14 غذا از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی بین گردشگران خارجی-غذا شرقی

خوراک ها را می توان در طبقه بندی های مختلفی قرار داد. ترکیب حبوبات و گوشت در این غذا ها منبع بسیار خوبی از فیبر و پروتئین را فراهم می کند. انواع کتلت و شامی، غذای مناسبی برای وعده شام یا مهمانی های عصرانه هستند. در لیست غذا های ایرانی، کتلت و شامی هایی را می بینیم که در طبخ آن ها از حبوبات استفاده می شود.

شیرین پلو که یار دیرین قیمه در شیراز است از آن دست پلوهای محبوب است که در مجالس شیرازی ها حسابی پرطرفدار است. برای تهیه این پلو خوشمزه و البته شیرین و اعیانی برنج را از چند ساعت قبل می خیسانید. شکر را با آب و زعفران به صورت شهد در می آورید و برنج را داخل آب ریخته و به آن زردچوبه اضافه می کند. بعد از آبکش کردن برنج قبلا از دم گذاشتن آن بر روی برنج لایه به لایه از مخلوط شهد می پاشید.

اگر از طرفداران پر و پا قرص کباب هستید، کباب بناب به مزاج‌تان بسیار سازگار است. کباب بناب همانند کباب کوبیده معمولی است اما در حجم و اندازه‌ بسیار بزرگ‌تر. اگر به تبریز و آذربایجان شرقی سفر کردید، حتماً از کباب‌های بناب آن جا دلی از عزا در بیاورید. اگر از محله‌های سنتی بازار تهران عبور کرده باشید، قطعاً نام دالون دراز به چشم شما خورده است.

«کوفته سبزی» یکی از غذاهای ایرانی و جزو غذاهای اصیل شیرازی‌هاست. همان‌طور که از اسم این غذای ایرانی مشخص است، در طرز تهیه این کوفته سنتی، سبزی به عنوان ماده اصلی استفاده می‌شود. بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازی‌‌ها است و با نان سرو می‌شود. یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی با برنج که اصالت کردی دارد، «سیب پلو کرمانشاهی» است.

این شیرینی خوشمزه ترکیبی از آرد سفید، آردگندم، پودر هل، دارچین، پودر زنجفیل، پودر شکر، تخم مرغ، زعفران، تخم خرفه و روغن جامد است. رستوران سنتی روحی در مقایسه با دیگر رستوران های سنتی تهران یک ترفند خلاقانه به خرج داده و در پذیرایی سنتی خود، کار را تمام کرده است. همان طور که می‌دانید در اصطلاح عامیانه ظروف روی با نام ظروف روحی شناخته می‌شوند.

  • به علاوه این غذا را می‌توان هم با سبزی پلو و هم با برنج ساده و سفید نوش جان کرد.
  • ترکیبات اصلی این پلو کلم، عدس و برنج است و به سبک پلوهای قبلی سر و کله گوشت و کوفته ریزه هم اینجا پیدا می شود.
  • نان بیات خرد شده، عسل یا شکر تنها موادی هستند که برای پختن چنگالی نیاز دارید.
  • در این مطلب لیست کاملی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را خواهید دید.
  • چاره‌ای که به آن عادت کردم و ترک عادت نیز موجب مرض است…

گیلان یکی از خوش آب و هواترین شهرهای ایران است که به خاطر اقلیم جغرافیایی خوبش هر کسی را به سمت خودش می‌کشاند. از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی این شهر که بگذریم، دستپخت اهالی گیلان و غذاهای خوشمزه‌ای که می‌پزند را می‌توانیم به عنوان یک جاذبه گردشگری در کشورمان معرفی کنیم. آلبالو از میوه‌های تابستانی ایران است که به‌صورت تازه،‌ خشک، مربا و لواشک استفاده می‌شود. آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود، ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است. استانبولی یا دمی گوجه یکی از ساده ترین غذاهای خوشمزه است که با مواد دم دستی ساده هم تهیه میشود.

مقاصد محبوب

در این مقاله جاباما برخی از غذاهای سنتی تعدادی از استان‌های کشور را معرفی می‌کنیم. در بهشتی همانند شیراز، میوه بهشتی همانند انار باید حسابی پرطرفدار باشد. شیرازی ها در غذاهای بسیاری مجله خبری غذا از انار البته در صورت های مختلف استفاده می کنند. برای تهیه این پلوی خوشمزه و ساده شما به برنج ایرانی، رب انار، گردو، کشکش، شکر، پیاز داغ، روغن و نمک و فلفل احتیاج دارید.

طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاه

چند ثانیه قبل از آبکش کردن برنج لوبیا را هم به آن اضافه می کنیم تا با هم چند جوش بزنند و نهایتا آبکش می کنیم. در این مرحله به هنگام دم گذاشتن برنج لایه به لایه شوید و مرغ یا کوفته ریزه ها را اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا دم بکشد. یک ته دیگ سیب زمینی زعفرانی به همراه ترشی لیمو یا سالاد شیرازی تکمیل کننده این پلو خاص است. آلبالو یکی از خوشمزه ترین میوه ‎های تابستانی است که از آن برای مربا، شربت، لواشک و آلبالو خشک استفاده می ‎شود و یکی از مهم ترین استفاده ها از این میوه در غذا است. در میان غذاهای ایرانی پلوهای مختلفی وجود دارد که بیشتر آن‌ ها در مجالس و مهمانی‎ ها سرو می‌ شوند که اغلب، درست کردن آن‌ ها از سایر غذاهای دیگر ساده تر است.

برای خوردن یک بشقاب آش آبغوره تبریزی اعلا، باید خوش‌شانس باشید و مهمان یکی از تبریزی‌ها شوید. کشک لبو خوانساریکی از غذاهای کمتر شناخته شده و عجیب، کشک لبوی خوانسار است. اگر دوست دارید در سفرتان طعم های جدید و عجیب را امتحان کنید، این غذاها را از یاد نبرید. البته این غذا طبع سردی دارد و اکثرا جنوبی‌ها آن را با رطب میل می‌کنند. کبابسرای حاج علی در ابتدای شهرک جامی، بین جامی ۱ و ۳ گرگان قرار دارد. در این قیمه خبری از گوشت تکه‌ای نیست بلکه گوشت قیمه بوشهری با گوشت کوب له شده و مثل حلیم کش می‌آید.

این غذا با استفاده از رب گوجه ، پیاز سرخ شده، لپه و گوشت قرمز یا سفید، لیمو عمانی طبخ می ‎شود. این خورش خوشمزه به همراه سیب زمینی سرخ شده سرو شده و می ‎توان گفت که ۸۰ درصد خوشمزگی این غذا به سیب زمینی‎ های سرخ شده اش است. قیمه یکی از رایج ترین غذاهای ایران است که در معمولا در مناسبت های خاص به عنوان نذری تهیه و توزیع می‎ شود. پلو مخلوط یکی از غذاهای محلی ایران است که در شهر مشهد پخته می‌شود.