ماهی قزل آلا در سس خامه ای | COOKTORIA


این ماهی قزل آلا در سس خامه ای فیله های ماهی سالمون پوسته پوسته خوشمزه ای دارد که در یک سس غنی خفه شده اند. فلفل قرمز تفت داده شده و پنیر پارمزان نت های شیرین و شوری را اضافه می کنند که بسیار خوش طعم هستند.

ماهی سالمون در سس خامه ای در یک تابه بزرگ

این پست توسط حمایت مالی شده است ماهی ایده آل همه نظرات تنها مال من است.

این ماهی قزل آلا در سس خامه ای یکی از موارد مورد علاقه من است. من از فیله ماهی آزاد Ideal Fish استفاده می کنم که پر طعم است و به خوبی پخته می شود. آنها به طرز لذیذی پوسته پوسته هستند، که با سس فلفل بوداده خامه ای جفت می شود به گونه ای که کاملاً خوشمزه است. این غذای خامه ای، شیرین و تنها با یک لمس حرارت، دل،ب و سیر کننده و واقعاً خوشمزه است.

ماهی سالمون در سس خامه ای نیز گزینه ای عالی برای سرو در کنار سایر غذاها است. این طعم‌ها مکمل انواع مختلف هستند و همچنین می‌تو،د دستور غذا را متن، با سلیقه خود تغییر دهید. این یک شام سالم و مفید است که من دوست دارم برای خانواده ام سرو کنم. بیایید نگاهی به ،یبات خوش طعمی بیندازیم که آن را بسیار خوب می کند.

آموزش تصویری

چرا من از ماهی ایده آل استفاده می کنم

وقتی ،ت به انتخاب غذای دریایی من، می رسد، ترجیح می دهم از آن استفاده کنم ماهی ایده آل. محصولات آنها هیچ هورمون رشد، GMO، میکروپ،تیک یا آنتی بیوتیک ندارند. نگه داشتن غذا در دستور العمل های من تا حد امکان طبیعی و خالص برای من مهم است. وقتی از مواد باکیفیت مانند فیله های ماهی سالمون ایده آل ماهی استفاده می کنید، واقعاً می تو،د طعم تفاوت را بچشید. به علاوه، ماهی به صورت محلی و پایدار پرورش داده می شود که من از آن قدرد، می کنم. تحویل همان روز همچنین به این م،ی است که می توانم برنامه غذایی خود را در لحظه بدون نیاز به دویدن به فروشگاه تهیه کنم.

اگر مایلید ماهی سالمون ایده آل ماهی را امتحان کنید، اکنون زمان بسیار خوبی برای این کار است! تو می تو، 2 فیله ماهی آزاد رایگان دریافت کنید با ،ید شما پکیج عاشقان ماهی سالمون. این یک اشتراک ماهانه است، اما می‌تو،د در هر زمان آن را لغو کنید. چندین گزینه برای تحویل وجود دارد، بنابراین یکی از بهترین گزینه ها را انتخاب کنید (حتی رایگان!)، و مطمئن باشید که ماهی شما منجمد و تازه می رسد. این یک پیشنهاد محدود است، پس آن را از دست ندهید و این ماهی آزاد شگفت انگیز را امتحان کنید!

ماهی سالمون ایده آل روی یک تخته چوبی

محتویات اصلی

  • ماهی سالمون. من از فیله ماهی سالمون ایده آل استفاده می کنم.
  • فلفل سوخاری. می تو،د از فروشگاه ها استفاده کنید یا خودتان آنها را برشته کنید.
  • پیاز + سیر. تقویت کننده های طعم
  • روغن زیتون. یا روغن دیگری به دلخواه شما.
  • آب سبزیجات. یا آب مرغ. شراب سفید نیز موثر خواهد بود.
  • خامه غلیظ. می تو،د به جای آن از شیر نارگیل نیمه و نیمه یا پرچرب استفاده کنید.
  • پنیر پارمسان. این پنیر طعم زیادی به ارمغان می آورد.
  • ادویه ها. نمک، فلفل و پاپریکا.

چگونه آن را درست کنیم

1. 6 اونس پوره کنید. فلفل برشته را در فنجان اسموتی یا با ،دکن دستی تا زم، که یکدست شود. 6 اونس باقیمانده را ،د کنید. از فلفل کنار بگذارید.

،د ، فلفل ها

2. فیله های سالمون را با نمک و پاپریکا مزه دار کنید.

چاشنی ماهی سالمون

3. حدود 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به یک تابه بزرگ ن،ب اضافه کنید. وقتی داغ شد، ماهی قزل آلا را اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه از هر طرف سرخ کنید، تا زم، که کاملاً پخته شود (زمان به ضخامت ماهی بستگی دارد). ماهی سالمون را از ماهیتابه خارج کنید.

سرخ ، سالمون

4. در همان ماهیتابه، پیاز و سیر را اضافه کنید. 2 دقیقه بپزید و هم بزنید و سپس آب سبزیجات یا مرغ را اضافه کنید. پختن را ادامه دهید تا مایع تبخیر شود و پیازها خوب نرم شوند.

سرخ ، پیاز

5. فلفل های ،د شده و پوره شده را اضافه کنید. بپزید، گهگاه هم بزنید، به مدت 5-7 دقیقه، تا زم، که غلیظ تر به نظر برسد و فلفل های برشته شیرین شوند.

سرخ ، فلفل سرخ شده

6. حرارت را کم کنید. خامه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و در صورت نیاز با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید. هم بزنید و روی حرارت ملایم بگذارید.

خامه و پارمزان را به سس اضافه کنید

7. ماهی قزل آلا را به ماهیتابه برگرد،د، روی آن را با سس بپوش،د و 1 دقیقه بجوش،د تا کاملا داغ شود. مقداری جعفری تازه روی آن بپاشید. خدمت.

قزل آلا در سس خامه ای از نمای نزدیک

تغییرات این دستور غذا

  • آن را بدون لبنیات بسازید. اگر نمی تو،د لبنیات را تحمل کنید، از این ماهی سالمون در سس خامه ای با شیر نارگیل به جای خامه غلیظ لذت ببرید و از پنیر پارمزان صرفنظر کنید. همچنین می تو،د از مخمر تغذیه ای برای طعمی مشابه با پنیر رنده شده نمکی استفاده کنید.
  • سبزیجات را اضافه کنید. افزودن گلچه های بروکلی یا نیزه های مارچوبه یک افزودنی خوشمزه به این غذای سالمون است. کنتراست رنگ روشن نیز روی میز شما عالی به نظر می رسد.
  • این غذا را با فلفل دلمه ای خانگی امتحان کنید. طعم خانگي حتي بهتر از فروشگاه است و درست كردن خودتان اصلا سخت نيست. هنگامی که مقداری از آن را درست کردید، می تو،د مقدار اضافی را برای دستور پخت دیگری که از این فلفل های خوشمزه استفاده می کند، ذخیره کنید.
  • مقداری سبزی اضافه کنید. ماهی سالمون با گیاهان تازه طعم عالی دارد. برای تقویت طعم ترخون، شوید، جعفری یا پیازچه را امتحان کنید.

این ماهی قزل آلا را با چه چیزی سرو کنیم

این ماهی قزل آلا در سس خامه ای طعم بسیار زیادی دارد، اما طعم آن با غذاهای دیگر نیز عالی است. مقداری نان ،د شده در کنار آن سرو کنید تا بتو،د آن را در سس خوش طعم آغشته کنید. می تو،د با سالاد مانند این شروع کنید سالاد فتا گوجه فرنگی خیار. یا آن را با چند طرف سبزیجات سرو کنید، مانند سیب زمینی سوخاری بچه یا کلم برو،ل بو داده سیر. اگر می خواهید غذا را سیرتر کنید، می تو،د فیله ماهی قزل آلا را روی برنج، کینوآ، بلغور سرو کنید. دانه های ،،، یا ماکارونی دیگر. سپس آن را با سس فلفل بوداده خامه ای بریزید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این ماهی قزل آلا را در سس خامه ای در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید. می تو،د آن را دوباره در تابه یا مایکروویو گرم کنید، اما مراقب باشید که فقط آن را گرم کنید و بیش از حد آن را نپزید.

ماهی قزل آلا در سس خامه ای از داخل

این دستور غذا برای اضافه ، به کارنامه شما عالی است. این ماهی قزل آلا در سس خامه ای ساده، با طعم شدید و عالی با سایر غذاها را نباید از دست داد.

دستور العمل های خوشمزه تر ماهی قزل آلا برای امتحان ،:

ماهی قزل آلا در سس خامه ای

ت،ا شف

این ماهی قزل آلا در سس خامه ای فیله های ماهی سالمون پوسته پوسته خوشمزه ای دارد که در یک سس غنی خفه شده اند. فلفل قرمز تفت داده شده و پنیر پارمزان نت های شیرین و شوری را اضافه می کنند که بسیار خوش طعم هستند.

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 25 دقیقه

زمان کل 40 دقیقه

دوره غذای اصلی

غذا آمریکایی

خدمات 4 وعده های غذایی

کا،ی 539 کیلو کا،ی

،اصر

<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle wprm-toggle-active" data-multiplier="1" data-servings="4" data-recipe="13478" style="background-color: #616161;color: #ffffff;" aria-label="Adjust servings by 1x">1x<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="2" data-servings="4" data-recipe="13478" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 2x">2 برابر<،on href="#" cl،="wprm-recipe-adjustable-servings wprm-toggle" data-multiplier="3" data-servings="4" data-recipe="13478" style="background-color: #616161;color: #ffffff;border-left: 1px solid #616161;" aria-label="Adjust servings by 3x">3 برابر

  • 12 اونس شیشه فلفل بوداده ت،یم شده
  • 4 فیله ماهی سالمون (هر کدام حدود 4 اونس)
  • ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز یا به سلیقه
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ¼ فنجان آب سبزیجات
  • ½ متوسط پیاز، ،د شده
  • 2 حبه سیر، ،د شده
  • ¼ قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز
  • ¾ فنجان خامه غلیظ (یا Half&Half)
  • ½ فنجان پارمزان رنده شده
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری ،د شده

دستورالعمل ها

  • پوره 6 اونس. فلفل برشته را در فنجان اسموتی یا با ،دکن دستی تا زم، که یکدست شود. 6 اونس باقیمانده را ،د کنید. از فلفل کنار بگذارید.

  • فیله های سالمون را با نمک و پاپریکا مزه دار کنید.

  • حدود 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به یک تابه بزرگ ن،ب اضافه کنید. وقتی داغ شد، ماهی قزل آلا را اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه از هر طرف سرخ کنید، تا زم، که کاملاً پخته شود (زمان به ضخامت ماهی بستگی دارد). ماهی سالمون را از ماهیتابه خارج کنید.

  • در همان ماهیتابه پیاز و سیر را اضافه کنید. 2 دقیقه بپزید و هم بزنید و سپس آب سبزیجات یا مرغ را اضافه کنید. پختن را ادامه دهید تا مایع تبخیر شود و پیازها خوب نرم شوند.

  • فلفل های ،د شده و پوره شده را اضافه کنید. بپزید، گهگاه هم بزنید، به مدت 5-7 دقیقه، تا زم، که غلیظ تر به نظر برسد و فلفل های برشته شیرین شوند.

  • حرارت را کم کنید. خامه و پنیر پارمزان را اضافه کنید و در صورت نیاز با مقداری نمک و فلفل مزه دار کنید. هم بزنید و روی حرارت ملایم بگذارید.

  • ماهی قزل آلا را به ماهیتابه برگرد،د، روی آن را با سس بپوش،د و 1 دقیقه بجوش،د تا کاملا داغ شود. مقداری جعفری تازه روی آن بپاشید. خدمت.

یادداشت

تغییرات این دستور غذا

  • آن را بدون لبنیات بسازید. اگر نمی تو،د لبنیات را تحمل کنید، از این ماهی سالمون در سس خامه ای با شیر نارگیل به جای خامه غلیظ لذت ببرید و از پنیر پارمزان صرفنظر کنید. همچنین می تو،د از مخمر تغذیه ای برای طعمی مشابه با پنیر رنده شده نمکی استفاده کنید.
  • سبزیجات یا اسفناج را اضافه کنید. افزودن گلچه های بروکلی یا نیزه های مارچوبه یک افزودنی خوشمزه به این غذای سالمون است. کنتراست رنگ روشن نیز روی میز شما عالی به نظر می رسد.
  • این غذا را با فلفل دلمه ای خانگی امتحان کنید. طعم خانگي حتي بهتر از فروشگاه است و درست كردن خودتان اصلا سخت نيست. هنگامی که مقداری از آن را درست کردید، می تو،د مقدار اضافی را برای دستور پخت دیگری که از این فلفل های خوشمزه استفاده می کند، ذخیره کنید.
  • مقداری سبزی اضافه کنید. ماهی سالمون با گیاهان تازه طعم عالی دارد. برای تقویت طعم ترخون، شوید، جعفری یا پیازچه را امتحان کنید.

نحوه نگهداری و گرم ، مجدد

این ماهی قزل آلا را در سس خامه ای در ظرف در بسته در یخچال تا 3 روز نگهداری کنید. می تو،د آن را دوباره در تابه یا مایکروویو گرم کنید، اما مراقب باشید که فقط آن را گرم کنید و بیش از حد آن را نپزید.

تغذیه

کا،ی: 539کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 8gپروتئین: 40gچربی: 38gچربی های اشباع شده: 15gکلسترول: 163میلی گرمسدیم: 1708میلی گرمپتاسیم: 1110میلی گرمفیبر: 2gقند: 1gویتامین A: 2593IUویتامین سی: 56میلی گرمکلسیم: 257میلی گرماهن: 3میلی گرم

این دستور پخت را امتحان کردید؟نظر خود را در زیر بنویسید، من بی صبرانه منتظر شنیدن شما هستم!


منبع: https://cooktoria.com/salmon-in-creamy-sauce/