براتا چیست و چگونه آن را می خوریم؟
بوراتا یک پنیر نرم تازه از ایتالیا است. به شکل گرد با پوسته موزارلای تازه و داخل کشک خامه ای می آید. وقتی پوسته موزارلا را باز میکنید، کشک خامهای از آن بیرون میآید. شما می تو،د آن را همانطور که هست، یا با پاستا، در سالاد، پیتزا و خیلی چیزهای دیگر بخورید!
چرا به آن Caprese می گویند؟
سالاد کاپرز یکی از اصلیترین سالادهای ایتالیاست و نام آن از جزیره کاپری گرفته شده است. Caprese به اشکال مختلفی وجود دارد، شما می تو،د پیتزا Caprese را بخورید که طعم های مشابه سالاد را ،یب می کند. همچنین Chicken Caprese یک شام مرغ خوشمزه است که بیشتر از آنچه فکر می کنید از آن لذت خواهید برد! سیخهای کاپرز مانند این است که طعمهای لقمهای از کاپرز روی چوب داشته باشید.
آیا پنیر بوراتا شبیه موزارلا است؟
پنیر بوراتا در واقع یک دور پنیر موزارلا است، اما داخل آن کشک خامه ای است. بنابراین یک توپ پنیر موزارلای تازه را تصور کنید که باز می شود و داخل آن یک کشک خامه ای است که بیرون می ریزد. این بسیار خوشمزه تر از موزارلا است و وقتی بتارتا را امتحان می کنید متوجه بافت و طعم متفاوت آن خواهید شد!
منبع: https://www.t،urplefigs.com/burrata-caprese/