برای کامل ترین رول های شام نرم و پف دار زندگی خود آماده شوید. آنها سریع، آسان و بسیار خوشمزه هستند!
اگر احساس میکنید که من کاری ندارم که دستور غذای جدید رول شام را پست کنم، دوباره فکر کنید.
این رول های شام نرم و کرکی نقطه اوج هر رول خوبی است که تا به حال در مورد آن صحبت کرده ام. آنها برای یک وعده غذایی تعطیلات … یا واقعاً برای هر وعده غذایی من، هستند!
خمیر رول شام
از بین بسیاری از دستور العمل های رولی که در سایت من با خوشحالی زندگی می کنند، رول های نرم و کرکی امروزی بیشتر شبیه به این رول های نان حماسی فرانسوی هستند با این تفاوت که این دستور جدید رول هایی را تولید می کند که کمی غنی تر و حتی پف تر هستند.
که تا حدی ناشی از:
- شیر + آب
- اضافه ، یک تخم مرغ
- کره به جای روغن
شیر آب پز می شود، ی،ی کمی قبل از جوشیدن حرارت داده می شود و سپس سرد می شود. این به ش،تن ساختار پروتئینی کمک می کند (که نان های مخمر را سبک تر و نرم تر می کند).
بعد از اینکه کمی خنک شد، شکر، کره و مایه خمیر را اضافه می کنیم و می گذاریم تا مایه حباب و کف شود.
راز ساخت بهترین رول ها
اگر میتوانستم هر بار بزرگترین کلید موفقیت را برای رولتهای شام کامل به اشتراک بگذارم، این بود که مقدار آرد را از نزدیک تماشا کنم تا خمیر بیش از حد آرد پاشی نشود.
همانطور که می خواهم مقدار دقیق آرد را بگویم، عوامل زیادی وجود دارد که می تواند مقدار آرد را برای افراد کمی متفاوت کند.
رطوبت، ارتفاع، دمای مایع، روشی که هر یک از ما آرد را اندازه گیری می کنیم – اینها تنها چند نمونه هستند.
برای این دستور، 3/4 تا 4 فنجان آرد را یکباره اضافه کنید و همزن را شروع کنید. خمیر پشمالو و ،یف به نظر می رسد.
اضافه ، آرد را به تدریج و فقط در صورت نیاز ادامه دهید تا زم، که خمیر شروع به پاک شدن کناره های کاسه کند و به شکل یک توپ ،بنده در بیاید.
با ورز دادن خمیر، یک گلوله خمیر بسیار نرم و صاف تشکیل می شود.
اگر خمیر در حین ورز دادن شروع به ،بیدن به کف یا دو طرف کاسه کرد، یک قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید تا دوباره کناره های کاسه پاک شود (در صورت اضافه ، مقدار کمی آرد، نیازی نیست زمان ورز دادن را دوباره شروع کنید).
خمیر را بگذارید تا دو برابر شود. من معمولاً تنبل هستم و می گذارم درست در کاسه همزن ور بیاید، اما می تو،د آن را به کاسه ای که کمی چرب کرده اید منتقل کنید و روی آن را بپوش،د تا ور بیاید.
شکل دهید و بلند شوید
یک دسته از این رول های شام نرم و کرکی کاملاً در یک تابه 9×13 اینچی قرار می گیرد.
یک دسته دوبل به خوبی روی یک تابه نیم ورقه قرار می گیرد.
هر گلوله خمیر تقریباً 3 اونس وزن خواهد داشت، بدهید یا بگیرید. آن ها را با فاصله کمی در قالب قرار دهید و اجازه دهید تا پف کنند و کناره ها به هم برسند.
در افزایش کوتاهی نکنید! اگر به اندازه کافی بلند نشوند، به پتانسیل کرکی-کرکی خود نخواهند رسید.
چگونه رول های کاملا طلایی را بدست آوریم
رول ها را به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید تا روی و پایین آنها طلایی شود.
اگر رولهای شما حتی پس از اتمام زمان پخت کامل قهوهای نمیشوند، میتواند به دلایل مختلف باشد:
- موقعیت قفسه فر: من در فر خود متوجه شده ام که قرار دادن قفسه فر در وسط یا وسط بالایی به قهوه ای شدن رول های من کمک می کند تا توری فر در موقعیت پایین تر.
- دمای فر: همه فرها کمی متفاوت گرم می شوند – حتی اگر روی یک درجه تنظیم شده باشند. ممکن است فر شما در سمت خنک پخته شود. افزایش دمای فر 15-25 درجه نیز می تواند به خوب قهوه ای شدن روی رول ها کمک کند.
بهترین رول های شام
این واقعاً یکی از بهترین دستور العمل های رول شام است. رول ها به طرز دیوانه کننده ای کرکی هستند.
اما حتی با وجود کرکی بسیار زیاد، آنها هنوز وزن و ساختار یک رول خوب و خانگی را دارند.
م،ی: آنها در هوای شکننده مت، نمی شوند یا با یک ضربه کره به فراموشی سپرده نمی شوند.
آنها محکم و نرم هستند. شیک و عالی.
من در یادداشتهای دستور دستورالعملهای آمادهسازی را آوردهام. این رول ها را می توان زودتر از موعد درست کرد (تا در یخچال بلند شوند و بعدا بپزند) و/یا فریز شوند.
من در واقع 252 عدد از این نوزادان را در اوا، این هفته برای ضیافت مدرسه درست می کنم (ی،ی 21 دسته – 10 دسته دوتایی و یک دسته تکی 😅).
در حالی که بدون شک خواهد بود فوق العاده یک روز طول، و چیزی نیست که بخواهم دوباره برای حداقل یک دهه تکرار کنم، نگران بیرون آمدن رول ها نیستم، زیرا این دستور غذا طلایی است. ساده و بی خطا.
دستور غذای من برای رفتن به شام
اگر به دنبال یک رول شام راحت هستید، دیگر دنبال آن نباشید. اگر از قبل یک رول شام مورد علاقه دارید، این یکی ممکن است نظر شما را تغییر دهد.
من نمی توانم منتظر بمانم تا این رول ها را درست کنید و نظر خود را به من بگویید!
فقط دو قانون اصلی را که باید در مورد رول های خانگی رعایت کنید را به خاطر بسپارید:
- روی رول های گرم را به طور آزادانه از فر خارج کنید
- وقتی زمان لذت بردن از محصول نهایی فرا می رسد، روی کره (و مربا) کم نگذارید
و در آنجا، دوستان من، شما رازهای یک زندگی بسیار شاد را دارید. 😉💗
یک سال پیش: رولت شامی رزماری کدو تنبل
دو سال پیش: پوره سیب زمینی پخته خامه ای با ،ده پارمزان کره ای {Make-Ahead!}
سه سال پیش: سوپ لاز،ا زودپز {+ دستورالعمل اجاق گاز}
چهار سال پیش: کرامبل گلابی کرن بری خوشمزه
پنج سال پیش: رول شام هلالی یک شبه کره ای و پوسته پوسته {بدون ورز دادن/بدون پایه همزن}
شش سال پیش: ماهی تابه مرغ سیر عسلی {20 دقیقه غذا}
هفت سال پیش: سیب زمینی شیرین شکم پر و بیکن
هشت سال پیش: چای روسی گرم
نه سال پیش: ذرت دودی
ده سال قبل: پنکیک سبوس دار مخلوط کن
رولت شام نرم و کرکی عالی
بازده: 12 رول ها
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان افزایش: 2 ساعت
زمان کل: 2 ساعت 45 دقیقه
- 1 ¼ فنجان ها شیر
- ¼ فنجان اب
- ¼ فنجان (57 g) کره، نرم شده یا ذوب شده
- 2 قاشق غذاخوری (27 g) شکر گرانول (به یادداشت مراجعه کنید)
- 1 قاشق سوپخوری مخمر خشک فوری یا فعال
- 1 بزرگ تخم مرغ
- 1 ¼ قاشق چای خوری نمک
- 4 ¼ تا 4 ½ فنجان ها (604-639 g) آرد همه منظوره
- کره اضافی، برای برس زدن رول های داغ و پخته شده
-
شیر را حرارت دهید تا حباب های ریزی در اطراف لبه ها ایجاد شود و شیر بخار شود. داخل کاسه می،ر استند مجهز به قلاب خمیر بریزید.
-
آب، کره و شکر را اضافه کنید. بگذارید مخلوط خنک شود تا گرم شود (اگر انگشت خود را در آن فرو کنید، باید مانند یک حمام گرم احساس شود – نه خیلی گرم، نه خیلی سرد، درست است).
-
مایه را هم بزنید و 5-7 دقیقه استراحت دهید تا مایه کف کند (از نظر فنی لازم نیست قبل از اضافه ، آرد اجازه دهید مایه فعال شود، اما من در دستور پخت نان مخمر با شیر می بینم که خمیر سریعتر ور می آید/ بهتره اول بذارم مخمر فعال بشه).
-
تخم مرغ، نمک و آرد را اضافه کنید (با 3/4 تا 4 فنجان آرد شروع کنید) و مخلوط کنید و آرد اضافی را کم کم اضافه کنید تا خمیر کناره های کاسه را پاک کند و به شکل یک توپ نرم و ،بناک در بیاید. خمیر را بیش از حد آرد نپاشید.
-
5-6 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
-
خمیر را در جای گرم بگذارید تا دو برابر شود، حدود یک ساعت یا بیشتر. (معمولاً خمیر را درست در کاسه همزن می گذارم تا ور بیاید، اما می تو،د به کاسه ای که کمی چرب کرده اید منتقل کنید و بپوش،د.)
-
یک تابه 9×13 اینچی را چرب کنید. خمیر را به آرامی کوبیده و روی میز کمی چرب شده قرار دهید.
-
خمیر را به 12 ،مت مساوی (هر کدام 3 تا 3.5 اونس) ت،یم کنید. هر تکه را به شکل یک توپ گرد در بیاورید و با فاصله 1/2 اینچ یا بیشتر (چهار ردیف از سه رول) در تابه آماده شده قرار دهید.
-
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. توری فر را در وسط قرار دهید.
-
روی آن را بپوش،د و بگذارید تا رول ها دو برابر شوند. رول ها باید بسیار پف کرده و کناره ها با هم تماس داشته باشند.
-
رول ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا رویه ها و ته آن ها طلایی شود. روی رول ها را بلافاصله از فر خارج کنید.
ارد: من این رول ها را با آرد سبوس دار امتحان نکرده ام، اما آنها به خوبی در 1-2 فنجان آرد همه منظوره با آرد گندم کامل (برای بافتی سبک تر، گندم کامل سفید، کاموت یا اینخورن را ترجیح می دهند) کار می کنند.
ساخت پیش رو: رول ها را می توان در ظرف پخت قرار داد، با پوشش پ،تیکی چرب شده پوشانده و بلافاصله در یخچال قرار داد (اجازه ندهید ابتدا در تابه بلند شوند). آنها می توانند به مدت 24 ساعت در یخچال استراحت کنند (مقداری در یخچال بلند می شوند). آنها را به موقع از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند و اگر قبلاً نشده اند کاملاً بلند شوند. طبق دستور پخت بپزید. رول های پخته و خنک شده را می توان در کیسه های قابل آب بندی مجدد منجمد کرد.
خدمت: 1 رول، کا،ی: 239کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 41g، پروتئین: 7g، چربی: 5g، چربی های اشباع شده: 3g، کلسترول: 27میلی گرم، سدیم: 241میلی گرم، فیبر: 1g، قند: 3g
منبع دستور غذا: از کافه آشپزخانه مل
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/perfect-soft-and-fluffy-dinner-rolls/