کوفته تبریزی جزء غذاهای محلی آذربایجان است و از محبوب ترین و لذیذترین غذاهای اصلی به حساب می آید . ممکن است اسم این غذای اصیل را با نام هایی از قبیل کوفته آذری ، کوفته نخودچی و کوفته کله گنجش.. این که هر فرد دارای ذائقه های است می تواند در انتخاب بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی تاثیرگذار باشد.
- برنج در تمام آسیا محبوب است و مردم این قاره علاقه زیادی به مصرف آن دارند؛ به طوری که 90درصد برنج دنیا را آنها مصرف میکنند.
- برای تهیه مرغ بریان، یک عدد مرغ کامل را در ادویه نمک، فلفل و زعفران قرار میدهیم.
- در این مقاله به بررسی غذاهای پرطرفدار ایرانی میپردازیم.
- واقعیت این است که بخاطر تاریخ کهن ایران، لیست غذاهای ایرانی شامل تعداد پرشماری از غذاهای خوشمزه و جذاب مثل قیمهنثار، میرزاقاسمی، بریانی، فلافل، اناربیج و…
در طرز تهیه آبگوشت گندم از نخود یا لوبیا به همراه گوشت قرمز و گندم استفاده میشود. اهالی استان مرکزی در لیست غذای ایرانی و محبوب خودشان، یک آبگوشت مقوی و خوشمزه دارند به نام «آبگوشت به و گردو». طرز تهیه آبگوشت به و گردو آسان است و در آن از سبزی خاصی هم استفاده نمیشود. کاشانیها در منوی غذای ایرانی سنتی خودشان، یک خورش اصیل به نام «گوشت و لوبیا» دارند که معمولا به عنوان غذای نذری به کار میرود.
لیست غذای آبکی برای ناهار:
برای تهیه آن ابتدا باید ابتدا سیب زمینیها را آب پز کنید و بعد از اینکه سرد شد، آنها را در ظرفی رنده کنید. سپس پیاز را پوست کنده و در یک ظرف دیگر آن را رنده کنید. آب پیازها را بگیرید و به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید.
آش ترخینه دوغ
سپس لوبیاهایی که از شب قبل خیس شده را با آب پخت تا نرم شوند. نه، مثلا بعضیها فسنجان را جزو غذاهای بدمزه ایرانی میدانند. مرصع پلو، همان طور که از نامش بر میآید، پلویی آراسته به نگین های رنگین و شیرین مزه است. این غذا طعمی شیرین دارد و در آن مواد اولیه و بومی ایرانی را میتوان دید که از آن جمله پسته، بادام، مربای پرتغال، زرشک و هویج و زعفران است.
اما اکثر گردشگران خوردن این کباب را چندش آور میدانند! از نظر ما اضافه کردن کمی لیمو ترش، نمک و ریحان تازه به لقمه دل و قلوه، با حضور همیشگی دوغ و نان گرم ترکیب بینظیری میسازد. این دسر محبوب در مناطق گرم ایران و به خصوص جنوب و امتداد خلیج فارس طرفدارهای بسیاری دارد.
زرشک پلو
یک غذای ایرانی ساده که معمولا به عنوان پیشغذا هم از آن استفاده میشود، «شیر برنج» است. در طرز تهیه شیر برنج از شیر و برنج استفاده و با دارچین به آن عطر و طعم داده میشود. در فهرست غذاهای ایرانی شیر برنج هم یک غذای صبحانه است و هم ناهار و شام. حتما میدانید که در تهیه غذاهای ایرانی، معمولا مجله خبری غذا صبر و حوصله به خرج دادن حرف اول را میزند. کرمانشاهی برای طرز تهیه خورش خلال حسابی سلیقه به خرج میدهند و با تکههای گوشت گوسفندی، خلال بادام، زرشک و گلاب این خورش ایرانی خوشمزه را درست میکنند. در میان فهرست غذاهای ایرانی خوشمزه، «آبگوشت گندم» متعلق به اصفهان و شهرهای کردزبان است.