برای منحط ترین کوکی که تا به حال ملاقات کرده اید آماده شوید. این کوکیهای شکلاتی کره بادامزمینی باکی بینظیر (و آسان) هستند!
زمان آن فرا رسیده بود که شیرینی بدون پخت فروتن به اوج شکوه جدیدی برسد.
این نسخه باکی (که اساساً به م،ای فقط دو لایه اضافی کره بادام زمینی و شکلات است) بسیار غنی و خوشمزه است!
شیرینی های پخته نشده
کلوچه های ک،یک بدون پخت جزء اصلی دوران کودکی من هستند. و پایه این کوکی های باکی لایه ای را تشکیل می دهند.
برای تهیه نسخه من از کوکیهای بدون پخت، مواد زیر را بجوش،د:
- کره
- شکر گرانول + شکر قهوه ای
- شیر
- پودر کاکائو
- نمک
بعد از اینکه مخلوط به مدت یک یا دو دقیقه جوشید، هم بزنید:
- کره بادام زمینی
- و،ل
- جو سریع (از جوهای قدیمی یا استیل استفاده نکنید)
من حدس میزنم که این خمیر شیرینی بدون پخت لذیذ، نوستالژی بزرگی برای برخی از شما ایجاد میکند.
شکل دادن به کوکی ها
حدود سه قاشق غذاخوری از خمیر کوکی بدون پخت را برای هر کوکی بریزید و روی ورقههای پخت کاغذی بریزید و کوکیها را به شکل گرد فشار دهید.
سپس با استفاده از پشت قاشق یا وسیله دیگری که انتخاب میکنید، در مرکز هر تپه کمی شکاف بزنید تا کوکیها شبیه لانههای کوچک شکلاتی شوند.
فراستینگ کره بادام زمینی
در حالی که کوکی ها آماده می شوند و خنک می شوند، کره بادام زمینی را فراست/فیلینگ کنید.
این فوق العاده ساده است. کره، کره بادام زمینی، پودر قند، نمک و و،ل.
و کاملاً ،ی و کرکی است. اگر شما من هستید، این توصیه را کانالی کنید: سعی کنید حتی کوچکترین سلیقه ها را هم از بین نبرید وگرنه نمی تو،د متوقف شوید و ممکن است مقدار کلی به خطر بیفتد.
لایه های کوکی
گاناش را با ریختن خامه پخته شده روی شکلات چیپسی ها بزنید و بگذارید تا آب شوند و سپس هم بزنید تا براق و صاف شوند. اجازه دهید این مخلوط تا دمای اتاق خنک شود.
یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی را در مرکز هر کوکی بریزید.
روی آن یک حبه گاناش بزنید.
آن را به خوبی و به صورت چرخشی پهن کنید یا آن را به حالت روستایی و رنگارنگ بگذارید. انتخاب شماست. 🙂
کوکی ها را خنک کنید تا گاناش سفت شود. منظورم این است که از این گوشه قضاوت نکنید، اگر فوراً به یکی از آن ها بپردازید، اما فقط حواستان باشد، آنها سرد شده نیز بسیار خوشمزه هستند.
یک کوکی سنگین
اوج این کوکیهای شکلاتی کره بادامزمینی باکی برای افراد ضعیف نیست.
آنها محکم و منحط هستند. اما طعم شدید کره بادام زمینی شکلاتی به طرز شگفت انگیزی خوشمزه است.
بچههای من عاشق این کوکیها هستند، و با آن همه کره بادامزمینی، ما اساساً در نقطهای هستیم که آنها را به ،وان یک شیک پروتئین توجیه کنیم و به زندگی خود ادامه دهیم. 😂
یک برداشت جدید سرگرم کننده در مورد کوکی های بدون پخت، این کوکی ها رویای عاشقان شکلات + کره بادام زمینی هستند!
یک سال پیش: کاسه صبحانه کروسانتی بیکن پنیری شبانه
دو سال پیش: کیک قهوه کرن بری با سس گرم و،لی
سه سال پیش: درست ، قبل از شب تاتر توت صبحانه
چهار سال پیش: کره بادام زمینی شکلاتی گراهام کراکر تافی آسان
پنج سال پیش: کوکی های شکوفه ن،اع شکلاتی
شش سال پیش: یک شب پخت نان تست فرانسوی Creme Brûlée
هفت سال پیش: شیرینی های شکری با تخم مرغ نرم با فراستینگ با تخم مرغ زده شده
هشت سال پیش: شیرینی کوتاه اسکاتلندی شگفت انگیز
نه سال پیش: میله های شکلات سفید کرن بری با پوست پرتقال
ده سال قبل: انگشتان نان کوتاه شکلاتی
کوکی های باکی با کره بادام زمینی شکلاتی بدون پخت
بازده: 24 -36 کوکی
زمان آماده سازی: 45 دقیقه
زمان پخت: 3 دقیقه
شیرینی های پخته نشده:
- ½ فنجان (113 g) (8 قاشق غذاخوری) کره (من از نمک استفاده می کنم)
- 1 ½ فنجان (318 g) شکر دانه ریز
- ½ فنجان شیر
- ⅓ فنجان (28 g) پودر کاکائو طبیعی و شیرین نشده
- ¼ فنجان (53 g) شکر قهوه ای روشن بسته بندی شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
- ¾ فنجان (191 g) کره بادام زمینی خامه ای
- 3 فنجان ها (300 g) جو سریع (به یادداشت مراجعه کنید)
فراستینگ کره بادام زمینی:
- ¼ فنجان (57 g) (4 قاشق غذاخوری) کره، نرم شده
- ½ فنجان (128 g) کره بادام زمینی خامه ای
- ½ قاشق چایخوری عصاره و،ل
- 1 ¼ فنجان ها (143 g) شکر پودر شده
- نمک بزنید
گاناش شکلاتی:
- ¾ فنجان ها (128 g) شکلات چیپسی، نیمه شیرین یا تلخ
- ⅓ فنجان خامه غلیظ
-
دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوش،د. کنار بگذارید.
-
برای کوکی ها، در یک قابلمه متوسط کره، شکر گرانول، شیر، پودر کاکائو، شکر قهوه ای و نمک را اضافه کنید.
-
تابه را روی حرارت متوسط رو به پایین بگذارید و مخلوط را به جوش بیاورید و به آرامی (نه شدید) هم بزنید تا مطمئن شوید که ن،بد. پس از جوش آمدن، هم زدن را متوقف کنید و 60-90 ث،ه بپزید.
-
از روی حرارت بردارید و و،ل و کره بادام زمینی را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. جو را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
-
حدود 3 قاشق غذاخوری از خمیر را به صورت تپه های روی ورقه های پخت بریزید. اجازه دهید چند دقیقه خنک شود و به صورت توپ ها/دایره های گرد در بیایید. ،متی را به مرکز هر تپه فشار دهید تا شبیه یک لانه شکلاتی بامزه به نظر برسد.
-
برای فراستینگ کره بادام زمینی، در یک کاسه متوسط با استفاده از همزن برقی دستی (یا در یک همزن پایه مجهز به ضمیمه همزن)، کره، کره بادام زمینی و و،ل را با هم مخلوط کنید تا ،ی و یکدست شود.
-
پودر قند و نمک را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا خوب ،یب و ، رنگ شود و در صورت ،وم کناره های کاسه را بتراشید. هر بار یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید و اگر فراستینگ خیلی غلیظ بود به هم زدن ادامه دهید.
-
برای گاناش شکلاتی، چیپس های شکلات را در یک کاسه کوچک قرار دهید. خامه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و روی تکه های شکلات بریزید. بگذارید 2-3 دقیقه بماند. با کفگیر ،تیکی هم بزنید تا براق و صاف شود. بگذارید تا دمای اتاق خنک شود.
-
کره بادام زمینی را در وسط هر کوکی بدون پخت قرار دهید (حدود یک قاشق غذاخوری). (فراست را می توان با نوک انگشتان کمی مرطوب صاف کرد.)
-
یک قاشق از گاناش شکلاتی خنک شده را روی فراستینگ کره بادام زمینی ،ید.
-
کوکی ها را خنک کنید تا آماده سرو شوند (تا 24 ساعت قبل). کوکی ها را خنک یا در دمای اتاق سرو کنید.
شیرینی های پخته نشده: گاهی اوقات کوکیهای بدون پخت میتوانند دانهدار و/یا رندهدار شوند. برای جلوگیری از این امر، وقتی مخلوط به جوش آمد، آن را هم نزنید. همچنین هنگام اضافه ، کره بادام زمینی و جو، به آرامی (نه با شدت) هم بزنید و کناره های ماهیتابه را ،اش ندهید.
خدمت: 1 کوکی، کا،ی: 196کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 24g، پروتئین: 3g، چربی: 11g، چربی های اشباع شده: 5g، کلسترول: 13میلی گرم، سدیم: 88میلی گرم، فیبر: 1g، قند: 17g
سلب مسئولیت: من یکی از شرکتکنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیلهای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایتهای وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.
منبع: https://www.melskitchencafe.com/no-bake-c،colate-peanut-،er-buckeye-cookies/