گوش ماهی سرخ کن هوا • دو عدد انجیر بنفش


پین مخصوص گوش ماهی سرخ کن بادی

اگر عاشق گوش ماهی هستید و می خواهید یک روش ،انه برای لذت بردن از آنها داشته باشید، پس باید این گوش ماهی سرخ کن هوا را امتحان کنید. آنها یک راه آسان، سریع و خوشمزه برای تهیه یک دستور پخت گوش ماهی با حداقل آشفتگی هستند. اگر به دنبال ویدیوی دقیق و پستی در مورد نحوه طبخ گوش ماهی سرخ شده یا پخته هستید – پس من شما را با آن پست تحت پوشش قرار دادم!

یک بشقاب سرخ کن هوا روی تختی از اسفناج، گوجه فرنگی و سس چیمیچوری ریخته شده است.

پست امروز تا جایی که می تواند ساده است، و پستی است برای دوستداران غذاهای دریایی، به ویژه دوستداران صدف. ما گوش ماهی را دوست داریم و راه های زیادی برای پختن گوش ماهی وجود دارد. گوش ماهی سرخ شده به شما پخت کامل طلایی با طعم کره ای غنی را ارائه می دهد. گوش ماهی پخته شده در فر به شما گوش ماهی لذیذی را ارائه می دهد که از رویه آن انحراف کمی دارد.

برای من طبیعی بود که گوش ماهی سرخ کن هوا را امتحان کنم اگر عشق من به دستور پخت سرخ کن هوا را دنبال کرده اید. ترفند دستور العمل های سرخ کن هوا این است که غذای خود را در یک لایه نگه دارید و تا نیمه بررسی کنید یا غذا را تکان دهید یا برگرد،د.

چرا گوش ماهی سرخ کن هوا؟

  • فوق العاده سریع! گوش ماهی سرخ کن هوا حدا،ر در 10 دقیقه انجام می شود!
  • بدون آشفتگی هنگام درست ، گوش ماهی در سرخ کن بادی، از پختن و پاشیدن کره صرفنظر کنید.
  • همون طعم لذیذ به طور جدی طعم ی،، دارد! با این تفاوت که طعم کره ای غنی نخواهید داشت، اما ما آن را با سس سبزی حل کردیم!
  • تغییرات بی پایان! ما عاشق طعم دادن به گوش ماهی پس از اتمام آنها هستیم، بنابراین یک قطره از دستور چیمیچوری را در بالا اضافه کردیم.
  • همچنین می تو،د سس کره سیر یا هر کره طعم دار را روی آن اضافه کنید.

مواد لازم برای سرخ ، ماهی گوش ماهی

  • گوش ماهی: من از گوش ماهی کوچکتر استفاده کردم، با این حال می تو،د از گوش ماهی هر اندازه ای که می خواهید استفاده کنید.
  • نمک و فلفل
  • روغن زیتون (من عاشق روغن زیتون مراکشی هستم-مینا)
  • می‌تو،د ادویه‌های مورد علاقه‌تان را در اینجا اضافه کنید: پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا، پودر فلفل قرمز

طرز تهیه گوش ماهی سرخ کن بادی گام به گام

دستی که گوش ماهی ها را با استفاده از دستمال کاغذی خشک می کند

  1. با خشک ، گوش ماهی های دریایی خود با دستمال کاغذی شروع کنید. این برای ،بیدن ادویه‌ها/طعم‌ها روی گوش ماهی ضروری است و همچنین برای ترد شدن گوش ماهی در سرخ‌کن هوا ضروری است. گوش ماهی چاشنی شده در یک کاسه با نمک، فلفل و روغن زیتون
  2. در آن مرحله، می تو،د ادامه دهید و گوش ماهی های خود را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید و آنها را خوب بریزید. دلمه های چیده شده در یک لایه در سبد سرخ کن هوا آماده طبخ است
  3. حالا گوش ماهی ها را در سبد سرخ کن بادی بچینید. بهتر است ابتدا سبد را اسپری کنید و مثل همیشه یادتان باشد که گوش ماهی ها را در یک لایه بچینید.گوش ماهی سرخ شده با هوا در سرخ کن، طلایی و پخته شده است
  4. حالا در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 6 دقیقه سرخ می کنید. سپس گوش ماهی ها را برگرد،د و 4 دقیقه دیگر در هوا سرخ کنید تا تمام شوند.گوش ماهی پخته شده در سرخ کن با یک تخت اسفناج سرو می شود و با سس چیمیچوری سرو می شود.
  5. سس چیمیچوری را روی گوش ماهی پخته شده بریزید و بلافاصله سرو کنید! ما عاشق سرو ، آنها در بشقاب سالاد با کیپر اضافی و فلفل قرمز هستیم 🙂

نکاتی در مورد گوش ماهی در سرخ کن هوا

  • همیشه گوش ماهی های خود را قبل از چاشنی زدن و سرخ ، در هوا خشک کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که سبد را با روغن اسپری کرده اید و بهتر است ماهی های چاشنی شده را با روغن زیتون بریزید.
  • گوش ماهی ها را همیشه یک لایه در سبد سرخ کن هوا بچینید.
  • فراموش نکنید که نیمه راه را ورق بزنید!
  • گوش ماهی را هر اندازه ای که دوست دارید انتخاب کنید – زمان پخت را تنظیم کنید.
  • گوش ماهی را به پاستا، سالاد، برنج اضافه کنید، آنها را در سس آغشته کنید، یا این دستور را به سلیقه خود شخصی سازی کنید.

چگونه گوش ماهی را سرو کنیم؟

  • بالای پاستا
  • به همراه برنج
  • به ،وان رویه سالاد
  • با سیب زمینی
  • در یک طرف سبزه
  • سبزیجات سرخ شده در کنار

آیا برای پخت گوش ماهی به سرخ کن هوا نیاز دارم؟

اوه نه، راه های زیادی برای پختن گوش ماهی وجود دارد. من یک ویدیو را به اشتراک می گذارم و قدم به قدم در مورد گوش ماهی تابه و گوش ماهی پخته شده در فر. بنابراین دستور العمل امروز فقط یک نسخه سریع است، و یک راه عالی برای استفاده از سرخ کن شما!

چگونه بفهمیم که گوش ماهی پخته شده است؟

هنگامی که گوش ماهی پخته شد، متوجه خواهید شد که رنگ آنها مات است و در لمس کاملا سفت می شود. اگر دماسنج دارید و می خواهید بررسی کنید، به دنبال دمای داخلی 125-130 درجه فارنهایت هستید.

گوش ماهی باقی مانده

باقیمانده گوش ماهی را در ظرف دربسته نگهداری کنید و تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید. بهترین راه این است که گوش ماهی ها را در سرخ کن هوا با دمای 350 به مدت 3 دقیقه دوباره گرم کنید – آنها به همان اندازه تازه طعم می دهند!

قاشقی که یک تکه گوش ماهی پخته شده در سرخ کن را بالا گرفته تا نشان دهد چقدر خوب پخته شده است.

دستور العمل های سرخ کن هوا

بهترین ماهی قزل آلا سرخ کن هوا

پیتزا سرخ کن هوا

سینه مرغ

هات داگ سرخ کن هوا

مرغ کامل در سرخ کن هوا!

رول پیتزا

بهترین سیب زمینی پخته

بال مرغ سرخ کن هوا

تاکو ماهی

گوشت بره سرخ کن هوا با سس پوبلانو

گوش ماهی سرخ کن بادی

گوش ماهی سرخ کن با هوا — ساده ترین دستور پخت گوش ماهی که تا به حال درست کرده اید! به طور جدی خوشمزه، سریع، بدون سر و صدا و گوش ماهی خوشمزه! ویدئو و نکات!

،اصر

  • 1
    پوند
    گوش ماهی
  • 1/4
    قاشق چای خوری
    نمک و فلفل
  • 3
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
    فوق باکره
  • 2-3
    قاشق غذاخوری
    سس چیمیچوری برای سرو

دستورالعمل ها

  1. با استفاده از کاغذهای آشپزخانه روی بشقاب، گوش ماهی ها را خشک کنید.

  2. دلمه ها را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید. دقت کنید که گوش ماهی ها را در چاشنی به خوبی بریزید.

  3. تمام گوش ماهی ها را در سبد سرخ کن بادی خود به صورت یک لایه بچینید. بسیار مهم است که آنها در یک لایه باشند تا به طور یکنواخت بپزند و پوسته طلایی داشته باشند.

  4. گوش ماهی ها را در دمای 400 درجه فارنهایت به مدت 6 دقیقه در هوا تفت دهید و سپس گوش ماهی ها را برگرد،د و 4 دقیقه دیگر به سرخ شدن در هوا ادامه دهید.

  5. گوش ماهی ها باید طلایی، مات به نظر برسند و در هنگام لمس، محکم به نظر برسند.

  6. گوش ماهی های سرخ کن را بردارید و آنها را در بشقاب سالاد قرار دهید، در کنار سالاد، پاستا، برنج، سیب زمینی، سبزیجات، هر طور که می خواهید سرو کنید.

  7. فراموش نکنید که برای طعم بیشتر، مقداری سس چیمچوری روی آن بریزید.

یادداشت های دستور غذا

نکاتی در مورد گوش ماهی در سرخ کن هوا

  • همیشه گوش ماهی های خود را قبل از چاشنی زدن و سرخ ، در هوا خشک کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که سبد را با روغن اسپری کرده اید و بهتر است ماهی های چاشنی شده را با روغن زیتون بریزید.
  • گوش ماهی ها را همیشه یک لایه در سبد سرخ کن هوا بچینید.
  • فراموش نکنید که نیمه راه را ورق بزنید!
  • گوش ماهی هر اندازه ای را که دوست دارید انتخاب کنید – زمان پخت را تنظیم کنید.
  • گوش ماهی را به پاستا، سالاد، برنج اضافه کنید، آنها را در سس آغشته کنید، یا این دستور را به سلیقه خود شخصی سازی کنید.

چگونه گوش ماهی را سرو کنیم؟

  • بالای پاستا
  • به همراه برنج
  • به ،وان رویه سالاد
  • با سیب زمینی
  • در یک طرف سبزه
  • سبزیجات سرخ شده در کنار

آیا برای پخت گوش ماهی به سرخ کن هوا نیاز دارم؟

اوه نه، راه های زیادی برای پختن گوش ماهی وجود دارد. من یک ویدیو را به اشتراک می گذارم و قدم به قدم در مورد گوش ماهی تابه و گوش ماهی پخته شده در فر. بنابراین دستور العمل امروز فقط یک نسخه سریع است، و یک راه عالی برای استفاده از سرخ کن شما!

چگونه بفهمیم که گوش ماهی پخته شده است؟

هنگامی که گوش ماهی پخته شد، متوجه خواهید شد که رنگ آنها مات است و در لمس کاملا سفت می شود. اگر دماسنج دارید و می خواهید بررسی کنید، به دنبال دمای داخلی 125-130 درجه فارنهایت هستید.

گوش ماهی باقی مانده

باقیمانده گوش ماهی را در ظرف دربسته نگهداری کنید و تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید. بهترین راه این است که گوش ماهی ها را در سرخ کن با دمای 350 به مدت 3 دقیقه دوباره گرم کنید – آنها به همان اندازه تازه طعم می دهند!

ارزش غذایی

گوش ماهی سرخ کن بادی

مقدار در هر خدمت

کا،ی 342
کا،ی از چربی 198

٪ ارزش روزانه*

چربی 22 گرم34%

چربی اشباع 3 گرم19%

چربی ترانس 0.01 گرم

چربی اشباع نشده 3 گرم

چربی تک غیر اشباع 15 گرم

کلسترول 54 میلی گرم18%

سدیم 938 میلی گرم41%

پتاسیم 468 میلی گرم13%

کربوهیدرات ها 7 گرم2%

فیبر 0.01 گرم0%

شکر 0.01 گرم0%

پروتئین 27 گرم54%

ویتامین A 60IU1%

ویتامین سی 0.2 میلی گرم0%

کلسیم 16 میلی گرم2%

اهن 1 میلی گرم6%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.


منبع: https://www.t،urplefigs.com/air-fryer-scallops/