توسط ت،ا شف · این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد
این برنج با قارچ یک غذای جانبی رضایت بخش و پر طعم است که با همه چیز مطابقت دارد. درست ، آن آسان است و بسیار خوشمزه است.
اگر به دنبال غذای جانبی هستید که طعمی لذیذ داشته باشد و به اندازه کافی همه کاره باشد تا با هر چیزی سرو شود، پس باید این برنج با قارچ را امتحان کنید. این غذا با برنج باسماتی، قارچ کاراملی و کره درست شده و بسیار خوشمزه است. سیر، پیاز و جعفری عطر و طعم عالی تری می دهند.
این دستور را می توان به ،وان یک غذای جانبی یا یک غذای سبک استفاده کرد. با غذاهای دیگر، به ویژه سالاد، گوشت، غذاهای دریایی و لوبیا عالی است. طعمی خاکی دارد که واقعاً با همه چیز کار می کند. و تنظیم آن برای جا دادن هر چیزی که برای غذا نیاز دارید بسیار آسان است. بیایید نگاهی به آنچه برای تهیه این برنج با قارچ استفاده می کنید بیاندازیم.
آموزش تصویری
محتویات اصلی
- قارچ. قارچ دکمه ای سفید یا ،ی کار می کند.
- روغن زیتون. یا می تو،د از نوع دیگری از روغن استفاده کنید.
- کره. بدون نمک.
- برنج. من از برنج باسماتی استفاده کردم، اما از برنج های دانه بلند دیگر نیز می توان استفاده کرد.
- پیاز + سیر. برای طعم زیاد
- آبگوشت سبزیجات.
- جعفری. از پیازچه یا شوید نیز می توان استفاده کرد.
طرز تهیه برنج با قارچ
1. در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و نیمی از قارچ ها را اضافه کنید. بپزید تا خوب قهوه ای شوند، سپس آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
2. به همان قابلمه، 2 قاشق غذاخوری کره، سیر، پیاز و باقیمانده قارچ ورقه شده را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه بپزید.
3. حالا برنج را به قارچ ها اضافه کنید و با هم زدن مداوم حدود 2-3 دقیقه تفت دهید.
4. پس از ،یب شدن، آب گوشت را اضافه کنید، هم بزنید و آن را به جوش بیاورید. حرارت را ملایم کرده و درب قابلمه را ببندید و به مدت 15 دقیقه بجوش،د.
5. پس از گذشت زمان، حرارت را خاموش کرده و درب آن را بردارید. حدود 1 قاشق غذاخوری دیگر کره (اختیاری)، قارچ قهوه ای رزرو شده و جعفری را اضافه کنید. درب را بگذارید و اجازه دهید برنج با قارچ به مدت 10 دقیقه استراحت کند.
6. در نهایت درب را بردارید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. بلافاصله سرو کنید.
نکات و ترفندهای مفید
- بهترین قارچ ها را انتخاب کنید. به دنبال آنهایی باشید که سرهای چاق و خشک دارند که خوب و صاف هستند و سفت می شوند. از مواردی که دارای لک و کبودی هستند بگذرید.
- قارچ ها را جدا کنید. پختن برخی از قارچ ها به طور جداگانه فرصت کاراملی شدن را به آنها می دهد. آنها به طرز لذیذی با مواد لطیف تر که با برنج پخته می شوند مخلوط می شوند.
- از برنج دانه بلند استفاده کنید. این نوع برنج برای این دستور برنج با قارچ بهترین است، زیرا نشاسته کمتری دارد و کمی خشکتر است، بنابراین دانهها به جای ،بیدن به هم جدا میشوند.
- برنج و قارچ را بجوش،د. انجام این کار با درب به برنج کمک می کند تا قارچ ها را بپزد و طعم آن را بپزد. بخار باعث می شود که برنج نیز خوب و لطیف باشد.
تغییرات این دستور غذا
- سبزیجات مختلف را اضافه کنید. این دستور غذا با افزودن گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، اسفناج، پیاز سبز یا کلم پیچ نیز خوشمزه خواهد بود.
- از گیاهان دیگر استفاده کنید. برای این برنج با قارچ، آن را با شوید، گشنیز، پیازچه یا ترخون امتحان کنید. پیشنهاد می کنم از گیاهان تازه استفاده کنید زیرا بهترین طعم را دارند.
- دانه های مختلف را جایگزین برنج کنید. علاوه بر برنج سفید، می تو،د این را با برنج قهوه ای، برنج یاسمن یا کینوا نیز درست کنید.
- سس سویا و روغن کنجد را اضافه کنید. این دو ماده یک طعم شور و اومامی را به غذا اضافه می کنند که خوش طعم است.
نحوه نگهداری و گرم ، مجدد
باقی مانده این برنج با قارچ را پس از سرد شدن در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. تا 4 روز ادامه خواهد داشت. همچنین می تو،د آن را تا 3 ماه در کیسه زیپی فریزر فریز کنید. فقط قبل از گرم ، در مایکروویو یا روی اجاق، آن را در یخچال ذوب کنید. اگر خشک به نظر می رسد ممکن است کمی آبگوشت اضافه شود.
این برنج را با قارچ با چی سرو کنیم
این برنج با قارچ همه کاره، ساده و بسیار خوشمزه است. امیدوارم شما هم مثل ما طعم و بافت این غذای جانبی را دوست داشته باشید. لذت بردن!
دستور العمل های خوشمزه تر قارچ:
برنج با قارچ
ت،ا شف
این برنج با قارچ یک غذای جانبی رضایت بخش و پر طعم است که با همه چیز مطابقت دارد. درست ، آن آسان است و بسیار خوشمزه است.
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 30 دقیقه
زمان استراحت 10 دقیقه
زمان کل 50 دقیقه
دوره ظرف جانبی
غذا آمریکایی
خدمات 4 سروینگ ها
کا،ی 452 کیلو کا،ی
،اصر
<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="20735" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="20735" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر،on><،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="20735" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر،on>
- 1 ½ پوند قارچ، تمیز و برش خورده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 3 قاشق غذاخوری کره نصف شده
- 1 کم اهمیت پیاز، ریز ،د شده
- 2 متوسط حبه سیر، ،د شده
- 1 ½ فنجان ها برنج باسماتی یا سایر برنج های دانه بلند
- 2 فنجان ها آب سبزیجات کاملا چاشنی شده
- ¼ فنجان جعفری، ،د شده
دستورالعمل ها
-
در یک قابلمه بزرگ روغن زیتون را داغ کرده و نیمی از قارچ ها را اضافه کنید. بپزید تا خوب قهوه ای شوند، سپس آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
-
به همان قابلمه، 2 قاشق غذاخوری کره، سیر، پیاز و باقیمانده قارچ های ورقه شده را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه بپزید.
-
حالا برنج را به قارچ ها اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه با هم زدن مداوم تفت دهید.
-
پس از ،یب شدن، آب گوشت را اضافه کنید، هم بزنید و آن را به جوش بیاورید. حرارت را ملایم کرده و درب قابلمه را ببندید و به مدت 15 دقیقه بجوش،د.
-
پس از گذشت زمان، حرارت را خاموش کرده و درب آن را بردارید. حدود 1 قاشق غذاخوری دیگر کره (اختیاری)، قارچ قهوه ای رزرو شده و جعفری را اضافه کنید. درب را بگذارید و اجازه دهید برنج با قارچ به مدت 10 دقیقه استراحت کند.
یادداشت
نحوه نگهداری و گرم ، مجدد
باقی مانده این برنج با قارچ را پس از سرد شدن در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. تا 4 روز ادامه خواهد داشت. همچنین می تو،د آن را تا 3 ماه در کیسه زیپی فریزر فریز کنید. فقط قبل از گرم ، آن در مایکروویو یا روی اجاق گاز، آن را در یخچال ذوب کنید. اگر خشک به نظر می رسد ممکن است کمی آبگوشت اضافه شود.
تغذیه
کا،ی: 452کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 65gپروتئین: 11gچربی: 17gچربی های اشباع شده: 7gچربی های چند غیر اشباع: 2gچربی اشباع شده: 8gچربی ترانس: 0.4gکلسترول: 24میلی گرمسدیم: 556میلی گرمپتاسیم: 676میلی گرمفیبر: 3gقند: 5gویتامین A: 844IUویتامین سی: 10میلی گرمکلسیم: 39میلی گرماهن: 2میلی گرم
منبع: https://cooktoria.com/rice-with-mushrooms/