غذای شمالی با مرغ یا ماهی + عکسهای خوشمزه گیلان فود

مدت زمان تهیه این غذا حدود 30 تا 40 دقیقه زمان می‌برد. برای تهیه این پیش غذای خوشمزه و اصیل مازندرانی باید بادمجان کبابی را با ماست پر چرب، نمک و پودر سیر مخلوط کنید. به همین سادگی یک پیش غذای خوشمزه و بسیار آسان دارید. طعم ترش و شیرین یکی از محبوب‌ترین طعم‌های دنیا است که در خورشت آلو مازندران به خوبی احساس می‌شود. این خورشت با مرغ، آلو، آب نارنج، انار و مغز گردوی آسیاب شده تهیه می‌شود و تقریباً مزه ترش دارد.

  • دلیل اصلی دیگر نیز انتخاب مواد اولیه های متفاوت و مناسب در غذاهای محلی مازندران می باشد.
  • ویترهای بارکو اصالتا رشتی هستند و با مهمانان شمالی رستوران با گویش گیلکی صحبت می‌کنند.
  • این غذا به نوعی نسخه قدیمی‌تر خورش فسنجان محلی گیلانی و شمالی است که برخلاف خورش فسنجان در ترکیب خود، سبزی و سیر هم دارد.
  • خورش غورابه با طعمی ترش به‌علت وجود آبغوره و بافتی سیرکننده و جذاب، همراه با برنج محلی سرو می‌شود.
  • مرغ‌ها را در کمی روغن در تابه تفت دهید تا دو طرف آن‌ها طلایی رنگ شود.

پخت این غذا بسیار راحت است و در عرض 30 الی 40 دقیقه آماده می شود. شما می توانید میزان سبزی را در این دستور غذایی طبق سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.در ادامه طرز تهیه باقلا وابیج را خدمت شما عزیزان شرح خواهیم داد. این غذا به شکل بادمجان شکم پر درست می شود و برحسب ذائقه افراد در نقاط مختلف کشور با مواد غذایی مختلفی درست می شود.

۱۸. خورش ملا قورمه شمالی و طرز تهیه آن

کدوحلوایی، منبع غنی کلسیم، پتاسیم و فسفر، ویتامین‌های C ،E و A و همچنین ویتامین‌های گروه B است. برخی افراد کمی گوشت چرخ‌کرده هم به نرگسی اضافه می‌کنند؛ اما این غذا در طرز تهیه اصلی خود، یک غذای بدون گوشت است. باقلی قاتق، یکی از خورش‌هایی است که می‌توان به‌عنوان پیش‌غذا یا همراه غذا در کنار غذاهایی چون ماهی کولی، ماهی شور و غیره نیز سرو کرد. این غذا با عطر و بوی سیر و شوید تازه سرخ‌شده، هوش را از سر شما خواهد برد. «کویی تره» یکی از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان و شهرستان رشت است که شباهت هایی به میرزا قاسمی یا حتی فسنجان دارد ولی در اصل با آن ها تفاوت های کلی هم دارد.

۵. ورقه گیلانی و طرز تهیه آن

برای گرفتن شوری اشپل در هنگام سرو، باید آن را روی بخار آب قرار دهید و به روش بن ماری، پس از ۲۰ دقیقه بردارید. در برخی از طرز تهیه‌ها از کمی نعنای خشک یا نعنای تازه خرد شده نیز در تهیه این بورانی استفاده می‌شود. بورانی اسفناج، یک پیش غذا و چاشنی فوق‌العاده خوشمزه است که با ماست، اسفناج، سیر و گاهی گردو درست می‌شود.

باقلا وابیج همان باقالی پلو است که بیشتر اوقات در سفره‌های مردم مازندران قرار دارد و یکی از غداهای اصلی مازندران است. به همراه باقلا وابیج ماهی شور، برنج شمالی، زیتون پرورده و ماست نیز سرو می‌شود. باقلا وابیج از مخلوط باقالا، تخم مرغ، سیر، شوید خشک، کره، روغن و ادویه درست می‌شود.

ترش کباب

این غذا انتخابی سالم برای همه است به خصوص زمانی که حوصله آشپزی ندارید شما را نجات می دهد. اگر بوی مرغ و مزه ی آن را دوست ندارید باید مرغ ناردونی را امتحان کنید تا حتما نظرتان راجع به گوشت مرغ عوض شود. معمولا این غذا را در مراسم ها و یا مناسبت ها درست می کنند.

شما می‌توانید این خورش را در هر فصلی از سال با سیر تازه یا سیر فریزری درست کنید. سیر تازه از نظر ظاهری شباهت زیادی به پیازچه دارد و در فصل پاییز و بهار در میوه فروشی‌ها و بازار میوه و سبزی پیدا می‌شود. توجه داشته باشید که هر چقدر برگ‌های سیر، نازک‌تر و ظریف‌تر باشند، غذاهای شما خوشمزه‌تر خواهند شد؛ پس در زمان خرید به برگ‌ها و ریشه سیر دقت کنید. شما می‌توانید سیر تازه را به‌صورت خشک کرده یا خرد شده در فریزر نگهداری کنید تا در تمام مواقع سال با آن غذاهای لذیذ درست کنید. سپس آن‌ها را به‌همراه فلفل روی گوجه‌ها در داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را بگیرند و پلا سر تره آماده شود.

علاوه بر این منویی گیاهی هم دارد که اگر در بین مهمان‌هایتان فردی با رژیم گیاهخواری دارید می‌توانید از او هم پذیرایی کنید. بدون آنکه نگران شلوغی باشند یا از وضعیت قدیمی و در گذشته مانده رستوران شکایت کنند. منو گمج موارد زیادی را شامل می‌شود و خورشت‌هایی مثل مالاوابیج و غوره مسما هم دارد که هم با مرغ و هم با گوشت اردک سرو می‌شود.