دستور تهیه کوفته وگان – عشق و لیمو


بهترین کوفته های گیاهی! آنها با قارچ، گردو و لوبیا سیاه تهیه می شوند، از بیرون ترد، در وسط لطیف و پر از طعم خوش طعم هستند.


کوفته وگان


این کوفته های گیاهی بهترین چیزی است که من امتحان کرده ام. آنها به شدت طعم دهنده هستند و با قارچ برشته شده، ،یبی از ادویه های خوش طعم و سرکه با،امیک برای تانگ درست می شوند. آنها همچنین بافت کاملی دارند – از بیرون ترد و زغالی شده و در وسط سفت و در عین حال لطیف هستند. آنها را روی ماکارونی قرار دهید، آنها را به صورت زیره بریزید، یا آنها را روی پولنتا با یک قاشق مارینارا سرو کنید. راه های زیادی برای لذت بردن از این کوفته های وگان خوشمزه وجود دارد!


مواد اولیه دستور تهیه کوفته وگان


مواد لازم دستور تهیه کوفته وگان

واضح است که این کوفته های گیاهی مزه ندارند درست مثل گوشت. آنها با غذاهای کامل، مواد گیاهی درست می شوند و زم، که آنها را می خورید، می تو،د متوجه شوید. اما این بدان م،ا نیست که آنها خوشمزه نیستند! آنها دارای بافت رضایت بخش و طعم معطری عالی هستند.

در اینجا چیزی است که برای ساخت آنها نیاز دارید:

  • قارچ – ،یبی از شیتاکه و ،ینی به این کوفته ها بافت گوشتی و طعم اومامی می دهد.
  • گردو – قوام می‌دهند و کوفته‌ها را خیلی لطیف نمی‌کنند!
  • لوبیا سیاه – برای پروتئین گیاهی
  • پیاز و سیر – برای عمق طعم خوش طعم.
  • دانه های رازیانه، زیره، پاپریکا دودی و مریم گلی آسیاب شده – این ،یب ادویه ها کوفته ها را بسیار خوش طعم می کند! پاپریکا باعث دود شدن، زیره خاکی و رازیانه و مریم گلی طعم ک،یک ایتالیایی می شود.
  • رب گوجه فرنگی و سرکه با،امیک – برای تنگ.
  • تمبرهندی – من عاشق استفاده از تاماری یا سس سویا برای پختن قارچ هستم. این طعم غنی و اومامی آنها را نشان می دهد.
  • ،ده نان پانکو، جو دوسر کامل و دانه کتان آسیاب شده – کوفته ها را به هم می بندند. برای تهیه این دستور غذای بدون گلوتن، از پانکو بدون گلوتن و جو دوسر بدون گلوتن تایید شده استفاده کنید.
  • روغن زیتون فوق بکر و روغن آووکادو – من دوست دارم از روغن زیتون در کوفته و روغن آووکادو در تابه استفاده کنم. اگر می خواهید ساده کنید، می تو،د از روغن آووکادو برای هر دو استفاده کنید.
  • و نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


قارچ برشته شده روی یک ورقه پخت


طرز تهیه کوفته وگان

اولین قدم در دستور پخت کوفته وگان این است تفت دادن قارچ طعم اومامی آنها را غلیظ می کند و بافت گوشتی رضایت بخشی به آنها می دهد.

قارچ ها را ساقه زده و حلقه حلقه کنید و با روغن زیتون و نمک و فلفل بپاشید. آنها را در یک لایه روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی پهن کنید. در دمای 425 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه یا تا زم، که لبه ها کمی چروک شوند، تفت دهید.


گردو، پیاز، سیر، نمک، پاپریکا دودی، زیره، فلفل، مریم گلی آسیاب شده و دانه رازیانه در غذاساز


در مرحله بعد، گردو، پیاز، سیر و ادویه ها را در غذاساز بریزید. هدف شما در اینجا ش،تن گردو و پیاز است.


مخلوط پیاز و ادویه ریز ،د شده در غذاساز


شما می خواهید قبل از اینکه مواد بیشتری را به غذاساز اضافه کنید آنها را درشت آسیاب کنید.


مواد تشکیل دهنده کوفته وگان در غذاساز


سپس قارچ تفت داده شده، لوبیا سیاه، جو، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، کتان، تماری و با،امیک را اضافه کنید.


مواد کوفته وگان ریز ،د شده در غذاساز


پالس کنید تا مخلوط به خوبی ،یب شود اما هنوز مقداری بافت داشته باشد. هنوز باید چند تکه لوبیا و قارچ بزرگتر وجود داشته باشد.


کوفته های گیاهی روی یک ورقه پخت با قاشق


بعد کوفته ها را فرم دهید. مخلوط را به یک کاسه بزرگ بریزید و پانکو را داخل آن بریزید. از یک قاشق غذاخوری 2 قاشق غذاخوری بیسکویت برای ت،یم ، آن استفاده کنید. سپس با دستان خود آن را به شکل توپ درآورید.


کوفته وگان در ماهیتابه با روغن در کنار اسپاگتی خشک و شیشه مارینارا


در آ، کوفته ها را بپزید. با تفت دادن آنها در یک ماهیتابه چدنی شروع کنید تا خوب قهوه ای شوند. باید حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا طول بکشد تا همه طرف ها قهوه ای شوند.

ماهیتابه را به فر منتقل کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید یا تا زم، که کوفته های گیاهی سفت شوند و اطراف لبه های آن کمی ترد شوند. لذت ببرید!


کوفته وگان در سس مارینارا در ماهیتابه


نحوه سرو کوفته وگان

این کوفته های بدون گوشت یک غذای گیاهی فوق العاده هستند! در اینجا روش های مورد علاقه ما برای خدمت به آنها آمده است:

کوفته های باقیمانده در ظرف در بسته در یخچال تا 4 روز به خوبی نگهداری می شوند. برای نگهداری طول، تر، آنها را تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. آنها به خوبی در مایکروویو یا فر با دمای 400 درجه فارنهایت گرم می شوند.


دستور تهیه کوفته وگان


بیشتر دستور العمل های گیاهی مورد علاقه

اگر عاشق این توپ های گیاهی هستید، یکی از این دستور العمل های گیاهی دل،ب را امتحان کنید:

کوفته وگان

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 45 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت 15 دقیقه

خدمت 4 به 6

این دستور کوفته وگان بسیار خوشمزه و آسان است! توپ های سبزیجات دل،ب از بیرون ترد، در وسط لطیف و پر از طعم غنی و خوش طعم هستند. برای پاستا، در زیرمجموعه ها و موارد دیگر عالی است!

  • 16 اونس قارچ مخلوط ،ینی و شیتاکه، ساقه و برش خورده
  • 1 فنجان گردو
  • ½ فنجان پیاز زرد درشت ،د شده
  • 2 حبه های سیر، رنده شده
  • ½ قاشق چایخوری نمک دریا، به علاوه موارد دیگر برای پاشیدن
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به علاوه موارد دیگر برای پاشیدن
  • ½ قاشق چایخوری دانه رازیانه، تست شده
  • ½ قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • ¼ قاشق چایخوری مریم گلی زمینی
  • 1 ½ فنجان ها لوبیا سیاه پخته شده، تخلیه و آبکشی شد
  • ¼ فنجان جو کامل نورد شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافی، به علاوه بیشتر برای نم نم نم باران
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق سوپخوری دانه کتان آسیاب شده
  • 1 قاشق سوپخوری تمبرهندی
  • 1 قاشق سوپخوری سرکه بازامیک
  • ¾ فنجان ،ده نان پانکو
  • روغن آووکادو، برای تابه
  • سس مارینارا، برای خدمت (برای فروشگاه ،یداری شده، ما دوست داریم رائو)
  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د.

  • قارچ ها را روی سینی فر قرار دهید، روغن زیتون بپاشید، نمک و فلفل بپاشید و روی آن را بپوش،د. به طور مساوی روی ورقه پخت پخش کنید و به مدت 20 دقیقه یا تا زم، که لبه ها کمی چروک شوند، تفت دهید.

  • در غذاساز، گردو، پیاز، سیر، نمک، فلفل، دانه رازیانه، زیره، پاپریکا و مریم گلی را بریزید. تفت دهید تا درشت آسیاب شود، سپس قارچ تفت داده شده، لوبیا سیاه، جو، روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، بذر کتان، تماری و سرکه با،امیک را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا مخلوط به خوبی ،یب شود اما هنوز چند تکه لوبیا و قارچ بزرگتر باقی بماند.

  • مخلوط را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و پانکو را داخل آن بریزید. از یک قاشق غذاخوری بیسکویتی 2 قاشق غذاخوری برای ت،یم ، مخلوط استفاده کنید، سپس با دستان خود آن را به شکل توپ درآورید.

  • یک تابه بزرگ چدنی را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید و کف آن را با روغن آووکادو بپوش،د. کوفته‌های گیاهی را اضافه کنید و بپزید و توپ‌ها را در حین قهوه‌ای شدن بچرخ،د تا دور تا دور قهوه‌ای شوند، حدود 5 دقیقه.

  • ماهیتابه را به فر منتقل کنید و به مدت 20 دقیقه بپزید یا تا زم، که کوفته های گیاهی سفت شوند و اطراف لبه های آن کمی ترد شوند.

  • با مارینارا سرو کنید.


منبع: https://www.loveandlemons.com/vegan-meat،/

تحریریه غذا شرقی