نان تست فرانسوی گندم کامل – دستور العمل های فصلی سالم


دستورالعمل درست ، نان تست فرانسوی از گندم کامل
نان تست فرانسوی با نان سبوس دار
نان تست فرانسوی گندم کامل در بشقاب با میوه و شربت سرو می شود

درست ، نان تست فرانسوی با نان سبوس دار بسیار آسان است و فقط به چند مورد اصلی آشپزخانه نیاز دارد. نان تست فرانسوی سبوس دار به دلیل داشتن فیبر و پروتئین بالا یک صبحانه سالم کامل است، بنابراین شما را در تمام طول صبح راضی نگه می دارد!

نان تست فرانسوی با نان سبوس دار با شربت، زغال اخته و تمشک

چرا ما عاشق این دستور برای نان تست فرانسوی گندم کامل هستیم

خانواده من آنقدر عاشق نان تست فرانسوی هستند که تکرارهای زیادی از آن ساخته ایم. من حتی یک کاسرول نان تست فرانسوی سالم درست کردم تا چیزها را ادویه کنم! این نان تست فرانسوی کامل سرشار از فیبر و پروتئین است تا بدن شما را تغذیه کند، اما هنوز هم مملو از طعم نان تست فرانسوی غنی و بافت کاستاردی است که همه ما می شناسیم و دوست داریم.

یکی از بهترین چیزهای در مورد نان تست فرانسوی، این است که انحطاط اما در دسترس است، بنابراین آن را برای یک صبحانه تعطیلات، یک صبحانه خانوادگی، یا در یک صبح روز مدرسه تصادفی (اگر خیلی خسته نیستید) سرو کنید. این نان تست فرانسوی کامل گندم برای هر ،ی و در هر زمان به اندازه کافی آسان است!

مواد اصلی این دستور غذا

مواد لازم برای تهیه نان تست فرانسوی گندم کامل روی میز
  • نان گندم کامل – من نان مغزی آرنولد جو دوسر را برای افرادی که نان فرانسوی نرم تری دوست دارند توصیه می کنم نان برداشت عالی 9 دانه برای بافت متراکم تر. شما همچنین می تو،د نان سبوس دار خود را از ابتدا درست کنید. استفاده از نان یک یا دو روزه بهترین نتیجه را دارد زیرا خمیر بیشتری را جذب می کند.
  • عصاره دارچین و و،ل – برای طعم دادن
  • منگنه آشپزخانه – تخم مرغ، شیر و اسپری پخت و پز یا یک روغن خنثی مانند روغن کانولا.

آموزش گام به گام برای تهیه این دستور

خمیر را هم بزنید و تابه را آماده کنید

مرحله 1: مواد را با همزن بزنید

در یک ظرف فر مربعی 8 اینچی، تخم‌مرغ‌ها، شیر، دارچین و و،ل را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله 2: ماهیتابه خود را آماده کنید

ماهیتابه ن،ب خود را با اسپری پخت و پز بپوش،د یا آن را با یک قاشق چایخوری روغن خنثی ،ید. تابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.

مرحله 3: نان را خیس کنید

یک تکه نان را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و سپس آن را برگرد،د تا در خمیر آغشته شود. به آرامی نان را از خمیر خارج کنید و اجازه دهید تا تخم مرغ اضافی آن را بیرون بیاورید و آن را به ماهیتابه یا تابه بریزید.

این کار را با تکه های باقیمانده نان تکرار کنید تا ماهیتابه یا ماهیتابه پر شود.

کلید بهترین نان تست فرانسوی

نان را برای مدت زمان من، خیس کنید! نان را به اندازه کافی در خمیر بگذارید تا جایی که ممکن است خمیر را به خود جذب کند اما وقتی سعی می کنید آن را از خمیر خارج کنید شروع به ،د شدن نکند.

برای نان نرم تر – 15 ث،ه تقریباً حدا،ر زمان برای خیساندن آن است.

نان غلیظ تر (مانند نان برداشت بزرگ) – برای 45 ث،ه یا بیشتر خیس کنید!

مرحله 4: بپزید و سرو کنید

اجازه دهید نان تست فرانسوی در ابتدا بپزد تا ته آن قهوه ای شود که حدود 2 دقیقه طول می کشد. نان تست را برگرد،د و اجازه دهید از طرف دوم بپزد تا قهوه ای شود و خمیر در امتداد لبه ها پخته شود. این سمت دوم باید 1 تا 2 دقیقه طول بکشد. نان تست فرانسوی پخته شده را به یک تابه یا بشقاب بریزید و گرم نگه دارید.

در صورت ،وم سطح آشپزی خود را پاک کنید و سپس با اسپری یا روغن آشپزی خود دوباره بپوش،د. باقیمانده نان را در خمیر باقیمانده آغشته کنید و پخت را تکرار کنید، اگر تابه شروع به دود شدن کرد حرارت را روی متوسط ​​تا کم تنظیم کنید. با تاپینگ های دلخواه سرو کنید و لذت ببرید!

نان نان گندم نان تست فرانسوی که به صورت مثلث بریده شده در بشقاب با میوه، شربت افرا و تکه های کره سرو می شود.

سوالات متداول و نکات تخصصی

آیا نان تست فرانسوی گندم کامل را می توان منجمد کرد؟

می تو،د نان تست فرانسوی خود را روی یک ورقه پخت فریز کنید و بعد از اینکه جامد شد، تکه ها را به یک کیسه پ،تیکی قابل درزگیری انتقال دهید. آنها را تا 1 ماه فریز کنید. برای گرم ، مجدد، 2 برش را کنار هم در یک بشقاب قابل استفاده در مایکروویو به مدت 2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

چگونه می توانم نان تست فرانسوی خود را از قبل آماده کنم؟

اگر خمیر را مخلوط کرده و تا سه روز قبل از پختن آن را در یخچال نگه دارید، می تو،د آن را از قبل آماده کنید.

با نان تست فرانسوی چی سرو کنم؟

می تو،د گندم کامل خود را سرو کنید نان تست فرانسوی با انواع روکش ها و کناره ها.

  • به روش ک،یک بروید و آن را با شربت افرا یا پودر قند سرو کنید.
  • میوه‌های تازه انتخابی خود مانند انواع توت‌ها، موز برش‌خورده یا هر چیز دیگری که در فصل است را انتخاب کنید.
  • در فصل (یا اگر آن را در بهار کنسرو کنید) کمپوت ریواس با نان تست فرانسوی فوق العاده است.
  • روی کولیس توت فرنگی ساده بپاشید و یک حبه خامه فرم گرفته به آن اضافه کنید تا رویه ای منسجم پیدا کند.
  • من همچنین دوست دارم آجیل برشته شده ،د شده را برای ترد متضاد اضافه کنم. (موز ورقه شده، عسل و گردو را امتحان کنید!)
  • کره بادام زمینی با نان تست فرانسوی شگفت انگیز است! همچنین واقعاً به من کمک می کند تا تمام صبح سیر باشم.
  • در کنار، من عاشق کمی گوشت صبحانه شور مانند بیکن، سوسیس یا ژامبون هستم. برای یک گزینه سبک تر، بیکن بوقلمون یا سوسیس سیب مرغ را امتحان کنید.

تعویض ها و تغییرات

  • برای عاری بودن این لبنیات از شیر غیر لبنی استفاده کنید.
  • شیر را زیر تخم مرغ قرار دهید و از ، شری به جای و،ل برای غذای تعطیلات استفاده کنید.
  • و،ل را در Grand Marnier یا ، طعم‌دار دیگری (مانند فرانجلیکو یا آمارتو) جایگزین کنید.
  • برای ادویه بیشتر به جای دارچین از ادویه پای کدو تنبل استفاده کنید!
  • به جای تخم مرغ کامل از 1/2 فنجان همزن یا سفیده تخم مرغ مایع استفاده کنید.

دستور العمل های اضافی برای صبحانه سبوس دار

نان تست فرانسوی با نان سبوس دار که روی آن کره و شربت افرا ریخته شده است

از مطالعه شما بسیار متشکریم. اگر در اینجا تازه کار هستید، ممکن است بخواهید در آن ثبت نام کنید خبرنامه ایمیل من برای دریافت برنامه رایگان منوی هفتگی و آ،ین دستور العمل ها مستقیماً در صندوق ورودی خود. اگر این دستور را درست می کنید، لطفاً برگردید و رتبه بندی و بررسی ستاره را بگذارید. من دوست دارم نظر شما را بشنوم!

آشپزی مبارک! ~کتی

چاپ

<،le>ساعت نماد ساعت<،le>کارد و چنگال نماد کارد و چنگال<،le>پرچم نماد پرچم<،le>پوشه نماد پوشه<،le>اینستاگرام آی، اینستاگرام<،le>pinterest نماد pinterest<،le>فیس بوک نماد فیس بوک<،le>چاپ نماد چاپ<،le>مربع ها نماد مربع<،le>قلب نماد قلب<،le>قلب جامد نماد قلب جامد

شرح

درست ، نان تست فرانسوی با نان سبوس دار بسیار آسان است و فقط به چند مورد اصلی آشپزخانه نیاز دارد. نان تست فرانسوی سبوس دار به دلیل داشتن فیبر و پروتئین بالا یک صبحانه سالم کامل است، بنابراین شما را در تمام طول صبح راضی نگه می دارد!


6 عدد تخم مرغ بزرگ

¾ فنجان شیر

2 قاشق چایخوری دارچین

2 قاشق چایخوری عصاره و،ل

8 برش نان سبوس دار، ترجیحاً 1 تا 2 روزه

اسپری آشپزی یا روغن آشپزی خنثی


  1. تخم مرغ ها، شیر، دارچین و و،ل را در یک ظرف فر مربعی 8 اینچی با همزن بزنید.
  2. ماهیتابه یا تابه ن،ب را با اسپری پخت و پز یا قلم مو با 1 قاشق چایخوری روغن بپوش،د و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید.
  3. نان را در تخم مرغ فرو کنید و در خمیر برگرد،د. اجازه دهید حدود 15 ث،ه برای نان نرم و 45 ث،ه برای نان غلیظ تر خیس بخورد. به آرامی نان را از خمیر خارج کنید و اجازه دهید تخم مرغ اضافی آن بیرون بیاید. آن را به ماهیتابه یا ماهیتابه منتقل کنید. این کار را با تکه های باقی مانده نان تکرار کنید تا ماهیتابه یا سینی پر شود.
  4. اجازه دهید نان تست فرانسوی در سمت اول بپزد تا زم، که کف آن قهوه ای شود، حدود 2 دقیقه. ورق بزنید و بگذارید بپزد تا طرف دوم قهوه ای شود و خمیر در امتداد لبه های نان تست فرانسوی به مدت 1 تا 2 دقیقه پخته شود. به ظرف یا بشقاب ورقه ای منتقل کنید و گرم نگه دارید. در صورت ،وم ماهیتابه یا ماهیتابه را پاک کنید و دوباره با اسپری پخت و پز یا برس روغن بیشتری ،ید. باقیمانده نان را در خمیر باقیمانده آغشته کنید و پخت را تکرار کنید و اگر تابه شروع به دود شدن کرد حرارت را روی متوسط ​​تا کم تنظیم کنید.

یادداشت

پیشرفت کن:

روی یک ورقه پخت فریز کنید و سپس یک بار به صورت جامد به یک کیسه پ،تیکی قابل درزگیری انتقال دهید. تا 1 ماه فریز کنید. 2 برش را به مدت 2 دقیقه کنار هم روی یک صفحه قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید.

یا اگر خمیر را مخلوط کرده و تا سه روز قبل از پختن در یخچال نگهداری کنید، می تو،د آن را از قبل آماده کنید.

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان فعال: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه
  • دسته بندی: صبحانه
  • روش: صفحه اجاق گاز
  • غذا: آمریکایی

تغذیه

  • اندازه خدمت: 2 عدد
  • کا،ی: 277
  • قند: 6 گرم
  • چربی: 10.3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 25 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • پروتئین: 18.2 گرم

کلید واژه ها: نان تست فرانسوی سبوس دار، نان تست فرانسوی با نان سبوس دار، نان تست فرانسوی نان گندم، نان تست فرانسوی

درباره نویسنده

کیت وبستر

کیتی وبستر در کالج اسکیدمور هنر و عکاسی خوانده و فارغ التحصیل موسسه آشپزی نیو،ند است. او از سال 2001 که برای اولین بار در آشپزخانه آزمایشی در مجله EatingWell شروع به کار کرد، یک توسعه دهنده حرفه ای دستور العمل بوده است. دستور العمل های او در مجلات متعددی از جمله Shape، Fitness، Parents و چندین نشریه Edible Communities در میان دیگران منتشر شده است. کتاب آشپزی او، Maple {Quirk Books} در سال 2015 منتشر شد. او دستور العمل های فصلی سالم را در سال 2009 راه اندازی کرد. او با همسر، دو دختر نوجوان و دو آزمایشگاه زرد در ورمونت زندگی می کند. در اوقات فراغتش، می‌تو،د او را در باشگاه، آشپزی، چیدن ،م، درست ، شربت افرا و مراقبت از باغ چندساله‌اش پیدا کنید.


منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/w،le-wheat-french-toast/