دستور تهیه قارچ شکم پر – عشق و لیمو


این دستور قارچ شکم پر یک پیش غذای مقاومت ناپذیر (و آسان!) است. فیلینگ ،یبی ترد و خوش طعم از ،ده نان، سیر، سبزی و پنیر است.


قارچ پر شده


به نظر من کاملاً بی‌طرفانه، ما برخی از دستور العمل‌های پیش‌غذایی واقعاً عالی در وبلاگ داریم (دیپ پیاز فرانسوی یا گل کلم بوفالو، هر ،ی؟)، اما این دستور پخت قارچ شکم پر ممکن است مورد علاقه من باشد. مورد علاقه جک هم هست. البته، او عاشق هر چیزی با قارچ است، اما ما در واقع در مورد این قارچ های شکم پر شده وارد بحث شده ایم. من آنها را از فر خارج می کنم، او چند نمونه می گیرد و قبل از اینکه متوجه شوم، بیشتر دسته از بین رفته است. من راه سختی را یاد گرفته ام: اگر هر یک از این قارچ های شکم پر را برای خودم بخواهم، باید در اسرع وقت آنها را درخواست کنم.

… ی،ی اگر به زودی یک مهم، یا گردهمایی دارید، باید این دستور را کاملا درست کنید! صحبت از میز میان وعده خواهد بود، یک موفقیت تضمین شده. مخلوطی ترد و خوش طعم از ،ده‌های نان پانکو، آجیل کاج، گوجه‌فرنگی خشک شده در آفتاب، سبزی‌ها و پنیر پکورینو، کلاه‌های قارچ برشته‌شده آبدار را پر می‌کند. درست ، آنها آسان است و بسیار خوشمزه است. ما آنها را دوست داریم، و امیدوارم شما هم دوست داشته باشید!


گوجه فرنگی خشک شده، سبزیجات، آجیل کاج، پنیر رنده شده و ،ده نان پانکو در یک کاسه


مواد لازم دستور تهیه قارچ شکم پر

برای تهیه این قارچ شکم پر به آنچه نیاز دارید در اینجا آمده است:

  • قارچ، البته! ما اینجا قارچ‌های ،ی بزرگ (معروف به قارچ بچه بلا) را می‌پسندیم، اگرچه قارچ‌های دکمه‌ای سفید نیز در حد کمی کار می‌کنند.
  • آجیل کاج و ،ده نان پانکو – کرانچ را به فیلینگ اضافه می کنند.
  • گوجه فرنگی خشک شده و پنیر پکورینو – من آنها را برای طعم غنی و اومامی در فیلینگ مخلوط می کنم. پکورینو در دست نیست؟ پنیر پارمزان هم جواب میده!
  • جعفری – طعم تازه و لکه های سبز زیبایی را اضافه می کند.
  • سیر – برای لقمه مرزه.
  • روغن زیتون اضافی – به قهوه ای شدن و نرم شدن قارچ ها در فر کمک می کند.
  • و نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


درپوش قارچ ،ینی روی ورقه پخت


طرز تهیه قارچ شکم پر

من عاشق طرز تهیه این قارچ شکم پر ساده هستم! در اینجا چگونه پیش می رود:

ابتدا قارچ ها را تمیز کنید و دم کنید. به آرامی ساقه های قارچ را بردارید و دور بریزید، مراقب باشید که کلاهک قارچ دست نخورده بماند. سپس، از یک حوله کاغذی مرطوب برای پاک ، کلاهک‌های قارچ‌ها استفاده کنید و آن‌ها را از طرف حفره‌ای به سمت بالا، روی یک ورقه پخت با پوشش پوستی پهن کنید. کلاهک های قارچ را با روغن زیتون بپاشید و با نمک و فلفل فراوان مزه دار کنید.

بعد، فیلینگ را درست کنید. پنیر رنده شده، گوجه فرنگی خشک شده، جعفری، ،ده نان پانکو، سیر، دانه کاج، نمک و چند عدد فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.


با استفاده از قاشق، قارچ‌های ،نی را پر کنید


سپس قارچ ها را پر کنید. داخل حفره‌های قارچ‌ها را با قاشق بریزید و تا جایی که می‌تو،د آن را با دقت جمع کنید. وقتی قیمه را با قاشق روی قارچ می‌ریزید، ممکن است مقداری از آن از بین برود. خوب است! تمام تلاش خود را بکنید تا تا جایی که می تو،د به هر قارچ وارد شوید.

و در نهایت، پخت! سخاوتمندانه قارچ های پر شده را با روغن بیشتری بپاشید و به مدت 20 دقیقه یا بیشتر بپزید، تا زم، که قارچ ها نرم شوند و مواد داخل آن قهوه ای طلایی شود. بگذارید کمی خنک شوند و بعد بخورید!


قارچ های پر شده روی یک ورقه پخت


نکات طرز تهیه قارچ شکم پر

  • قارچ بزرگتر = سیر کننده بیشتر. نیاز است بیشتر بگویم؟ برای این دستور غذا از بزرگترین قارچ ،ی که می تو،د پیدا کنید استفاده کنید. آنها مقدار بیشتری از مخلوط آرد سوخاری را نسبت به نمونه های کوچک نگه می دارند و پر ، آنها آسان تر خواهد بود.
  • مواد فیلینگ را ریز ،د کنید. بهترین قارچ های شکم پر در هر لقمه کمی از همه چیز دارند. مواد پرکننده خود را به قطعات کوچک ،د کنید تا به طور مساوی با یکدیگر ،یب شوند. اندازه گوجه فرنگی های خشک شده را به اندازه آجیل کاج در نظر بگیرید و پنیر را روی یک Microplane zester یا کوچکترین سوراخ های جعبه رنده رنده کنید.
  • مزه دار ، قارچ ها را فراموش نکنید. رد شدن از این مرحله آسان است! قبل از اینکه درپوش قارچ را با مواد پر کنید، آنها را با روغن زیتون بپاشید و نمک بپاشید. این مرحله ساده طعم بسیار زیادی را به دستور پخت قارچ شکم پر می‌افزاید.
  • برایشان غذا درست کن! این قارچ های شکم پر یک پیش غذای عالی برای مهم، ها هستند، اما در مواقعی، آنها را برای شام نیز می خوریم. آنها را با یک قاشق بزرگ فارو یا کینوا گیاهی سرو کنید!


دستور پخت قارچ شکم پر


بیشتر پیش غذا های مهم، مورد علاقه

اگر عاشق این دستور قارچ شکم پر شده هستید، یکی از این پیش غذا های سرگرم کننده مهم، را امتحان کنید:

قارچ پر شده

قارچ پر شده

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

زمان کل: 40 دقیقه

خدمت 6 به 8

این قارچ‌های پر شده با مخلوطی ترد و خوش طعم از ،ده‌های نان، سبزی‌ها و پنیر، یک پیش‌غذای مهم، فوق‌العاده هستند! وقتی گرم هستند بهترین هستند، پس قبل از سرو درست کنید.

  • ½ فنجان آرد سوخاری پانکو
  • ½ فنجان پنیر پکورینوی رنده شده
  • ½ فنجان جعفری ریز ،د شده، به علاوه موارد دیگر برای تزئین
  • ¼ فنجان گوجه فرنگی خشک شده روغنی ،د شده، حدود 4
  • 2 قاشق غذاخوری آجیل کاج
  • 2 حبه های سیر، چرخ کرده
  • ¼ قاشق چایخوری نمک دریا، بیشتر برای پاشیدن
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 20 تا 24 قارچ ،ینی بزرگ، ساقه زد
  • روغن زیتون اضافی، برای نم نم نم باران
  • نیشگون گرفتن از تکه های فلفل قرمز، اختیاری
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • در یک کاسه متوسط، پانکو، پنیر پکورینو، جعفری، گوجه فرنگی خشک شده، آجیل کاج، سیر، نمک و چند چرخ فلفل را با هم مخلوط کنید.

  • قارچ ها را از طرف حفره رو به بالا روی ورقه پخت قرار دهید. قارچ ها را با روغن زیتون بریزید و نمک بپاشید. فیلینگ را با قاشق داخل قارچ بریزید، با روغن زیتون بیشتری بپاشید و بپزید تا قارچ ها نرم شوند و فیلینگ قهوه ای طلایی شود، 18 تا 22 دقیقه.

  • در صورت تمایل با جعفری تزیین کرده و با تکه های فلفل قرمز بپاشید و سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/stuffed-mushrooms/