اسموتی آلبالو بادام (اسموتی مورد علاقه من!)


بهترین دستور العمل پای گی، من را به یاد دارید؟ خوب بعد از درست ، آن در فصل تعطیلات سال گذشته، اتفاقاً گی، های باقی مانده در فریزر من کمین کرده بود که باید از آن استفاده کنم و این بادام زیبا. اسموتی گی، نتیجه بود

الهام بخش من برای این دستور غذا از دوستم میا می آید جمع آوری تغذیه; او سال گذشته در استوری های IG خود یک اسموتی گی، درست می کرد و به من الهام داد که همین کار را انجام دهم!

باید بگویم که این اسموتی گی، به یکی از دستور العمل های اسموتی مورد علاقه من در وبلاگ تبدیل شده است. حتی تونی، شوهرم که بزرگترین طرفدار اسموتی نیست، گفت که این بهترین اسموتی بوده که تا به حال خورده است! اگر این شما را متقاعد نمی کند، نمی دانم چه خواهد شد.

کتاب الکترونیکی اسموتی رایگان با بهترین دستور العمل های من

به دنبال دستور العمل ها، نکات و ترفندهای حتی بیشتر برای اسموتی هستید؟ برای دریافت یک در زیر ثبت نام کنید کتاب الکترونیکی رایگان با بهترین دستور العمل های اسموتی من.

دو عدد اسموتی گی، در لیوان با نی

دلایل دوست داشتن گی،

من از زم، که یادم می‌آید طرفدار شدید گی، ترش بودم. آنها نه تنها طعم شگفت انگیزی دارند (و زیبا به نظر می رسند) در دستور العمل ها، بلکه دارای طیف گسترده ای از مزایای سلامتی هستند.

  • آنها به کاهش التهاب کمک می کنند و ممکن است به ریکاوری عضلات کمک کنند (کمال بعد از تمرین)
  • آنها به طور طبیعی ملاتونین دارند که می تواند به خواب کمک کند
  • آنها برای قلب سالم هستند و سرشار از آنتی ا،یدان و ویتامین C هستند

یک اسموتی گی، ترش در مخلوط کن

آنچه برای تهیه این اسموتی آلبالو بادام نیاز دارید

بهترین بخش در مورد دستور تهیه اسموتی گی، وگان این است که برای دریافت اسموتی پر از طعم به حداقل مواد اولیه نیاز دارید. به علاوه، برای سفارشی ، با می، های مورد علاقه شما عالی است! در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • موز: برای غلیظ شدن و شیرین شدن طبیعی اسموتی به یک موز رسیده نیاز دارید. یک موز یخ زده بهترین کار را دارد!
  • گی، منجمد: ستاره این اسموتی من عاشق استفاده از گی، تارت منجمد هستم اما گی، منجمد معمولی یا مخلوط گی، و توت عالی خواهد بود.
  • کره بادام: کمی خامه و چربی سالم اضافه کنید کره بادام. کره بادام زمینی نیز کار می کند، اما کره بادام در این مورد طعم بسیار بهتری دارد! استفاده از کد ‘جاه طلبانه 15برای دریافت 15٪ تخفیف از مارک کره آجیل مورد علاقه من، دوستان وحشی!
  • عصاره و،ل + بادام: من هم از و،ل استفاده می کنم و هم عصاره بادام در این اسموتی و طعم ها را در سطح بعدی خوشمزه می کند. به من اعتماد کن! عصاره بادام طعم این اسموتی را شبیه بستنی گارسیا آلبالو می کند. YUM!
  • شیر: من در این اسموتی از شیر بادام شیرین نشده استفاده می کنم، اما از هر شیری (بدون لبنیات یا غیر لبنیات) که دوست دارید استفاده کنید.
  • اختیاری: مقداری سبزیجات را با مقداری اسفناج تازه اضافه کنید! رنگ اسموتی را تغییر می دهد اما اصلا نمی تو،د آن را بچشید.

ریختن اسموتی گی، وگان در لیوان

افزودنی های اسموتی گی، اختیاری

با چند افزودنی خوشمزه لذت ببرید تا واقعاً این اسموتی گی، را خودتان بسازید! در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد:

  • کنجاله بذر کتان: این یکی از مواد مورد علاقه من برای افزودن به شیک و اسموتی برای تقویت کمی فیبر و مواد معدنی است. بخصوص برای مادران شیرده بسیار عالی است زیرا دانه کتان می تواند به افزایش عرضه شیر کمک کند. معمولا یک قاشق غذاخوری زیاد است! اینم برندی که دوستش دارم.
  • دانه های چیا یا شاهدانه: یک قاشق غذاخوری اضافه کنید دانههای چیا یا دانه شاهدانه برای تقویت چربی های سالم، فیبر و امگا 3.
  • ماست یون،: با یک پیمانه ماست یون، (یا ماست بدون لبنیات مورد علاقه خود) مقداری پروتئین اضافه کنید. هنگام اضافه ، ماست ممکن است مجبور شوید در این دستور شیر بادام را به 1/4 فنجان کاهش دهید.
  • پودر پروتئین یا پپتیدهای کلاژن: یک راه عالی دیگر برای افزودن مقداری پروتئین. یک پودر پروتئین ساده، و،لی یا حتی شکلاتی در این دستور غذا وجود دارد. اینجا یک گزینه گیاهی عالی است.
  • پودر کاکائو یا کاکائو: این را به یک اسموتی گی، شکلاتی شگفت انگیز تبدیل کنید و در عین حال منبع عالی آنتی ا،یدان ها را اضافه کنید. من توصیه می کنم 1 قاشق غذاخوری کاکائو یا پودر کاکائو.

نمایش از بالا به پایین دو اسموتی گی، با بادام و گی، یخ زده

طرز تهیه بهترین اسموتی آلبالو

این نمی تواند آسان تر باشد! به سادگی تمام مواد خود (و هر مخلوط اختیاری) را به یک مخلوط کن پرقدرت اضافه کنید و آن را مخلوط کنید تا یکدست و ،ی شود. به راحتی می تو،د چند تاپینگ سرگرم کننده نیز اضافه کنید، مانند تکه های نارگیل، بادام ،د شده، بیشتر گی، یخ زده یا حتی نوک کاکائو.

نکاتی برای تهیه اسموتی فوق العاده خامه ای

  1. از میوه های یخ زده استفاده کنید. این به سرد و غلیظ نگه داشتن اسموتی کمک می کند. گاهی اوقات یخ به خوبی با هم ،یب نمی شود (یا می تواند اسموتی شما را آبکی کند)، بنابراین بهتر است از خوردن آن صرفنظر نکنید مگر اینکه کاملا ضروری باشد.
  2. مایع بیشتری اضافه کنید. اگر اسموتی شما خیلی غلیظ است یا به طور کامل مخلوط نمی شود، از اضافه ، مایع بیشتر نترسید. مخلوط‌کن‌های پرقدرت معمولاً مواد منجمد را بهتر با هم ،یب می‌کنند، بنابراین اگر یک مخلوط‌کن با اندازه معمولی یا شخصی دارید، ممکن است نیاز به اضافه ، شیر بیشتری داشته باشید.
  3. کم شروع کن، بالا برو. مخلوط کن را با سرعت کم شروع کنید، سپس به تدریج سرعت را به بالا افزایش دهید تا به ،یب همه مواد کمک کنید. با مخلوط کن با سرعت کم تمام کنید.

دو عدد اسموتی گی، در لیوان هایی با بادام و گی، یخ زده

این اسموتی گی، را آماده کنید

این اسموتی گی، تارت را زودتر درست کنید تا بعداً لذت ببرید! من سه روش شگفت انگیز برای تهیه و نگهداری اسموتی ها در فریزر شما دارم. شما روش سینی یخ، روش میسون جار و روش بسته فریزر را یاد خواهید گرفت.

اسموتی های بیشتری را دوست خواهید داشت

همه دستور العمل های اسموتی من را از اینجا دریافت کنید!

امیدوارم دستور تهیه اسموتی گی، خوشمزه و آسان بادام را دوست داشته باشید! اگر درست کردید حتما کامنت بزارید و امتیاز بدید تا بدونم چقدر خوشتون اومد. لذت ببر، xo!

اسموتی آلبالو بادام (اسموتی مورد علاقه من!)

نمای از بالا به پایین دو اسموتی گی، که روی آن بادام و گی، یخ زده است

دستور تهیه اسموتی گی، خوشمزه با گی، ترش، موز، کره بادام خامه ای و کمی عصاره بادام. می، های مورد علاقه خود، مقداری پروتئین و یک مشت اسفناج را به این اسموتی گی، گیاهی برای یک صبحانه یا میان وعده فوق العاده و با طراوت اضافه کنید.

،اصر

  • 1
    موز رسیده، ترجیحا منجمد
  • 1
    فنجان
    گی، یخ زده (یا مخلوط گی، و توت عالی است!)
  • 2
    فنجان ها
    اسفناج ارگ،ک (توجه داشته باشید که رنگ اسموتی را تغییر می دهد، اما طعم آن را تغییر نمی دهد)
  • 1
    قاشق سوپخوری
    کره بادام
  • 1
    قاشق چایخوری
    عصاره و،ل
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    عصاره بادام
  • 1/2
    فنجان
    شیر بادام (یا شیر بدون لبنیات انتخابی)
  • افزودنی های اختیاری:
  • 1
    پودر پروتئین مورد علاقه خود را بردارید
  • 1
    قاشق سوپخوری
    پودر کاکائو یا کاکائو

دستورالعمل ها

  1. همه مواد را به یک مخلوط کن پرقدرت اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و ، رنگ شود. در صورت ،وم شیر بیشتری اضافه کنید. سرو 1. با خیال راحت دستور غذا را دو برابر کنید تا 2 سرو کنید!

یادداشت های دستور غذا

با چند افزودنی خوشمزه لذت ببرید تا واقعاً این اسموتی گی، را خودتان بسازید! در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد:

  • کنجاله بذر کتان: این یکی از مواد مورد علاقه من برای افزودن به شیک و اسموتی برای تقویت کمی فیبر و مواد معدنی است. بخصوص برای مادران شیرده بسیار عالی است زیرا دانه کتان می تواند به افزایش عرضه شیر کمک کند. معمولا یک قاشق غذاخوری زیاد است! اینم برندی که دوستش دارم.
  • دانه های چیا یا شاهدانه: یک قاشق غذاخوری اضافه کنید دانههای چیا یا دانه شاهدانه برای تقویت چربی های سالم، فیبر و امگا 3.
  • ماست یون،: با یک پیمانه ماست یون، (یا ماست بدون لبنیات مورد علاقه خود) مقداری پروتئین اضافه کنید. هنگام اضافه ، ماست ممکن است مجبور شوید در این دستور شیر بادام را به 1/4 فنجان کاهش دهید.
  • پودر پروتئین یا پپتیدهای کلاژن: یک راه عالی دیگر برای افزودن مقداری پروتئین. یک پودر پروتئین ساده، و،لی یا حتی شکلاتی در این دستور غذا وجود دارد. اینجا یک گزینه گیاهی عالی است.
  • پودر کاکائو یا کاکائو: این را به یک اسموتی گی، شکلاتی شگفت انگیز تبدیل کنید و در عین حال منبع عالی آنتی ا،یدان ها را اضافه کنید. من توصیه می کنم 1 قاشق غذاخوری کاکائو یا پودر کاکائو.

تغذیه

خدمات: 1 وعده

اندازه سرو: 1 عدد اسموتی

کا،ی: 326 کیلو کا،ی

چربی: 10.1 گرم

چربی های اشباع شده: 0.9 گرم

کربوهیدرات ها: 56.2 گرم

فیبر: 11.9 گرم

قند: 32.7 گرم

پروتئین: 7 گرم

دستور تهیه توسط: Monique Volz // Ambicious Kitchen | عکاسی توسط: بخور عشق می خورد

این پست در ابتدا در 8 ژانویه 2021 منتشر شد و در 10 ژانویه 2023 بازنشر شد.


منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/almond-cherry-smoothie/