3 روش آسان برای تهیه چای کود


فهرست مطالب[Hide][S،w]

سه روش آسان و ارزان برای تهیه چای کود برای تغذیه سبزیجات باغچه، گیاهان داخلی و گل ها از طریق استفاده در شاخ و برگ یا خاک.

ظرف چای کود خانگی با زمینه گل بنفش

چه باغب، شما شامل سبزیجات، درختان میوه یا گل باشد، چای کود می تواند ابزار مفیدی باشد که همراه با کودهای طبیعی برای بهبود بهره وری استفاده می شود.

و با قیمت سرسام آور کودها، دانستن اینکه چگونه خودتان چای باغب، درست کنید بدون هیچ هزینه ای بسیار مفید است!

هفته نامه رایگان + گزارش اسرار ایمنی قوی

چای کود چیست؟

چای کود یک مایع مغذی است که از کود دانه ای، کمپوست یا بریده چمن تهیه می شود.

از آن به شاخ و برگ گیاه یا مستقیماً روی خاک استفاده می شود تا فوران سریع مواد مغذی و سرعت رشد را فراهم کند.

نحوه استفاده

از آنجایی که چای کود با آب رقیق می شود، محلول ملایمی است که برگ یا ریشه گیاه را نمی سوزاند.

بنابراین، می توان آن را بدون خطر بیش از حد استفاده کرد.

من دوست دارم هر 2-3 هفته یکبار درخواست کنم.

هنگامی که یک گیاه شکوفا شد، بهتر است فقط چای کود به خاک ،ید.

سه راه برای ساختن در خانه

سه روش اصلی برای تهیه چای کودی وجود دارد. دو تا از آنها کاملا رایگان هستند!

بنابراین اگر قیمت های سرسام آور کودهای آلی و تجاری نگران شما بوده است، یکی از روش های رایگان زیر را انتخاب کنید تا تلاش های باغب، خود را تا حد امکان ارزان نگه دارید.

بریده چمن

ساده ترین روش برای تهیه چای کود، استفاده از چمن های تازه بریده شده پس از چمن زنی حیاط است.

این روش نیز برای شما هزینه ای ندارد.

چمن به طور طبیعی سرشار از نیتروژن و پتاسیم است، دو ماده مغذی بسیار ضروری برای رشد و رشد گیاهان.

برای انتقال این مواد مغذی از بریده ها به چای کودی، این دستورالعمل ها را دنبال کنید.

  1. دفعه بعد که چمن را می زنی مقداری از بریده های تازه و سبز را جمع آوری کنید.
  2. یک سطل 5 گالنی را در دو سوم مسیر با این قلمه ها پر کنید.
  3. سطل را تا زیر لبه با آب باران یا آب تصفیه شده پر کنید. از آب لوله کشی حاوی ک، و سایر سموم استفاده نکنید.
  4. سطل را در مک، گرم و خشک قرار دهید اما آفتاب مستقیم بعد از ظهر در آن نباشد.
  5. اجازه دهید بریده ها به مدت 3 روز بدون پوشش ،ر شوند. حداقل یک بار در روز هم بزنید.
  6. بریده ها را صاف کرده و درب آن را به سطل 5 گالنی ب،ب،د تا موجودات از آن خارج نشوند. پیشنهاد می کنم این کار را با ریختن چای در سطل دوم 5 گالنی با یک صافی روی آن انجام دهید.
  7. بریده های مرطوب را به توده کمپوست خود اضافه کنید یا دور بریزید.
  8. مقداری از چای کود را در صورت نیاز در یک بطری اسپری یا سمپاش تجاری برای استفاده گسترده هر دو هفته یکبار یا هر زمان که گیاهان شما می توانند از آن استفاده کنند، بریزید.

توجه داشته باشید که اگر چمن خود را با آفت کش ها یا علف های هرز درمان می کنید و تغذیه می کنید، بهتر است از بریده ها برای تهیه چای کود استفاده نکنید، به خصوص اگر از آن در باغ سبزی خود استفاده می کنید.

چای کمپوست

چای کود تهیه شده از کمپوست به درستی “چای کمپوست” نامیده می شود.

همچنین اگر خودتان کمپوست را با ضایعات آشپزخانه درست کنید، آسان و رایگان است.

همچنین می‌تو،د یک کیسه کمپوست ارگ،ک را با قیمت ارزان از یک مهد کودک محلی ،یداری کنید، اگر انبوه خود را ندارید.

*برای تهیه چای کمپوست از کمپوست تهیه شده با کود استفاده نکنید.

روش تهیه چای کمپوست بسیار شبیه به چای کودی است. به سادگی این مراحل را دنبال کنید:

  1. یک بیل کمپوست تمام شده بردارید و در یک سطل 5 گالنی قرار دهید.
  2. با آب باران (بهترین) یا آب تصفیه شده تا زیر لبه پر کنید.
  3. سطل بدون درپوش را در مک، گرم و خشک قرار دهید که در آن آفتاب مستقیم بعد از ظهر قرار نگیرد.
  4. هر روز به مدت 3-7 روز هم بزنید.
  5. کمپوست را صاف کنید (من این کار را با یک سطل 5 گالنی دیگر و یک صافی انجام می دهم) و درب آن را ب،ب،د.
  6. کمپوست مرطوب را دوباره داخل توده کمپوست بریزید.
  7. چای کمپوست رقیق نشده را هر دو هفته یکبار یا در صورت نیاز روی شاخ و برگ گیاه یا به ،وان خاک شویی ،ید.

کود گرانول ارگ،ک

در مواردی که توده کمپوست ندارید و بریده های حیاط را به راحتی در دسترس ندارید، می تو،د چای کود را از کود دانه ای تهیه کنید.

*من توصیه می کنم فقط از این روش با کودهای طبیعی طبیعی استفاده کنید (من از این مارک استفاده میکنم).

برای تهیه چای با کود گرانول مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. 1 فنجان کود گرانول ارگ،ک را به 1 گالن آب باران یا آب تصفیه شده در یک سطل بزرگ اضافه کنید.
  2. مخلوط را هم بزنید و اجازه دهید به مدت 24 ساعت بدون پوشش در بیرون در یک نقطه سایه دار و خشک که آفتاب مستقیم بعد از ظهر قرار نگیرد، بماند.
  3. کود را صاف کنید و از مواد جامد برای مالچ پاشی در اطراف ناحیه ریشه گیاهان و گلهای باغچه استفاده کنید.
  4. مایع رقیق نشده را به میزان 1-2 فنجان در هر بوته یا 2-4 فنجان برای گیاهان بزرگ به ،وان خاک شویی یا به ،وان خوراک شاخ و برگ روی برگ ها بپاشید.

چای کود در مقابل چای کمپوست

اگر هم کمپوست و هم بریده های حیاط تازه و اسپری نشده در دسترس دارید، کدام بهتر است… چای کود یا چای کمپوست درست کنید؟

در این صورت، بهتر است چای کمپوست را انتخاب کنید زیرا مواد مغذی موجود در مایع نهایی گسترده تر از بریده های علف به تنهایی خواهد بود.

ماندگاری

اگر چای کود خانگی را در جای خشک نگهداری کنید ماه ها ماندگاری دارد.

اگر بیش از یک سال از عمر آن گذشته باشد، پیشنهاد می کنم یک دسته تازه تهیه کنید.

مطمئن شوید که همیشه آن را با یک درب محکم نگه دارید، زیرا مخلوط به ،ر ادامه می دهد و با گذشت زمان بدبو می شود!


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/،w-to-make-fertilizer-tea/