سالاد بروکلی – طعم لاغری


این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخو،د.

سالاد بروکلی خوشمزه با بیکن، تخمه آفتابگردان، پیاز قرمز و پنیر بز مخلوط شده با سس ماست یون، خامه ای. خیلی خوب!!

سالاد بروکلی

سالاد بروکلی

در اینجا یک راه عالی برای قرار دادن یک فنجان سبزیجات در وعده غذایی شما وجود دارد، این سالاد بروکلی را به همراه ساندویچ، برگر یا پروتئین مورد علاقه خود سرو کنید. این غذا به ،وان یک غذای جانبی برای یک باربیکیو تابست، یا یک غذای خوشمزه یا یک گزینه ناهار خوشمزه عالی است. به راحتی می توان آن را مطابق میل خود سفارشی کرد – سعی کنید مقداری آجیل ،د شده، کشمش یا سایر میوه های خشک را برای طعم و بافت بیشتر به آن اضافه کنید. اگر از طرفداران کلم بروکلی هستید و به ایده های بیشتری برای غذای جانبی بروکلی نیاز دارید، این کلم بروکلی و اورزو، سوپ پنیر بروکلی یا این کلم بروکلی پرتقال کنجدی را امتحان کنید.

سالاد بروکلی

این سالاد بروکلی سبک و آسان از جدید است کتاب آشپزی Down،ftology Healthy Meal Prep توسط لیزا برایان، که بیش از 100 دستور غذای آماده را ارائه می دهد که می توانند منجمد شوند یا در وعده های غذایی مختلف استفاده شوند. من از مخاطبانم نظرسنجی کردم اینستاگرام برای اینکه ببینم کدام دستور غذا را می‌خواهند از کتاب او به اشتراک بگذارم، و این یکی برنده شد. خیلی خوشحالم چون واقعا لذت بردم!! دستور او 4 وعده است، اما من آن را 8 وعده 1 فنجان درست کردم که برای یک غذای جانبی عالی است. اگر می خواهید آن را به ،وان اصلی داشته باشید، می تو،د ،مت را دو برابر کنید.

سالاد بروکلی سالم تر

این دستور تهیه سالاد سالم از بسیاری از مواد مغذی استفاده می کند:

  • بروکلی منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی از جمله ویتامین C، پتاسیم و فولات است.
  • تخمه آفتابگردان منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و مواد مغذی مانند ویتامین E و سلنیوم است.
  • پنیر بز جایگزینی کم‌چرب برای سایر انواع پنیر است و منبع خوبی از پروتئین و کلسیم است.
  • ماست یون، موجود در سس، محتوای پروتئین را افزایش می‌دهد و بدون افزودن چربی زیاد، بافتی خامه‌ای به سالاد می‌دهد.

،اصر:

  • بیکن: از هشت تکه بیکن مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • کلم بروکلی: یک سر کلم بروکلی را به صورت گلچه های لقمه ای برش دهید.
  • پیاز قرمز: یک سوم فنجان پیاز قرمز را ،د کنید.
  • زغال اخته خشک: زغال اخته خشک شیرین نشده ب،ید.
  • تخمه آفتابگردان خام: تخمه آفتابگردان برشته شده اگر خام نداشته باشید کارساز خواهد بود.
  • پنیر بز: یک چهارم فنجان پنیر بز را روی سالاد ،د کنید.
  • تزئین: ماست یون، و سس مایونز (سبک یا معمولی)

طرز تهیه سالاد بروکلی

  • بیکن: بیکن را در ماهیتابه بپزید یا بیکن را روی یک ورقه پخت لبه دار که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزید.
  • سالاد: بروکلی، پیاز، زغال اخته، دانه ها و پنیر را با هم ،یب کنید.
  • تزئین: سس مایونز و ماست را در یک کاسه کوچک هم بزنید. سس را روی مخلوط بروکلی بریزید و بیکن ،د شده را اضافه کنید.

چه چیزی را با سالاد بروکلی سرو کنید

این دستور سالاد با هر پروتئینی مانند همبرگر، گوشت خوک، مرغ یا استیک عالی است. من آن را به تنهایی برای یک ناهار آسان دوست دارم.

ماندگاری سالاد بروکلی در یخچال چقدر است؟

سالاد بروکلی تا 4 روز در ظرف در بسته در یخچال ماندگاری دارد.

تغییرات:

  • کلم بروکلی: اگر ترجیح می دهید کلم بروکلی خود را سفید کنید، می تو،د آن را حدود 1 دقیقه بجوش،د. آن را آبکش کرده و با آب سرد بشویید تا نپزد و قبل از اینکه کلم بروکلی را با سایر مواد مخلوط کنید خشک کنید.
  • میوه: زغال اخته خشک را با کشمش، ،مای خشک یا سیب ،د شده عوض کنید.
  • سالاد بروکلی گیاهی: بیکن را حذف کنید.
  • دانه: دانه های آفتابگردان را با دانه کدو تنبل، گردو یا گردو جایگزین کنید.
  • پنیر: زیر پنیر بز با فتا یا چدار ،د شده.
  • بدون لبنیات: پنیر بز را حذف کنید و از ماست بدون لبنیات استفاده کنید.

سالاد بروکلی سالم

سالاد بروکلی

دستور العمل های بیشتر بروکلی که دوست خواهید داشت:

سالاد بروکلی

5

171 کال
6.5 پروتئین
11 کربوهیدرات ها
11.5 چربی ها

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کل: 15 دقیقه

سالاد بروکلی خوشمزه با بیکن، تخمه آفتابگردان، پیاز قرمز و پنیر بز مخلوط شده با سس ماست یون، خامه ای. خیلی خوب!!

  • 8 برش ها بیکن برش مرکزی
  • 1 سر بزرگ گل کلم بروکلی ، به قطعات به اندازه لقمه بریده شده است
  • فنجان پیاز قرمز ،دشده
  • ½ فنجان زغال اخته خشک نشده شیرین
  • ½ فنجان پوسته پوسته تخمه آفتابگردان خام
  • ¼ فنجان پنیر بز ،د شده
  • ½ فنجان سس مایونز، من از هلمن لایت استفاده کردم
  • ¼ فنجان ماست یون، بدون چربی ساده، بدون لبنیات یا لبنیات
  • بیکن را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​بپزید تا ترد و قهوه ای شود، از هر طرف حدود 4 دقیقه.

  • اگر ترجیح می‌دهید آن را بپزید، در یک تابه در فر از قبل گرم شده با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا ترد شود.

  • بیکن را به یک بشقاب کاغذی با حوله کاغذی منتقل کنید تا آب آن گرفته و خنک شود. ،د کنید یا ،د کنید.

  • در حالی که بیکن در حال پختن است، در یک کاسه بزرگ همزن، گلچه های بروکلی، پیاز قرمز، کرن بری خشک، تخمه آفتابگردان و پنیر بز را با هم مخلوط کنید.

  • در یک کاسه کوچک، سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید.

  • بیکن و سس را به کاسه همزن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

گزینه بدون لبنیات: پنیر بز را حذف کنید و از ماست بدون لبنیات استفاده کنید.
تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

خدمت: 1فنجان، کا،ی: 171کیلو کا،ی، کربوهیدرات ها: 11g، پروتئین: 6.5g، چربی: 11.5g، چربی های اشباع شده: 2.5g، کلسترول: 8.5میلی گرم، سدیم: 279میلی گرم، فیبر: 2g، قند: 6g

کلید واژه ها: غذای جانبی bbq، دستور العمل های کلم بروکلی، سالاد بروکلی، غذای جانبی بروکلی، دستور العمل های ،luck




منبع: https://www.skinnytaste.com/broccoli-salad/