
بروزرسانی: 30 خرداد 1404
Snickers بدون گلوتن - نرم، شیرین، جویدنی و خوشمزه!
این کوکی های دارچینی نرم و جویدنی بدون گلوتن به سرعت به دستور پخت کیک تعطیلات مورد علاقه شما تبدیل می شوند!


بهترین اسنیکرز بدون گلوتن
با یک پایه کوکی کرکی و رویه شکر دارچینی شیرین، با هر لقمه مقاومت ناپذیری بیشتر و بیشتر عاشق خواهید شد.
کوکی ها بدون گلوتن، بدون دانه و هیچ ، هرگز حدس نمی زند!
آنها را در سینی شیرینی تعطیلات در گردهمایی بعدی شکرگزاری یا جشن کریسمس سرو کنید. یا یک دسته بزرگ تهیه کنید تا برای خود نگه دارید.
این دسر غلیظ که با شکر دارچین درست شده است، طعم خوبی دارد و نمی توان آن را به اشتراک گذاشت.
پای کدو حلوایی بدون گلوتن ما را نیز امتحان کنید

کوکی های محبوب بدون گلوتن
بدون آرد گندم یا تخم مرغ که آنها را وزن کند، این اسنیکردودل های خانگی شیرین باعث شرمساری Pillsbury می شود.
این کوکی های گیاهی و بدون گلوتن همچنین می توانند بدون گندم، بدون لبنیات، کم کربوهیدرات، پالئو، بدون تخم مرغ، بدون شکر و کتو دوست باشند.
از بین تمام کوکی های شکلاتی، کوکی های کره بادام زمینی و شیرینی های شکری، این اسنیکردودل های بدون گلوتن مورد علاقه مهمانان هستند و همیشه جزو اولین هایی هستند که می روند.
هر بار که آنها را به یک رویداد می آورم، مردم از من دستور غذا را می پرسند!
هنوز هوس شیرینی ها می کنید؟ کوکی های شکلاتی سالم تهیه کنید

مواد لازم برای کوکی های اسنیکردودل بدون گلوتن
این دستور شامل آرد بادام یا آرد بادام، پودر قند یا یک جایگزین بدون شکر، کره یا روغن نارگیل، عصاره و،ل خالص، نمک، جوش شیرین، آب و شکر دارچین برای روکش ک،یک snickerdoodle است.
آرد بادام – به جای آرد گندم، پایه این دستور غذا می تواند آرد بادام یا آرد بادام خوب برای اسنیکردودل های بدون آرد باشد.
اگر ترجیح می دهید از آرد همه منظوره بدون گلوتن برای تهیه نسخه بدون آجیل استفاده کنید، این دستور العمل برنده جایزه برای وگان اسنیکردود، را امتحان کنید.
من جایگزینی آرد نارگیل، آرد کاساوا یا آرد برنج قهوه ای را در اینجا توصیه نمی کنم، زیرا نتایج بسیار متفاوت خواهد بود.
ادویه جات ترشی جات - دارچین آسیاب شده در روکش به این کوکی ها طعم خوشمزه دارچینی-قندی می دهد.
کمی نمک شیرینی را متعادل می کند و جوش شیرین شیرینی ها را سبک و کاملا جویدنی می کند.
شکر - از پودر قند یا پودر قند نارگیل تصفیه نشده استفاده کنید.
یا برای اسنیکردودل های کم کربوهیدرات و کتو که هر کدام یک کربوهیدرات خالص دارند، از پودر شیرین کننده بدون قند استفاده کنید. اریتریتول یا ،یب میوه راهب به خوبی کار می کند.
من سعی نکردم پودر قند را با شربت افرا یا عسل خالص جایگزین کنم. اگر می خواهید آن را امتحان کنید، به من بگویید که چگونه می شود.
و،ل – ،ید عصاره و،ل خالص برای بهترین طعم مهم است.
از هر چیزی که روی بر،ب و،ل بدلی درج شده است دوری کنید تا مطمئن شوید محصول نهایی شما طعم مصنوعی ندارد.
منبع چربی – می تو،د از کره پر چرب، کره گیاهی یا روغن نارگیل در این دستور مافین بدون گلوتن استفاده کنید.
روغن نارگیل طعم نارگیل سبک فوق العاده ای را ایجاد می کند. اگر این طعم را نمی خواهید از گزینه کره یا کره گیاهی استفاده کنید.
اگر کره یا روغن قبل از مخلوط شدن با سایر مواد کوکی کاملا ذوب شوند، بهترین کار را دارند.
دستور تهیه ویدیویی مرحله به مرحله
در بالا، ویدیوی دستور تهیه اسنیکردودل بدون گلوتن را تماشا کنید
طرز تهیه اسنیکرز بدون گلوتن
اولین مرحله این است که فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
کره یا روغن نارگیل را ذوب کنید، سپس آن را با آرد بادام، پودر قند، نمک، جوش شیرین، عصاره و،ل خالص و آب در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
همه مواد را هم بزنید تا خمیر کوکی اسنیکردودل درست شود.
از آنجایی که دستور غذا حاوی گلوتن نیست، لازم نیست نگران هم زدن بیش از حد مخلوط باشید.
با استفاده از قاشق یا قاشق بیسکویت توپ ها را شکل دهید، سپس با دست آنها را به شکل دایره ای پهن کنید. اگر ترجیح می دهید، می تو،د به جای آن از کاترهای کوکی برای ایجاد اشکال برش دار استفاده کنید.
در یک کاسه به اندازه غلات، دارچین و شکر گرانول را با هم مخلوط کنید تا خوب ،یب شوند.
هر شیرینی پخته نشده را با استفاده از یک کفگیر به طور کامل در لعاب شکر دارچینی فرو کنید.
دسر بدون گلوتن را در سینی فر قرار دهید و آن را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده به مدت دوازده دقیقه بپزید.
اجازه دهید دستور پخت حداقل ده دقیقه قبل از دست زدن به آن خنک شود. در طول فرآیند خنک سازی به میزان قابل توجهی سفت می شود.
باقی مانده کوکی ها را تا پنج روز در ظرف درپوش دار روی پیشخوان یا در یخچال نگهداری کنید. همچنین می تو،د کوکی ها را حداقل به مدت سه ماه فریز کنید.
نکته دستور غذا: یک پیمانه بستنی یا بستنی نارگیلی ،یداری شده در فروشگاه بین دو کوکی اضافه کنید تا یک ساندویچ بستنی دارچینی خانگی بدون گلوتن درست کنید.

تفاوت طعم
پای کدو حلوایی: برای تهیه دسر کدو تنبل، آب موجود در دستور زیر را با 2 قاشق غذاخوری پوره کدو تنبل کنسرو شده جایگزین کنید.
یک چهارم قاشق چایخوری ادویه پای کدو تنبل آسیاب شده را به لایه دارچین اضافه کنید.
شکلات چیپسی: این آسان است. وقتی مواد خشک را با هم مخلوط می کنید، به سادگی یک مشت تکه تکه شکلات اضافه کنید.
کیک پنیر: دوازده تا چهارده قاشق چایخوری پنیر خامه ای یا فراستینگ پنیر خامه ای را در یک بشقاب روغنی فریز کنید.
قبل از شکل دادن به کوکی ها در اطراف پنیر خامه ای مات، یکی از این توپ های کوچک را در هر تکه خمیر کوکی فشار دهید.
زمان پخت و درجه حرارت مانند نسخه پر نشده باقی می ماند.
کره بادام زمینی: کره یا روغن نارگیل را با یک چهارم فنجان کره بادام زمینی نرم شده جایگزین کنید. در صورت تمایل می تو،د از کره بادام یا بادام هندی استفاده کنید.
در لیست ایده هایی که باید امتحان کنید، به جای آرد بادام در این دستور غذا از آرد بادام زمینی استفاده کنید. اگر این نسخه را قبل از من انجام می دهید، لطفاً نتایج خود را به من اطلاع دهید.
سیب کاراملیزه: مقدار مساوی آب سیب را با آب جایگزین کنید.
درست قبل از پخت، کارامل نمکی را در مرکز هر توپ خمیر کوکی فشار دهید.
شیرینی های شکری: اگر بجای شیرینی شیرینی بدون گلوتن می خواهید، رویه شکر دارچینی را حذف کنید.
شیرینی های خود را بدون یخ و گرم از فر لذت ببرید. یا با فراستینگ، رویال آیسینگ، مربای تمشک، پودر قند، زرق و برق خوراکی یا اسپرینکل تزئین کنید.

دستور غذا برگرفته از کوکی های کتو و کوکی های شکر وگان.
- 2 فنجان آرد بادام یا غذای بادام
- 1/3 فنجان پودر قند یا شیرین کننده بدون پودر قند
- 1/4 قاشق چای خوری نمک
- 1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 1/4 فنجان چاقی یا روغن نارگیل
- 1 قاشق چای خوری عصاره و،ل خالص
- 2 قاشق غذاخوری آب
روکش شکر دارچینی
- 1/4 فنجان شکر یا شیرین کننده مورد علاقه شما
- 1/2 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
- برای تهیه کوکی های اسنیکردودل بدون گلوتن، فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. کره یا روغن را ذوب کنید. همه مواد بیسکویت را خوب با هم مخلوط می کنیم تا خمیری به دست بیاید. توپ ها را شکل دهید، سپس با دستان خود آنها را به شکل بیسکویت های گرد پهن کنید. یا می تو،د به جای آن از کاتر کوکی برای ایجاد اشکال استفاده کنید. دانه های دارچین و شیرین کننده را در یک کاسه هم بزنید. با استفاده از یک قاشق، هر شیرینی را کاملاً به رویه شکر دارچینی آغشته کنید. آن را در سینی شیرینی قرار دهید و به مدت 12 دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. قبل از دست زدن اجازه دهید کاملا خنک شود.مشاهده حقایق تغذیه
دسرهای بدون گلوتن بیشتر

چیزکیک پروتئینی

موس کدو تنبل

کیک شکلاتی با آرد بادام

براونی لوبیا سیاه

دیپ خمیر کوکی هوموس

نان کدو و موز

کیک هویج بدون گلوتن

دستور تهیه انواع توت های ترد

کوکی موز و جو دوسر
منبع: https://c،colatecoveredkatie.com/gluten-free-snickerdoodles-recipe/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gluten-free-snickerdoodles-recipe&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gluten-free-snickerdoodles-recipe