرده به همراه برنج و لپه استفاده میشود. برای ادامه مطلب طرز تهیه عدس پلو با کشمش و گوشت چرخ کرده اینجا کلیک کنید. زرشک پلو، در مراسم عروسی و مهمانیها جزو غذاهای اصلی به شمار میآید. بعد از پاک کردن آن را سرخ کنید و در فریزر کنگرها را فریز کنید.
- از لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج در ادامهٔ این مقاله از مجله اسنپ اکسپرس طرز تهیه این غذای لذیذ و زیبا را میخوانیم.
- آبگوشت از ترکیب گوشت تازه گوسفندی استخوان دار به همراه نخود، لوبیا و سیب زمینی درست میشود.
- آش شولی یکی از مشهوترین آشهای سنتی یزد است که با قدمتی از ۵۰۰ سال قبل در فهرست آثار غیرمملوس فرهنگی یزد به ثبت رسیده است.
- بعد از یک ساعت چربی موجود در گردو از آن خارج میشود و خورشت در اصطلاح به روغن میافتد، در این زمان باید رب انار، شکر و در صورت تمایل رب را به خورشت اضافه کرد.
- اکبر جوجهاز آن دسته غذاهایی است که تقریبا همه ایرانیان با آن آشنا هستند.
- رشتهپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیشتر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و کشمش یا هر دو طبخ میشود.
این غذا یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان و عزیزان است. اگر هنوز این غذا را نپزید، بهتر است قبل از سرو برای مهمانان، یکی دو بار آن را امتحان کنید تا به آن مسلط شوید. این خورش خوشمزه ایرانی با تاریخچه و طعم ترش و شیرینش دل بسیاری از ایرانیان را ربوده و زینت مجالس و مهمانی ها است. مواد خورش فسنجان گردو کبابی و آسیاب شده، سس انار، گوشت مرغ یا کوفته است. این خورش مانند قورمه سبزی باید ساعت ها پخته شود تا خوب جا بیوفتد.
بریان متشکل از گوشت گوسفند چرخکرده، نعنا، پیاز، زعفران و دارچین درست است و معمولا همراه با جگر سفید پخته چرخشده و نان سنگک و تزیینی از خلال پسته، خلال بادام، زرشکی و زعفران سرو میشود. طبخ این غذا سخت است؛ اما نتیجه کار و مزه آن، ارزش زحمتی که میکشید را خواهد داشت. بریان معمولا روی نان سنگک قرار میگیرد؛ به همین دلیل تمام چربی آن به خورد نان میرود؛ نانی که خوردن آن از لذتبخشترین بخشهای مزه کردن این غذا به شمار میآید.
طرز تهیه انواع ماش پلو مجلسی و عکس تزیین ماش پلو
اگر خورش را با حرارت کمتر و زمان طولانی تر بپزید به اصطلاح خوش طعم و جا افتاده تر می گردد. قورمه سبزی را همراه با برنج ساده و یا زعفرانی میل می کنند که تجربه خوردنش بدون شک برای افرادی که تاکنون این غذا را میل نکردهاند جالب و جذاب خواهد بود. شما در کنار قرمه سبزی می توانید سالاد شیرازی، دوغ و یا ماست هم نیز میل کنید. کشور ایران تنوع غذایی بسیار زیادی دارد و برخی از انواع غذای ایرانی طرفداران زیادی در کشورهای خارجی به دست آورده اند. شما زمانی که وارد رستوران می شوید بدون شک در بین انواع غذاهای ایرانی مردد می مانید که کدام یک از آنها را انتخاب کنید. از آنجایی که غذاهای ایرانی جذابیت و خوشمزگی خاصی دارند بسیاری از افرادی که در نقاط دیگر دنیا زندگی می کنند هم با این غذاها آشنا می باشند.
۳- از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی ، فسنجان (خورش انار گردوی ایرانی)
طرز تهیه خورش ماست در شهرهای شمالی و همدان هم مشابه است و شکر، خلال یادام و پسته جزو اصلی آن به شمار میروند. «خورش مرغ افشاری» همان خورش مرغ است که در آن قیسی هم به کار میرود. برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید.
ته چین غذای لاکچری ایرانی
اکبر جوجهاز آن دسته غذاهایی است که تقریبا همه ایرانیان با آن آشنا هستند. این غذای لذیذ با جوجه مرغ محلی، رب انار و کره تهیه میشود و سرو آن با برنج زعفرانی و سس انار، همراه مخلفاتی چون دوغ، ماست و زیتون است. نکتهای که اکبر جوجه را از دیگر انواع غذاهای مرغی متمایز میکند، نحوه طبخ ویژه آن است. این غذا با بیش از ۷۰ سال قدمت توسط فردی به نام علیاکبر کلبادی در رستورانی در منطقه گلوگاه استان مازندران ابداع شد. دیزی یا آبگوشت، غذایی معروف و لذیذ در میان ایرانیان و جهانیان است که در مناطق مختلف کشور با طرز تهیههای متنوعی طبخ میشود. لوبیا پلو از انواع دیگر پلوهای مخلوط ایرانی است که در هر شهری به شیوهای متفاوت طبخ میشود.