
بروزرسانی: 28 خرداد 1404
Carne Moleda - طعم پوست
کارنه مولیدا (پیکادیلو پورتوریکویی) یکی از مواد اصلی غذای شام من، بسیار شبیه پیکادیلو کوبایی است، اما با سیب زمینی و سوفریتو درست می شود.

کارنه مولدا (پکادیلو پورتوریکو)
من عاشق غذایی هستم که می توانم یک بار بپزم اما چندین بار در طول هفته از آن استفاده کنم! Carne molida، یک غذای لذیذ ک،یک لاتین، یکی از این غذاهاست. شوهر پورتوریکویی من مرا برای شام دوست دارد! این دستور غذای همه کاره که از کشوری به کشور دیگر و حتی از خانه به خانه به روش های مختلف تهیه می شود، در هر شب هفته به راحتی تهیه می شود. بسته به تعداد اعضای خانواده می تو،د مقدار آن را به راحتی دو برابر کنید. در کنار برنج با سالاد کلم سریع خوشمزه است. برای دستور العمل های پورتوریکویی بیشتر، دستور العمل های سریع من برای لوبیا پورتوریکویی و گان، Arroz Con (برنج و نخود) را از دست ندهید.
چرا این دستور غذای کارنه مولیدا را دوست خواهید داشت

Carne molida نسخه پورتوریکویی picadillo است که مادرم همیشه برای من درست می کرد. اگرچه من پورتوریکویی نیستم، اما مانند شوهرم پسر عمویی دارم. درست ، این غذا مرا به دوران کودکی ام برمی گرداند و تابستان ها در روابط عمومی با خانواده ام دیدار می کردم.
اگر این دستور ساده کارنه مولیدا را درست می کنید، خوشحال می شوم آن را ببینم. من را در ع، ها یا ویدیوهای خود در اینستاگرام، تیک تاک یا فیس بوک تگ کنید!

مواد لازم برای کارنه مولیدا
کارنه مولیدا با موادی مانند سازون، سوفریتو و آلکاپارادو طعم زیادی دارد. کارت دستور غذا شامل اندازه گیری های دقیق است.

- پف: از هر نوع گوشت چرخ کرده بدون چربی که ترجیح می دهید استفاده کنید - بوقلمون، گوشت ، یا ، کوهی!
- معطرها: پیاز و سیر
- سوفریتو این یک سس پورتوریکویی است که در درجه اول برای بسیاری از غذاها مانند خورش ها و لوبیا استفاده می شود. این یک تقویت کننده طعم است که حاوی پیاز، سیر، فلفل کوبایی، پاپریکا و گشنیز است. می تو،د دستور پخت سوفریتوی خانگی را دنبال کنید یا آن را از سوپرمارکت ب،ید - گویا آن را می فروشد.
- پرسشگر: گوشت را در کنسرو سس گوجه فرنگی و آب بجوش،د.
- سیب زمینی: من از سیب زمینی Russet استفاده می کنم، اما یوکان گلد نیز کار می کند.
- ادویه جات ترشی جات: نمک کوشر، زیره، سازون (،یب ادویه لاتین که ماده اصلی آن آچیوت است) یا آچیوت آسیاب شده. می تو،د از چاشنی Adobo نیز استفاده کنید، فقط نمک کمتری مصرف کنید.
- زیتون: می تو،د از زیتون سبز ،د شده و بدون هسته استفاده کنید، یا برای یک کارنه مولیدا معتبرتر، می تو،د آن را با آلکاپارادو، یک چاشنی لاتین تهیه شده با زیتون، پیمینتو و کپر درست کنید. در بخش لاتین فروشگاه مواد غذایی فروخته می شود. اگر از زیتون متنفرید، آن را حذف کنید.
- گیاهان دارویی: گشنیز تازه و برگ بو. اگر از گشنیز متنفر هستید، بد نیست از آن بگذرید.
تفاوت ها:
مقداری سبزیجات مانند هویج یا فلفل پوبلانو اضافه کنید.
طرز تهیه کارنه مولیدا
برای تهیه این کارنه مولیدا آسان، گوشت، پیاز و سیر را بپزید و بقیه مواد را اضافه کنید و بپزید. برای دستورالعمل های قابل چاپ به کارت دستور غذا مراجعه کنید.


- قهوه ای شدن گوشت: یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت زیاد گرم کنید و گوشت و نمک را اضافه کنید. آن ها را سرخ کنید تا به شکلی در بیایند. سپس حرارت را ملایم کرده و پیاز، سیر و سوفریتو را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- بقیه مواد را بپزید: سس گوجه فرنگی، سیب زمینی، زیتون/کابارادو، کمی آب نمک، آب، زیره، پونه کوهی، گشنیز و برگ بو را اضافه کنید. روی آن را بپوش،د و بجوش،د تا گوشت و سیب زمینی پخته و سس غلیظ شود.

روش های سرو کارنه مولیدا
می تو،د کارنه مولیدا را با هر گوشت چرخ کرده ای که دوست دارید درست کنید. من معمولا از بوقلمون چرخ کرده استفاده می کنم (این گوشت کم چرب تر و لطیف تر از گوشت چرخ کرده ، بدون چربی است). این برنج با سالاد کلم سریع در کنار آن خوشمزه است و باقیمانده آن را می توان به ،وان پایه ای برای بسیاری از وعده های غذایی مختلف استفاده کرد. در اینجا چند مورد علاقه مندی وجود دارد:
- شپردز پای (با پیچ و تاب لاتین!: کارنه مولیدا را در کف یک قابلمه قرار دهید، روی آن را با پوره سیب زمینی (یا گل کلم له شده برای گزینه کم کربوهیدرات) قرار دهید و در فر با دمای 400 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
- Empa،as پخته شده یا (حتی بهتر است!) هوا سرخ شده خوشمزه هستند. دخترم مدیسون اینها را برای ناهار دوست دارد! 2 قاشق غذاخوری کارنه مولیدا را در مرکز هر امپانادا قرار دهید (خمیر امپانادا در ،مت فریزر ا،ر سوپرمارکت ها یافت می شود، من از مارک گویا استفاده می کنم). سپس لبه های آن را بسته تا کنید و روی پنکیک ها را با سفیده تخم مرغ ،ید. در فر با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید تا طلایی شود یا با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت 8 دقیقه سرخ کنید.
- تاکو و توستادا: آن را در تورتیلا بپیچید یا روی پوسته توستادا قرار دهید و روی آن را با پنیر، پیاز ،د شده و گشنیز بریزید.
- Quesadilla: گوشت و پنیر چدار رنده شده را روی نیمی از تورتیلا بچینید، سپس آن را تا کنید و در تابه بپزید تا پنیر آب شود.
- حدس و گمان صبحانه: صبح روز بعد آن را به تخم مرغ های همزده اضافه کنید و روی آن را با سس تند بریزید.
- فلفل شکم پر: پیکادیلو فلفل آهسته پخته را دنبال کنید و کارنه مولیدا را جایگزین پیکادیلو کنید.
- از آن در لاز،ا موزی شیرین استفاده کنید.
ذخیره سازی
کارنه مولیدا برای تهیه غذا بسیار من، است زیرا به خوبی گرم می شود و می تو،د آن را به روش های مختلف سرو کنید.
- یخچال در ظرف دربسته تا 4 روز.
- فریز کنید به مدت 6 ماه.
- گرم ، مجدد در مایکروویو یا در تابه ای روی اجاق گاز تا گرم شود.

دستور العمل های لاتین بیشتری را دوست خواهید داشت

مقدماتی: 10 دقیقه
آشپزی: 45 دقیقه
کل: 55 دقیقه
میوه: 4 سهام
اندازه خدمت: 1 ¼ فنجان
در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت زیاد، گوشت را سرخ کنید، با نمک مزه دار کنید، بپزید و در حین پخت با قاشق چوبی به قطعات کوچک ،د کنید. حرارت را ملایم کرده و سپس پیاز، سیر و سوفریتو را اضافه کرده و به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
سس گوجه فرنگی، سیب زمینی ،د شده، زیتون سبز بدون هسته یا آلکاپارادو، 2 قاشق غذاخوری آب نمک، آب، زیره سبز و آچیوت را اضافه کنید و بپزید و هم بزنید. گشنیز و برگ بو را اضافه کنید، سپس در قابلمه را ببندید و بجوش،د تا گوشت و سیب زمینی نرم شوند و سس غلیظ شود، حدود 30 دقیقه.
مرحله نهایی:
لطفاً یک امتیاز و نظر بگذارید تا به ما اطلاع دهید که چگونه این دستور را دوست داشتید! این به ،ب و کار ما کمک می کند تا پیشرفت کند و همچنان دستور العمل های رایگان و باکیفیت را برای شما ارائه دهد.ارسال: 1 ¼ فنجان، کا،ی: 362 Kcal، کربوهیدرات ها: 18 g، پروتئین: 40.5 g، چربی: 17 g، چربی اشباع شده: 4 g، کلسترول: 129 میلی گرم، سدیم: 816 میلی گرم، فیبر: 3 g، شکر: 6.5 g
منبع: https://www.skinnytaste.com/carne-molida/?adt_ei=*%7CEMAIL%7C*