کوکی های شکلاتی وگان کره بادام زمینی جو دوسر


این کوکی‌های شکلاتی با کره بادام‌زمینی وگان باورن،ی هستند! درست ، آسان (بدون نیاز به می،ر!)، آنها بسیار نرم و بسیار خوشمزه هستند!

با کوکی مورد علاقه جدید خود آشنا شوید! شما هرگز نمی د،د که آنها بدون لبنیات و تخم مرغ هستند. آنها غیر قابل مقاومت هستند! (و انها هستند خوشمزه – لذیذ سرد از یخچال، خود را هشدار داده شده در نظر بگیرید.)

نصف کوکی روی کل کوکی روی نیم ورقه تابه.

جو را آماده کنید

دستور پخت جو دوسر سریع یا جوی قدیمی را می طلبد. جو را در مخلوط کن یا غذاساز پردازش کنید تا درشت آسیاب شوند.

شما نمی خواهید آنها را مانند آرد ریز آسیاب کنید، اما باید آنها را به قطعات کوچک ،د کنید.

جو دو سر مخلوط شده در مخلوط کن.

آرد، جوش شیرین و نمک را به جو دو سر اضافه کنید و چند عدد حبوبات دیگر بدهید تا مواد خشک به خوبی با هم ،یب شوند.

آرد را در مخلوط کن مخلوط کنید.

خمیر این کوکی‌های کره بادام‌زمینی وگان به سرعت و بدون تلاش زیاد جمع می‌شود.

حتی به یک می،ر هم نیاز ندارید. فقط همه چیز را به روش قدیمی با هم مخلوط کنید: کاسه و قاشق (یا کاردک).

با هم مخلوط کنید:

  • کره بادام زمینی طبیعی یا معمولی (برای اطلاعات بیشتر در مورد کره بادام زمینی در زیر بخو،د)
  • شکر قهوه ای + شکر گرانول
  • سس سیب شیرین نشده
  • روغن با طعم خنثی، مانند دانه انگور، کانولا یا سبزیجات
  • عصاره و،ل

اگر صادق باشم، معمولاً در مورد دستور العمل های کوکی که از سس سیب استفاده می کنند هیجان زده نمی شوم. مانند، لطفا سعی نکنید کوکی نرم و منحط من را به چیزی سالم یا کیک یا عجیب تبدیل کنید. من فقط یک کوکی واقعی و زنده می خواهم.

با این حال، سس سیب در این کوکی ها بسیار خوب عمل می کند، که تا حدی باعث شد که من طرفدار فوق العاده این دستور غذا باشم. در پایان، طعم شیرینی ها هنوز هم مانند یک کلوچه شگفت انگیز است!

شکر قهوه ای، سس سیب، روغن و کره بادام زمینی در کاسه شیشه ای.

نکته ای در مورد کره بادام زمینی

من این کوکی ها را با کره بادام زمینی طبیعی (مارک Costco) و همچنین با کره بادام زمینی معمولی (مارک اسکیپی) درست کرده ام.

در حالی که این دستور غذا است فوق العاده ببخشید، بسته به نوع کره بادام زمینی ممکن است نتیجه کوکی ها کمی تغییر کند، زیرا مارک ها و انواع مختلف کره بادام زمینی می توانند از نظر شیرینی، قوام، نمک و غیره متفاوت باشند.

من شخصاً هیچ تنظیمی بر اساس کره بادام زمینی مختلفی که استفاده کرده ام انجام نمی دهم، اما اگر از کره بادام زمینی بدون نمک استفاده می کنید، ممکن است بخواهید 1/4 قاشق چای خوری نمک دیگر اضافه کنید.

خمیر کوکی کره بادام زمینی بلغور جو دوسر شکلاتی.

صاف ، کوکی ها: یک نکته

این کوکی‌ها به طور طبیعی کمی غلیظ‌تر و پف‌تر از مثلاً شیرینی‌های شکلاتی بلغور جو دوسر سنتی هستند.

با این حال، اگر از کره بادام زمینی واقعا غلیظ استفاده کنید، ممکن است پف بیشتری داشته باشند.

برای کاهش این مشکل، می تو،د کوکی ها را قبل از پخت کمی صاف کنید. همچنین ممکن است بخواهید این کار را انجام دهید اگر فر شما تمایل دارد گرم بپزد (یا آن، یا دمای پخت را به 325 درجه فارنهایت کاهش دهید).

ابتدا پخت 1-2 کوکی آزمایشی می تواند به تصمیم گیری در مورد صاف شدن یا عدم صاف شدن کمک کند.

شیرینی پخته شده روی تابه.

کوکی های گیاهی برای پیروزی

این کوکی ها واقعا باورن،ی هستند. پسر 15 ساله من اخیراً آنها را برای یک فعالیت کلیسا برای مق، با آ،ژی بدون لبنیات درست کرده است. استنشاق شده. (فقط به یاد داشته باشید که اگر نیاز دارید که 100% بدون لبنیات باشد، چیپس های شکلات وگان تهیه کنید.)

من همچنین آنها را درست می کردم و همیشه آنها را در دست نگه داشتم، زیرا همانطور که معلوم است طعم آنها را می دهد باور ن،ی سرد از یخچال و همچنین، من واقعاً کلوچه های سنگین روی کره بادام زمینی و جو دوسر را دوست دارم، که اینها هستند.

من هیچ برنامه ای برای تبدیل شدن به یک وبلاگ نویس تمام وقت مواد غذایی وگان ندارم، اما صادقانه می گویم، این کوکی های شکلاتی کره بادام زمینی وگان با جو دوسر آنقدر خوشمزه هستند که برای نیم ث،ه وسوسه شدم تبدیل به آن شوم.

آنها بسیار خوشمزه هستند! امیدوارم دوستشان داشته باشید!

کوکی از وسط ش،ته شده و به کوکی کامل تکیه داده است.

یک سال پیش: کوکی های جو دوسر مخلوط شده با چیپس شکلاتی
دو سال پیش: اسکاچ برنج کریستین
سه سال پیش: چوب نان تست فرانسوی پخته شده ترد
چهار سال پیش: مرغ لیمو عسلی یا انچیلاداهای خوک
پنج سال پیش: کرامبل توت فرنگی ریواس
شش سال پیش: نان رول فرانسوی {گام به گام}
هفت سال قبل: کوکی‌های شکلاتی هتل Doubletree Copycat
هشت سال پیش: نان م، شیرین {رستوران Knock-off}
نه سال پیش: میگو و اورزو پخته با پنیر فتا
ده سال قبل: رول لاز،ا ایتالیایی

نصف کوکی که روی کل کوکی روی ورقه پخت پوشش داده شده است.

بیسکویت چیپسی شکلاتی با کره بادام زمینی جو دوسر {بدون لبنیات + بدون تخم مرغ}}

بازده: 36 بیسکویت ها

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 12 دقیقه

زمان کل: 37 دقیقه

  • 2 فنجان ها (200 g) جو (جو دوسر سریع یا جو دوسر قدیمی)
  • 1 ¼ فنجان ها (178 g) آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ½ قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان (255 g) کره بادام زمینی طبیعی یا معمولی
  • 1 فنجان (212 g) شکر قهوه ای کم بسته بندی شده
  • ½ فنجان (106 g) شکر دانه ریز
  • ½ فنجان (108 g) روغن با طعم خنثی، مانند دانه انگور، کانولا یا روغن نارگیل گیاهی یا ذوب شده
  • ½ فنجان (130 g) سس سیب شیرین نشده
  • 1 قاشق چایخوری عصاره و،ل
  • 1 ½ فنجان ها (255 g) چیپس شکلات یا چیپس کره بادام زمینی (یا ،یبی – مطمئن شوید که مارک چیپس بدون لبنیات، در صورت نیاز)
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. دو تابه نیم ورقه ای را با کاغذ روغنی بپوش،د و کنار بگذارید.

  • جو دو سر را به غذاساز یا مخلوط کن اضافه کنید و تا زم، که درشت آسیاب شود (نه مثل آرد خیلی ریز اما در تکه های کوچک) کار کنید. آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و چند بار هم بزنید تا همه مواد خشک با هم ،یب شوند.

  • در یک کاسه بزرگ، کره بادام زمینی، شکر قهوه ای، شکر گرانول، روغن، سس سیب و عصاره و،ل را با هم مخلوط کنید.

  • مواد خشک و شکلات چیپسی را اضافه کنید و هم بزنید تا رگه های خشکی باقی نماند.

  • خمیر را به اندازه 2 تا 3 قاشق غذاخوری بریزید و به شکل توپ در آورید. روی ورقه های پخت آماده شده با فاصله چند اینچ از هم قرار دهید. به یادداشت در مورد صاف ، کوکی ها مراجعه کنید.

  • به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا لبه ها کاملاً طلایی شوند (اما نه بیش از حد قهوه ای). بیش از حد پخت نکنید اجازه دهید کوکی ها به مدت 1 تا 2 دقیقه روی سینی فر استراحت کنند و سپس آن را در توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

کره بادام زمینی: من این کوکی ها را با کره بادام زمینی طبیعی (مارک Costco) و همچنین با کره بادام زمینی معمولی (مارک اسکیپی) درست کرده ام. نتیجه کوکی ها بسته به نوع کره بادام زمینی کمی تغییر می کند، زیرا همه مارک ها، به خصوص طبیعی و معمولی از نظر شیرینی، قوام، نمک و غیره متفاوت هستند. من هیچ تغییری بر اساس کره بادام زمینی مختلف انجام نمی دهم. استفاده کرده اید، اما اگر از کره بادام زمینی بدون نمک استفاده می کنید، ممکن است بخواهید 1/4 قاشق چای خوری نمک دیگر اضافه کنید.
صاف ، کوکی ها قبل از پخت: اگر کره بادام زمینی استفاده شده واقعا غلیظ است، ممکن است بخواهید کوکی ها را قبل از پخت کمی صاف کنید تا خیلی پف نکنند. ابتدا پخت 1-2 کوکی آزمایشی می تواند به تصمیم گیری در مورد صاف شدن یا عدم صاف شدن کمک کند.

خدمت: 1 کوکی، کا،ی: 176کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 22g، پروتئین: 3g، چربی: 9g، چربی های اشباع شده: 2g، سدیم: 66میلی گرم، فیبر: 1g، قند: 14g

دنبال ، @MelsKitchenCafe در اینستاگرام و با استفاده از هشتگ دستور العمل هایی را که از وبلاگ من درست می کنید به من نشان دهید #ملسکی کافه. من عاشق دیدن همه خوبی هایی هستم که شما در آشپزخانه های خود به دست می آورید!

منبع دستور غذا: اقتباس شده از این دستور غذا (مجموعه را به میزان قابل توجهی افزایش داد، مقدار آن را تنظیم کرد، بادام زمینی را حذف کرد، و غیره) – توسط یک خواننده دبورا A. برای من ارسال شد (با تشکر، دبورا!)

سلب مسئولیت: من یکی از شرکت‌کنندگان در برنامه Amazon Services LLC Associates هستم، یک برنامه تبلیغاتی وابسته که برای فراهم ، وسیله‌ای برای ،ب هزینه از طریق پیوند به Amazon.com و سایت‌های وابسته طراحی شده است. من به ،وان یک همکار آمازون از ،یدهای واجد شرایط درآمد ،ب می کنم.




منبع: https://www.melskitchencafe.com/vegan-peanut-،er-oatmeal-c،colate-chip-cookies/

منتشر شده در
دسته‌بندی شده در اخبار برچسب خورده با