هویجها خیلی ظریف و قشنگ خلالی میشوند و به تابه میروند. گوشت یا مرغ هم تفت داده میشود و با رب گوجهفرنگی قاتی میشود. آلو و بعد زعفران و آبلیمو به این خورش اضافه میشوند و طعم ترش و شیرین به آن بدهند.
با تمام این اوصاف، هر چقدر از خواص ماهی بگوییم کم است و باز هم حرف برای گفتن باقی خواهد ماند. باقالی پلو نیز همانطور که از نامش معلوم است یک نوع پلو است که با باقالی های سبز مخلوط شده است. ممنون از مطلب زیبای شما، من به این شهرستان سفر کرده ام، فوق… آذربایجان غربی یک منطقه کوهستانی در غرب ایران و نزدیک مرز ترکیه است.
- اگرچه پختن کوفته تبحر خاص خود را می طلبد اما باز هم افراد زیادی می خواهند توپک های این غذا را با دستان خودشان درست کنند.
- قدیمیها «اشکنه» را به عنوان یک غذای ایرانی نونی خوشمزه میشناسند که آن را به عنوان غذای ساده برای شام یا ناهار هم درست میکنند.
- این رستوران در جنوب تهران و محدوده بهارستان قرار دارد.
اما ما در این دستور از شیوهای استفاده کردیم که این پیش غذای سنتی محبوب ایرانی در جنوب کشور درست میشود. برای پخت قرمه سبزی باید به قول معروف فوت و فن کار را بلد بود چراکه رمز و راز یک خورش سبزی خوشمزه در روش پختن آن است. در واقع قرمه سبزی شبیه به اندرونی های زمان قدیم است که بخشی از خصوصی ترین قسمتهای آشپزی و در عین حال زندگی بودند.
۵۱- شامی کباب
گوشت انتخابی خود را از قبل سرخ کنید و به ترکیب گردو و پیاز اضافه نمایید. در صورتی که از گوشت مرغ استفاده میکنید مرغها را درون مقداری روغن مجله خبری غذا و در قابلمه جداگانه سرخ کنید. بعد از آنکه همه ترکیبات به خوبی پخته شدند و غلظت قرمه سبزی نیز به میزان دلخواه رسید شعله را خاموش کنید.
طرز تهیه جوجه کباب مجلسی
رسم است كه در روز جشن نوروز خورده میشود.رشته پلو یكی از خوشمزه ترین غذاهای بهشهر است . میگو پلوی بوشهری یكی از بهترین غذاهای ایرانی دریایی و همانطور كه از نامش پیداست، مربوط به خطه جنوب ایران است. در گذشته این غذا مختص به جنوب كشور بود، ولی با توجه به این كه مصرف میگو در سراسر ایران رایج شده، این غذا هم به نوعی همهگیر شده است. میتوان گفت این غذا جزو غذاهای مقرون به صرفه به شمار میرود؛ در تهیهی این غذا به سراغ میگوهای ریزی میرویم كه قیمت نسبتاً مناسبی دارند. به همین دلیل با تهیه این غذا میتوان با صرف هزینهای نسبتاً كم و مناسب به توصیه پزشكان مبنی بر استفاده از غذاهای دریایی گوش داد. برای پختن ماهی شکمپر معمولاً روشهای مختلفی به کار گرفته میشود که در هرکدام از آنها مواد تشکیلدهنده متنوعی مورد استفاده قرار میگیرد.
۲۰-سیب پلوی کرمانشاهی
گوشت ماهی با ادویههای خوش عطر جنوبی و البته مقداری جادو که از دستان هنرمند آشپزهای خوزستانی میچکد، ترکیب میشود تا غذاهای محلی خوشمزه جنوبی را خلق کند. اگر به استان خوزستان سفر کردید، از غذاهای آنها نوش جان کنید و لذت ببرید. تهچین یکی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده میشود.
تحریریه غذا شرقی