ساده ترین دستور غذای پاپاور (عکس های مرحله به مرحله)


پاپوورها سبک، توخالی و کاملاً خوشمزه هستند! یاد بگیرید که چگونه آنها را با دستور العمل ساده من درست کنید.

نمای بالای سر پاپاور با انواع توت ها و پودر قند

این دستور پختی است که مامان من از بچگی درست می کرد. وقتی او آنها را درست می کرد، همه ما از تماشای پف ، آنها در فر هیجان زده می شدیم.

پاپوور نوعی شیرینی است که از خمیر ساده تخم مرغ، شیر و آرد تهیه می شود. آنها اغلب با کره، مربا و سایر مواد شیرین تر مانند میوه سرو می شوند. آنها شبیه پودینگ یورکشایر هستند که یک غذای سنتی ،یسی است و معمولاً به ،وان کنار گوشت کباب شده سرو می شود.

این پاپ‌اورها منبع خوبی از پروتئین هستند، وقتی با میوه پر شوند، یک صبحانه کامل و خوشمزه درست می‌کنند!

تفاوت پودینگ یورکشایر و پاپاور چیست؟

  • پودینگ یورکشایر به طور سنتی به ،وان یک غذای خوش طعم، به طور معمول به ،وان یک غذای جانبی برای گوشت ، کباب شده سرو می شود. با ریختن خمیری که از تخم مرغ، آرد و شیر به دست می‌آید در تابه‌ای داغ با چکه‌های گوشت ، ریخته و در فر می‌پزند. به خاطر نمای بیرونی ترد و فضای داخلی کرکی خود شناخته شده است.
  • پاپوور معمولاً به ،وان یک غذای شیرین یا رول نان سرو می شود. آنها همچنین با خمیر تخم مرغ، آرد و شیر درست می شوند. آنها معمولاً در قالب‌های مخصوص پاپاور یا قالب‌های مافین پخته می‌شوند، که طوری طراحی شده‌اند که اجازه می‌دهند خمیر از فنجان‌ها بالا بیاید.
نمای نزدیک از پاپاور پر از انواع توت ها و پودر قند

مواد لازم برای تهیه پاپوور

  • شیر: شیر کامل به طور کلی بهترین برای تهیه پاپاور در نظر گرفته می شود، زیرا غنی ترین طعم و لطیف ترین بافت را ارائه می دهد. با این حال، می‌تو،د از شیر کم‌چرب یا بدون چربی نیز استفاده کنید، که منجر به پاپ‌اور کمی کمتر می‌شود. بستگی به ترجیح شما دارد.
  • تخم مرغ: تخم مرغ یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده پاپاور است. آنها به پاپاور کمک می کنند تا ظاهر شود و شکل خود را حفظ کند و غنا و طعم را اضافه کند.
  • ارد: آرد همه منظوره برای افراد پاپاور بهترین عملکرد را دارد.
  • نمک: نمک دریایی خوب برای پاپاورها بهترین است زیرا طعمی تمیز و ترد دارد که طعم پاپاورها را بدون غلبه بر آنها افزایش می دهد. همچنین به نشان دادن طعم سایر مواد کمک می کند.
  • و،ل: عصاره و،ل خالص بهترین است.
  • روغن نارگیل: روغن نارگیل به پاپاورها طعم کمی نارگیلی خوشمزه می دهد. اگر طعم آن را دوست ندارید، می تو،د به همان مقدار از کره استفاده کنید. مطمئن شوید که روغن نارگیل خود را ذوب کرده و تبدیل به مایع می کنید. اگر از کره استفاده می کنید، مطمئن شوید که کره آب شده باشد.
مواد لازم برای پاپاور: آرد، شیر، تخم مرغ، و،ل، روغن نارگیل، نمک

چگونه پاپاور درست کنیم

برای هم زدن این پاپاورهای خوشمزه، تنها چیزی که نیاز دارید حدود 10 دقیقه، یک مخلوط کن و چند ماده است.

  1. فر را با دمای 400 درجه گرم کنید.
  2. همه مواد را در مخلوط کن با هم ،یب کنید. آنقدر هم بزنید تا همه مواد با هم ،یب شوند و خمیر یکدست شود و هیچ گلوله ای وجود نداشته باشد. توصیه می کنم ابتدا تخم مرغ و در آ، روغن نارگیل را اضافه کنید. نبض بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  3. مخلوط را در قالب های مافین چرب شده بریزید و هر فنجان را به اندازه 1/2 پر کنید. اگر یک تابه پاپاور دارید، حتی بهتر است. 2/3 آن را پر کنید.
  4. به مدت 13-16 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و پف کند. بگذارید یک دقیقه در تابه بنشیند تا ساختار خود را حفظ کند و سپس روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.
مراحل تهیه پاپاور: مخلوط کنید، بریزید، بپزید، روی آن را بالا بریزید و لذت ببرید

رازهای پاپاورهای شگفت انگیز چیست؟

  • از یک تابه پاپاور یا قالب مافین با چاه های عمیق استفاده کنید. چاه‌های عمیق به پاپاورها کمک می‌کنند تا بالاتر بروند.
  • قبل از اضافه ، خمیر تابه یا قالب را در فر گرم کنید. این به پاپاورها کمک می کند تا سریع و یکنواخت بالا بیایند.
  • در زمان پخت پاپاورها در فر را باز نکنید. باز ، فر می تواند باعث خالی شدن پاپاورها شود.
  • پس از پخت، آن ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند و سپس آن ها را از تابه یا قالب خارج کنید. این به آنها کمک می کند شکل خود را حفظ کنند.
  • برای تردی بیشتر و رنگ طلایی، سطح پاپوورها را قبل از پخت با قلم مو با کره ،ید.
نمای بالای پاپوور روی سینی سفید با انواع توت ها و پودر قند در بالا و انواع توت ها روی پیشخوان پاشیده شده است.

آیا می توانم به جای تابه پاپوور از تابه مافین استفاده کنم؟

بله، می تو،د به جای پاپاور از قالب مافین برای درست ، پاپاور استفاده کنید. با این حال، پاپاورها احتمالاً شکل دیگری خواهند داشت و ممکن است به اندازه یک تابه پاپاور بالا نروند. فنجان‌های یک تابه مافین معمولاً کوچک‌تر و کم‌عمق‌تر از فنجان‌های یک تابه پاپاور هستند، که به پاپاورها اجازه می‌دهد بالاتر بروند و شکل مشخصی داشته باشند.

پاپوور خانگی روی سینی سفید با انواع توت ها

آیا پاپوورها قرار است باد شوند؟

پاپوورها قرار است در حین پخت پف کنند و یک مرکز توخالی بزرگ ایجاد کنند. با این حال، به محض بیرون آمدن از فر، شروع به تخلیه و فرو ریختن می کنند. این طبیعی است و زم، که پاپاورها شروع به خنک شدن می کنند، بخار خارج می شود و ساختار پاپاور شروع به تخلیه می کند.

چرا پاپاورهای من پف ن،د؟

  • فر به اندازه کافی داغ نبود: پاپوورها برای پف ، من، به فر بسیار داغ نیاز دارند. قبل از گذاشتن پاپاورها، مطمئن شوید که فر شما کاملاً گرم شده است.
  • خمیر خیلی غلیظ بود: خمیر پاپوور باید نازک و قابل ریختن باشد. اگر خمیر خیلی غلیظ باشد، نمی تواند به درستی بلند شود.
  • لیوان های پاپاور خوب چرب نشدند: حتماً لیوان ها را با کره یا روغن خوب چرب کنید. اگر فنجان ها خوب چرب نشده باشند، پاپاورها می ،بند و به درستی پف نمی کنند.
  • فنجان های پاپاور بیش از حد پر شده بودند: پاپاورها فقط باید حدود 2/3 از سطح فنجان پر شوند. اگر فنجان ها بیش از حد پر شوند، پاپاورها فضای کافی برای پف ، ندارند.
نمای بالای پاپوور روی سینی سفید با انواع توت ها و پودر قند در بالا و انواع توت ها روی پیشخوان پاشیده شده است.

آیا می توان پاپاور را زودتر از موعد ساخت؟

پاپوورها را می توان زودتر از موعد درست کرد، اما بهتر است آنها را تازه و گرم و بیرون از فر سرو کرد. اگر آنها را زودتر از موعد درست کنید، ممکن است بافت و ظاهر آنها به خوبی زم، نباشد که تازه پخته شده اند.

می تو،د خمیر پاپاور را زودتر درست کنید و تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید. حتما قبل از استفاده خمیر را خوب هم بزنید زیرا ممکن است مواد ته نشین شوند.

خمیر سرد شده بیشتر طول می کشد تا پف کند و ممکن است مانند خمیری که قبل از پخت به دمای اتاق برسد سبک و هوا نباشد.

پاپوور خانگی روی سینی سفید با انواع توت ها

آیا پاپاورها را می توان فریز کرد؟

پاپوورها را می توان منجمد کرد، اما بهتر است آنها را تازه از فر سرو کنید. اگر می خواهید آنها را فریز کنید، می تو،د پاپاورهای پخته شده را تا 2 ماه فریز کنید.

برای یخ زدن پاپاورها ابتدا اجازه دهید کاملا خنک شوند. سپس هر پاپاور را به صورت جداگانه در یک بسته پ،تیکی بپیچید یا آنها را در یک ظرف دربسته یا کیسه ای قرار دهید.

وقتی آماده سرو شد، پاپوورها را از فریزر خارج کرده و برای چند دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا دوباره گرم شوند. به خاطر داشته باشید که پاپاورهایی که دوباره گرم شده اند، بافت ترد مشابهی با پاپاورهای تازه پخته شده ندارند.

گزینه دیگر این است که خمیر را درست کنید، آن را تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید و بعد از آماده شدن آنها را بپزید.

  • 1 فنجان شیر
  • 6 بزرگ تخم مرغ دمای اتاق
  • 1 فنجان ارد
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری و،ل
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل یا کره ذوب شده
  • فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب مافین خود را با روغن نارگیل چرب کنید. برای اینکه پاپاورها واقعاً بالا بروند، قالب مافین خود را 5 دقیقه قبل از پر شدن در فر قرار دهید.

  • همه مواد را در مخلوط کن با هم ،یب کنید. در آ، روغن نارگیل ذوب شده را اضافه کنید. پالس کنید تا خوب مخلوط شود و خمیر صاف و بدون توده شود.

  • در قالب های چرب شده مافین بریزید و هر فنجان را 2/3 پر کنید.

  • 20 دقیقه بپزید و حرارت را تا 350 درجه فارنهایت کاهش دهید. مطمئن شوید که در فر را باز نکنید! 10-15 دقیقه دیگر بگذارید تا قهوه ای طلایی شوند.

  • از فر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه در تابه خنک شود تا ساختار هر پاپاور بتواند تنظیم شود. آن را روی صفحه سیمی بریزید و سپس با توت ها و پودر قند یا تاپینگ های مورد علاقه خود روی آن را بریزید.

نکات:

  • در زمان پخت پاپاورها در فر را باز نکنید. باز ، فر می تواند باعث کم شدن بادهای پاپاور شود.

  • قبل از اضافه ، خمیر تابه یا قالب را در فر گرم کنید. این به پاپاورها کمک می کند تا سریع و یکنواخت بالا بیایند.

خدمت: 1پاپاور | کا،ی: 119کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 9g | پروتئین: 5g | چربی: 7g | چربی های اشباع شده: 5g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 1g | چربی ترانس: 0.01g | کلسترول: 94میلی گرم | سدیم: 141میلی گرم | پتاسیم: 80میلی گرم | فیبر: 0.3g | قند: 1g | ویتامین A: 177IU | کلسیم: 43میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/mini-popover-recipe/