دستورالعمل گام به گام این دستور غذا

مرحله 1: فر را از قبل گرم کنید
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت 2 لیتری را با اسپری آشپزی بپوش،د.
مرحله 2: کدو حلوایی را بپزید
در همین حال، چند اینچ آب را در یک قابلمه بزرگ که مجهز به یک دستگاه بخارپز است، به جوش بیاورید. کدو حلوایی و بخار پز را به مدت 8 تا 12 دقیقه به مدت 8 تا 12 دقیقه با درب بسته اضافه کنید.

مرحله 3: نصف کدو حلوایی پخته شده را له کنید
حدود نیمی از کدو را در یک کاسه کوچک له کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4: در همین حین ماکارونی را بپزید
در همین حین یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و ماکارونی را به مدت 2 دقیقه کمتر از دستور بسته بپزید. آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله 5: سس پنیر درست کنید
1 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر را اضافه کنید و بپزید و مرتباً هم بزنید تا نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند، 1 تا 3 دقیقه. 2 فنجان شیر را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. ۱ فنجان شیر باقیمانده، آرد، ،دل، رزماری، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک بزنید تا یکدست شود.
مخلوط آرد را داخل شیر در حال جوش بریزید و مدام هم بزنید. فقط تا زم، که مخلوط حباب بزند و غلیظ شود به پخت ادامه دهید. از روی حرارت بردارید.
مرحله 6: مک و پنیر را مونتاژ کنید
پنیر گرویر را در مخلوط شیر غلیظ شده بزنید تا آب شود. کدو حلوایی له شده را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. ماکارونی و باقی مانده کدو را با هم مخلوط کنید. به ظرف آماده شده منتقل کنید.

مرحله 7: آرد سوخاری را اضافه کنید
آرد سوخاری را با 1 قاشق چایخوری روغن باقی مانده مخلوط کنید. پاپریکا را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مرطوب و نارنجی روشن شود. روی ماکارونی ها بپاشید.
مرحله 8: پخت
به فر منتقل کنید و 10 تا 15 دقیقه بپزید تا داغ شود و روی آن قهوه ای شود. اجازه دهید حداقل 10 دقیقه قبل از سرو خنک شود.
منبع: https://www.healthyseasonalrecipes.com/macaroni-and-cheese-with-،ernut-squash/