انواع مخمر برای نان


اگر در پخت نان با مخمر تازه کار هستید، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که تفاوت بین انواع مخمر برای نان چیست؟ آموزش کوتاه امروز به وضوح انواع مخمر نان را که می تو،د برای پخت در خانه استفاده کنید توضیح می دهد.

یک قاشق مخمر فوری

به آرد نگویید ما گفتیم، اما وقتی نان خانگی درست می کنید، فقط یک ستاره نمایش وجود دارد – مخمر! این آموزش شما را با مخمر بیکر چیست، از کجا ب،ید، چگونه آن را ذخیره کنید و مهمتر از همه انواع مخمر برای پخت را راهنمایی می کند.

انواع مخمر برای پخت چیست؟

مخمر خشک فعال

  • دانه های بزرگتر که باید قبل از استفاده در آب حل شوند یا شکوفا شوند
  • آب باید و،م (حدود 110 درجه فارنهایت) باشد تا مخمر از حالت خفته فعال شود.
  • اگر دمای آب زیر 105 درجه باشد مخمر فعال نمی شود و اگر آب بالای 115 درجه باشد می تواند مخمر را از بین ببرد و نان بلند نشود.
  • هنگامی که با آب و،م مخلوط می شود، معمولا حدود 5 دقیقه طول می کشد تا حباب های کف آلود ظاهر شوند
  • این حباب ها نشان می دهد که مایه آماده است تا به بقیه مواد اضافه شود

مخمر فوری

  • گاهی اوقات “مخمر ماشین نان” نامیده می شود
  • گرانول های کوچکتر که می توانند مستقیماً با مواد خشک مخلوط شوند
  • به دلیل وجود این ذرات ریزتر، سریعتر حل شده و سریعتر فعال می شود
  • می توان آن را 1:1 در دستور العمل هایی استفاده کرد که به مخمر خشک فعال نیاز دارند (و احتمالاً سریعتر افزایش می یابد)

مخمر سریع یا سریع ا،شد

  • بسیار شبیه به مخمر فوری با دانه های کوچکتر که نیازی به حل شدن در آب ندارند
  • آنزیم‌ها و سایر افزودنی‌ها برای افزایش سریع‌تر خمیر گنجانده شده‌اند
  • با این مایه می توان بلافاصله بعد از ورز دادن خمیر را شکل داد و از اولین بالا آمدن صرفنظر کرد

مخمر تازه

  • مخمر فشرده یا مخمر کیک نیز نامیده می شود
  • در رستوران ها و نانوایان حرفه ای ترجیح داده می شود
  • در کیک های مربعی بسته بندی شده فویل کوچک عرضه می شود و در ،مت یخچال خواربارفروشی یافت می شود و ماندگاری کوتاه تری نسبت به مخمرهای خشک بالا دارد.
  • بافت اسفنجی شکننده ای دارد و برای استفاده در پخت باید وزن شود زیرا به راحتی با حجم اندازه گیری نمی شود.
  • قبل از استفاده باید در آب گرم نرم شود
  • بهترین برای ن، که نیاز به زمان های طول، پز دارد
  • اگر دستور پختی دارید که به مخمر تازه نیاز دارد، اما فقط مخمر فوری دارید، از 1/3 وزن آن استفاده کنید. منبع.

مخمر وحشی

  • مخمر وحشی مخمر جوی نامرئی است که در اطراف ما وجود دارد
  • نان خمیر ترش با استارتر تهیه می شود که از مخمر وحشی تهیه می شود
  • شما می تو،د پیش غذای خمیر مایه خود را در خانه بدون هیچ گونه مخمر نانوایی تجاری تهیه کنید
  • درست ، استارتر خمیر مایه حدود 6 یا 7 روز طول می کشد و فقط به آرد، آب و مخمر جوی یا وحشی نیاز دارد.
  • فرا گرفتن چگونه یک استارتر در اینجا درست کنیم
  • شما همچنین می تو،د قبل از خمیر مایه ب،ید یا مانند من از یک دوست شیرینی پزی کمی دور ریختن خمیر مایه بردارید.
  • مخمر وحشی بسته به مکان متفاوت است و گفته می شود که به محصولات پخته شده ترویر یا طعم مکان می دهد

چیست مخمر نانوایی?

  • این هست یک قارچ میکروسکوپی… شبیه قارچ خوراکی
  • نام علمی واقعا طول، است، اما اساسا به م،ای قارچ قند خوار
  • سلول های مخمر شکر را هضم کنید تا رشد کنید
  • این رشد را ،ر می نامند و گاز دی ا،ید کربن و اتیل الکل تولید می کند، که داخل خمیر رها می شوند
  • را گاز به دام می افتد در خمیر کشسان و کشدار، که باعث باد یا بلند شدن خمیر می شود و الکل اتیلیک به نان طعم و عطر معمولی می دهد
  • محصول حاصل a نامیده می شود نان با مخمر

مخمر پخت را از کجا ب،یم

ا،ر مخمرهای خشک در قفسه پایدار هستند زیرا در حالت انجماد خشک شده اند (اما فراموش نکنید که تاریخ انقضا را بررسی کنید) و در پاکت ها یا شیشه های کوچک فروخته می شود. معمولاً در راهروی پخت فروشگاه مواد غذایی در نزدیکی جوش شیرین و بیکینگ پودر قرار دارد. از طرف دیگر مخمر تازه معمولاً در کاغذ یا فویل پیچیده می شود و در ،مت یخچال یافت می شود.

مخمر ستاره سرخ را بررسی کنید صفحه محصول برای اطلاعات بیشتر

نحوه نگهداری مخمر نانوایی

مخمر می تواند بد شود، بنابراین مطمئن شوید که آن را به درستی ذخیره می کنید.

نگاه داشتن مخمر تازه در یخچال بسته بندی شده در بسته بندی اصلی یا کاغذ پوست و در ظرف قابل درزگیری برای جلوگیری از هدر رفتن رطوبت تا 1 ماه.

نگاه داشتن همه مخمرهای دیگر از جمله مخمر فوری، مخمر سریع، مخمر سریع و مخمر خشک فعال در یخچال یا فریزر تا 1 سال. در بسته بندی اصلی مهر و موم شده یا در ظرف دربسته نگهداری شود. خشک نگه دارید.

مخمر عایق

سوالات متداول و نکات حرفه ای برای پخت با مخمر

آیا قبل از تهیه خمیر باید مخمر فوری را اثبات کنید؟

خیر، لازم نیست مخمر فوری را قبل از استفاده از آن ضد آب کنید یا دوباره هیدراته کنید. می توان آن را بدون اینکه از قبل سفت شود با خمیر مخلوط کرد. با این حال، توصیه می کنیم مقدار کمی از مخمری را که استفاده می کنید آزمایش کنید تا مطمئن شوید که هنوز زنده است. برای این کار مراحل تست مخمر خود را دنبال کنید.

چگونه مخمر را آزمایش کنم؟

مخمر یک موجود زنده است و اگر خیلی قدیمی باشد یا به درستی ذخیره نشده باشد می تواند بمیرد. برای تست مخمر و اطمینان از زنده بودن آن، آن را به آب گرم با کمی شکر اضافه کنید و در عرض چند دقیقه یک کف حبابدار روی سطح ظاهر شود. اگر این فوم را دیدید، مخمر خوب است.مخمر عایق

چگونه خمیر را اثبات کنم؟

پس از مخلوط ، خمیر باید به مایه زمان بدهید تا کار خود را انجام دهد. به این کار می گویند خمیر را صاف ، و ور آمدن آن. ا،ر دستور العمل ها نیاز به دو بار پخت دارند… اولی درست بعد از مخلوط ، و دومی بعد از شکل دادن به خمیر.

نان کامل و برش نان روی کاغذ روغنی در کنار چاقو

3 دستور پخت نان مخمری مورد علاقه ما

درباره نویسنده

استف، اولسون

استف، اولسون قبل از نقل مکان از لس آنجلس به نیو،ند در تولید تلویزیون و تبلیغات کار می کرد. او در مدرسه آشپزی در کانکتیکات تحصیل کرد و از آن زمان به ،وان یک سرآشپز شیرینی پزی، تستر دستور غذا و طراح غذا مشغول به کار شده است. استف، در لوبوک، تگزاس بزرگ شد و از دانشگاه تگزاس در آستین فارغ التحصیل شد. او در حال حاضر با همسر و دو دختر نوجوانش در ورمونت زندگی می کند.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/types-of-yeast-for-bread/