دستور پخت قارچ ریزوتو – عشق و لیمو


برای یک غذای اصلی خوشمزه و شیک، این دستور ریزوتو قارچ را درست کنید! غنی و خامه ای است که با شراب سفید، گیاهان تازه و پنیر پارمزان درست می شود.


ریزوتو قارچ


روز ولنتاین ایده آل من شامل ماندن و تهیه این دستور پخت ریزوتو قارچ است. شوهرم جک عاشق قارچ است و من عاشق درست ، ریزوتو برای شب های ،ما هستم. آنها موارد نادری هستند که شما واقعاً خواستن پشت اجاق بایستید، هم بزنید و هم بزنید و هم بزنید، زیرا شما هم با ،ی که دوستش دارید وقت می گذر،د. این واقعیت که تمام این هم زدن منجر به یک غذای آرامش بخش و خوش طعم می شود، فقط گی، روی آن است.

در واقع، احتمالاً امسال این ریزوتوی قارچ را برای روز ولنتاین درست نخواهیم کرد (به این فکر می‌کنیم که کشیدن آن با یک کودک نوپا سخت باشد!). اما اگر در یک شب قرار ملاقات دارید، امیدوارم موفق شوید. شراب سفید، پنیر پارمزان و آویشن تازه برنج را با طعمی غنی پر می کند و بافت خامه ای آن با قارچ های ترد و گوشتی تضاد زیبایی دارد. برای یک غذای اصلی شیک، آن را با جعفری تازه و پنیر اضافه کنید.


شات بالای سر قارچ مخلوط روی سطح سیم،


مواد لازم دستور پخت ریزوتو قارچ

می تو،د این دستور ریزوتو قارچ را فقط با قارچ ،نی درست کنید و خوشمزه به نظر می رسد. اما اگر می خواهید آن را به سطح بعدی ببرید، با ،یبی از انواع مختلف آزمایش کنید. من این انواع را در ع، بالا دارم:

  • قارچهای شیتاکه
  • قارچ صدفی
  • شاه صدف/قارچ شیپور
  • قارچ چنترل
  • قارچ راش

هر یک از این گونه ها، مانند قارچ پورتوبلو یا مایتاک، فوق العاده خواهد بود. در مجموع به 1 1/2 پوند نیاز دارید. از ،یبی از انواعی که می‌تو،د استفاده کنید/هر آنچه که در بودجه شما من، است استفاده کنید. ،ینی، شیتاکه و پورتوبلو مقرون به صرفه‌تر هستند، در حالی که قارچ صدفی، لوستر و مایتاک گران‌تر هستند. من اغلب از ،یبی از قارچ ها با قیمت های مختلف استفاده می کنم تا هزینه و طعم را متعادل کنم.


مواد لازم دستور پخت ریزوتو قارچ


جدا از قارچ، برای تهیه این دستور به این مواد نیاز دارید:

  • برنج ارباریو – برنج ریزوتو مورد علاقه من! این برنج ایتالیایی دانه کوتاه شکل خود را در حین پخت حفظ می کند و همزمان نشاسته هایی را آزاد می کند که ریزوتو را غلیظ و خامه ای می کند.
  • روغن زیتون اضافی – برای ثروتمند شدن
  • پیاز و سیر – برای عمق طعم خوش طعم.
  • برگ آویشن تازه – آویشن و قارچ با هم خیلی خوب هستند! من عاشق طعم تازه و مرکباتی آویشن در برابر قارچ های خاکی هستم.
  • شراب سفید خشک – اسیدیته را اضافه می کند.
  • آب سبزیجات – از فروشگاه ،یداری شده استفاده کنید، یا خودتان بسازید!
  • پنیر پکورینو – طعم غنی و اومامی را اضافه می کند. پارمزان اینجا هم کار میکنه! برای درست ، یک ریزوتو وگان، پنیر را کنار بگذارید و روی ریزوتو قارچ را با کمی پارمزان گیاهی من بپاشید.
  • جعفری تازه – برای طعم دادن.
  • و نمک و فلفل – برای اینکه همه طعم ها پاپ کنند!

دستور العمل کامل را با اندازه گیری های زیر پیدا کنید.


قارچ تفت داده شده در ماهیتابه با قاشق چوبی


نکات دستور پخت ریزوتو قارچ

  • قارچ ها را زیاد هم نزنید. اولین مرحله در دستور پخت ریزوتو قارچ، تفت دادن قارچ است. می‌خواهید وسط آن‌ها نرم شوند و اطراف لبه‌ها قهوه‌ای و ترد شوند. قارچ ها برای قهوه ای شدن نیاز به تماس مداوم با ماهیتابه داغ دارند، بنابراین، برای بهترین قهوه ای شدن، مهم است که فقط گاهی اوقات هم بزنید. فقط هر چند دقیقه یک بار به آن ها پرتاب کنید. اگر وقتی قارچ ها را به یکباره اضافه می کنید ماهیتابه شما خیلی شلوغ است، به صورت دسته ای کار کنید.
  • اما ریزوتو را اغلب هم بزنید. برخلاف قارچ، ریزوتو نیاز به هم زدن زیاد دارد! بدون هم زدن مکرر، نشاسته ها صمغی می شوند و در تابه می سوزند و در نهایت یک ریزوتو صاف و خامه ای نخواهید داشت.
  • آبگوشت را هر بار 3/4 فنجان اضافه کنید. نه به یکباره! بعد از هر بار اضافه ،، مدام هم بزنید تا برنج تقریباً مایع را جذب کند، سپس 3/4 فنجان دیگر بریزید. افزودن تدریجی به شما امکان می دهد قوام ریزوتو را کنترل کنید. تا زم، بپزید که بافت کلی آن خامه ای شود اما تک تک دانه های برنج کمی لقمه را حفظ کنند.
  • مقداری از قارچ‌ها را هم بزنید و روی آن‌ها روی هم بریزید. آنهایی که هم میزنید کمی نرم میشوند اما ریزوتو را با طعم اومامی آغشته میکنند. آنهایی که در بالا قرار دارند کمی ترد می مانند و ،یبی فوق العاده از بافت ها ایجاد می کنند!
  • با نشستن غلیظ می شود. این ریزوتو قارچ بهتر است تازه تهیه شود، اما باقیمانده آن تا 3 روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری می شود. توجه داشته باشید که ریزوتو در یخچال غلیظ می شود، بنابراین ممکن است لازم باشد وقتی دوباره آن را گرم می کنید، مقداری آب یا آب اضافه هم بزنید.


ریزوتو خامه ای در ماهیتابه بزرگ در کنار کاسه قارچ سرخ شده


با ریزوتو قارچ چه چیزی سرو کنیم

ساده و شیک، این ریزوتو قارچ به تنهایی یک شام فوق العاده درست می کند. اما اگر میل به یک وعده غذایی بزرگتر دارید، گزینه های جانبی زیادی دارید. این غذا با یک غذای جانبی سریع گیاهی مانند اسفناج سرخ شده، لوبیا سبز یا کلم بروکلی تفت داده شده به خوبی می آید. همچنین به خوبی با هر یک از این دستور العمل های سالاد جفت می شود:

غذا را با فوکاچیای خانگی و یک لیوان شراب سفید برای نوشیدن کامل کنید!


دستور پخت ریزوتو قارچ


بیشتر دستور العمل های شب تاریخ مورد علاقه

اگر عاشق این ریزوتو قارچ هستید، یکی از این شام های شب ،ما را امتحان کنید:

ریزوتو قارچ

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

زمان کل: 45 دقیقه

خدمت 4 به 6

این دستور ریزوتو قارچ یک غذای اصلی گیاهی خوشمزه و شیک است! غنی و خامه ای است که با شراب سفید، گیاهان تازه و پنیر پارمزان تهیه می شود.

  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی
  • 1 ½ پوند قارچ مخلوط، ،د شده
  • ¾ قاشق چایخوری نمک دریا، به علاوه موارد بیشتر برای طعم دادن
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده
  • 1 پیاز زرد متوسط، ،د شده
  • 2 حبه های سیر، ریز ،د شده
  • 1 قاشق سوپخوری برگ آویشن تازه
  • 1 ½ فنجان ها برنج آربوریو نپخته، شسته شده
  • فنجان شراب سفید خشک
  • 5 فنجان ها آب سبزیجات گرم شده
  • ½ فنجان پنیر پکورینو یا پارمزان رنده شده*، به علاوه بیشتر برای خدمت
  • جعفری تازه ،د شده، برای طعم دادن
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در فر هلندی یا ماهیتابه بزرگ و عمیق روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. قارچ ها، ½ قاشق چای خوری نمک و چند حلقه فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پوشش داده شود. بپزید، فقط گاهی هم بزنید، به مدت 8 دقیقه، یا تا زم، که نرم و قهوه ای شود. از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید. در صورت ،وم به صورت دسته ای کار کنید.

  • تابه را پاک کنید و روی حرارت برگرد،د. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، پیاز و ¼ قاشق چایخوری نمک دریایی باقی مانده را اضافه کنید. به مدت 5 تا 8 دقیقه یا تا زم، که نرم شوند، گهگاه هم بزنید. سیر، آویشن و برنج را هم بزنید. بگذارید 1 دقیقه بپزد، سپس شراب را اضافه کنید. به مدت 1 تا 3 دقیقه یا تا زم، که شراب بپزد، هم بزنید و بپزید.

  • هر بار ¾ فنجان آبگوشت را اضافه کنید، مدام هم بزنید و اجازه دهید قبل از اضافه ، هر بار آب گوشت جذب شود. با افزودن نهایی آب گوشت، دو سوم قارچ های تفت داده شده را در ریزوتو هم بزنید. آنقدر بپزید تا ریزوتو خامه ای شود و برنج کمی آل دنته لقمه بگیرد. پنیر را هم بزنید و طعم دار کنید.

  • باقیمانده قارچ تفت داده شده را روی آن قرار دهید، با جعفری تزئین کنید و در صورت تمایل با پنیر رنده شده بیشتری سرو کنید.

* برای تهیه این دستور غذای گیاهی، پنیر را کنار بگذارید و روی ریزوتو را با پاشیدن پارمزان گیاهی بپوش،د.


منبع: https://www.loveandlemons.com/mushroom-risotto/

تحریریه غذا شرقی