موس نعناع شکلاتی – کودکان فوق العاده سالم


این موس ن،اع شکلاتی سبک و مطبوع دسر من،ی در طول فصل تعطیلات است. شکلات خامه‌ای در بین لایه‌های خامه زده شده، با کمی ن،اع برخورد می‌کند.

موس ن،اع شکلاتی با خامه فرم گرفته و آب نبات ن،اع

چرا این دستور غذا را دوست خواهید داشت:

اگر از رژیم غذایی بدون گلوتن و لبنیات پیروی می‌کنید، می‌د،د که در بسیاری از مواقع به م،ای کنار گذاشتن بسیاری از بستنی‌ها، طعم‌های داغ کاکائو و مواردی از این دست است. اما من همیشه به دنبال راه هایی برای ،یب آن طعم های تعطیلات به روشی سالم تر هستم که برای ما مفید باشد! اگر چند سال پیش از من می پرسیدید که آیا معتقدم دسرهای بدون لبنیات می توانند خوشمزه باشند، احتمالاً چشمانم را روی شما می چرخانم و از شما می خواستم سس کارامل را به من بدهید.

به جای تهیه چندین غذا برای برآوردن نیازهای غذایی مختلف – من راهی برای درست ، دسرهای بدون گلوتن و لبنیات خوشمزه می خواستم که همه دوست دارند. و این موس ن،اع شکلاتی کاملاً ارائه می دهد. این همه ، کرکی که ما در مورد موس دوست داریم، با طعم شکلات بزرگ و فقط اشاره من،ی از ن،اع فلفلی دارد. دندان شیرین ما را کاملاً سیر می کند بدون اینکه بیش از حد شیرین یا سنگین باشد.

بعلاوه… ساختن آن فوق العاده آسان است و از نظر بصری بسیار جذاب به نظر می رسد. این قطعا یکی از دسرهای بسیار مورد علاقه ما در تعطیلات است!

شیشه های کوچک شیشه ای پر از موس ن،اع و خامه زده شده، روی آن با ن،اع ،د شده

مواد لازم برای تهیه موس ن،اع شکلاتی:

  • شکلات تلخ– برای اینکه واقعاً بدون لبنیات باشید، مطمئن شوید که از شکلات بدون لبنیات استفاده می کنید. ما لیلی را دوست داریم
  • شیر کاکائو– ما ترجیح می دهیم از شکلات های ریز ،د شده استفاده کنیم، اما شکلات چیپسی به اندازه کافی کار می کند. فقط به آنها یک ریز ،د کنید.
  • شیر نارگیل– مطمئن شوید که از شیر نارگیل کنسرو شده و پر چرب یا ، نارگیل شیرین نشده استفاده می کنید. در غیر این صورت با هم زدن غلیظ نمی شود. در نهایت سوپ ن،اع فلفلی شکلاتی خواهید داشت. احتمالاً هنوز هم خوشمزه است، اما نه آن چیزی که اینجا می خواهید!
  • عصاره ن،اع فلفلی– اگر به دنبال یک موس شکلاتی مستقیم هستید، می‌تو،د این موس را کنار بگذارید یا آن را با عصاره و،ل بپوش،د. یا عصاره یا پوست پرتقال را برای یک موس پرتقال شکلاتی خوشمزه امتحان کنید.

اختیاری است، اما نه واقعا:

  • خامه غلیظ– برای یک دسر بدون لبنیات، از رویه زده شده بدون لبنیات یا جایگزین مشابه استفاده کنید. در غیر این صورت به میزان دلخواه شیرین کرده و با همزن هم می زنیم تا سفت شود.
  • آب نبات ن،اع فلفلی– آب نبات ن،اع له شده یک ترد خوشمزه و پانچ اضافی از ن،اع فلفلی اضافه می کند. این یک راه عالی برای استفاده از تمام آن دسته شیرینی‌هایی است که در این زمان از سال ظاهر می‌شوند!
ع، های طرز تهیه موس ن،اع شکلاتی را پردازش کنید

طرز تهیه موس ن،اع شکلاتی:

  1. شکلات را ،د کنید. شما یک ریز ریز می خواهید – برای آب ، شکلات به حرارت شیر ​​نارگیل تکیه می کنید.
  2. شیر نارگیل را گرم کنید. حرارت دهید تا خیلی داغ شود و حباب هایی در اطراف لبه تابه ایجاد شود. نجوش،د!
  3. هم بزنید. شیر نارگیل داغ شده را روی شکلات ،د شده بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود.
  4. خنک می خواهید مطمئن شوید که مخلوط شما کاملاً خنک و غلیظ شده است. حداقل 4-5 ساعت، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.
  5. ضرب و شتم. با استفاده از همزن دستی یا پایه دار با ضمیمه همزن بزنید تا غلیظ و هوا شود. این ممکن است خیلی بیشتر از آنچه فکر می کنید طول بکشد! تسلیم نشو فقط به ضرب و شتم ادامه دهید، در نهایت به آنجا خواهد رسید!

دستور العمل های خوشمزه تر دسر تعطیلات:

موس ن،اع شکلاتی در یک لیوان شفاف با خامه و تزئین آب نبات ن،اع
  • 1 فنجان شکلات تیره تقریبا ،د شده
  • 1/2 فنجان شکلات شیری تقریبا ،د شده
  • 1 14 اونس می تو،د شیر نارگیل پر چرب
  • 1/4 قاشق چایخوری عصاره ن،اع فلفلی
  • 1/2 فنجان خامه غلیظ
  • 5 هر یک آب نبات ن،اع فلفلی ،د شده
  • شکلات را ریز ،د کرده و در کاسه متوسطی بریزید.

  • در یک قابلمه کوچک شیر نارگیل را حرارت دهید تا خیلی داغ شود اما به جوش نیاید. شروع به بخار شدن می کند و حباب های کوچکی در اطراف لبه قابلمه ایجاد می شود.

  • شیر نارگیل داغ را روی شکلات ،د شده بریزید و با همزن بزنید تا ،یب شود و شکلات آب شود. عصاره ن،اع را هم بزنید. به مدت 4 تا 5 ساعت یا تا زم، که کاملا خنک شده و غلیظ شود در یخچال قرار دهید.

  • پس از سرد شدن و غلیظ شدن مخلوط، آن را با همزن دستی (یا در می،ر ایستاده با ،ب همزن) بزنید تا سبک، مطبوع و پفی شود. این می تواند تا 10 دقیقه طول بکشد تا به بافت من، برسید. ممکن است به نظر برسد که غلیظ نمی شود. فقط به زدن ادامه دهید. به آنجا خواهد رسید!

  • خامه غلیظ را بزنید و با شکر قنادی به شیرینی دلخواهتان شیرین کنید.

  • اکنون می‌تو،د موس شکلات را با قاشق در کاسه‌ها بریزید یا آن را در کیسه‌ای بریزید و در لیوان‌های فانتزی لوله کنید. لایه های موس و خامه فرم گرفته را به طور متناوب با هم مخلوط کنید. همچنین می تو،د تکه های آب نبات ن،اع له شده را در لایه ها اضافه کنید یا فقط به ،وان تزئین روی آن بپاشید. تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید. لذت بردن!

کا،ی: 480کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 35g | پروتئین: 5g | چربی: 37g | چربی های اشباع شده: 22g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 11g | چربی ترانس: 0.01g | کلسترول: 35میلی گرم | سدیم: 20میلی گرم | پتاسیم: 406میلی گرم | فیبر: 6g | قند: 24g | ویتامین A: 454IU | ویتامین سی: 0.2میلی گرم | کلسیم: 57میلی گرم | اهن: 6میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/c،colate-peppermint-mousse/