سالاد گوجه فرنگی با بهترین وینگرت ایتالیایی بهترین غذای جانبی برای هر وعده غذایی تابست، است! سریع، تازه و خوشمزه.
امروز با یک PSA که دستور تهیه سالاد گوجه فرنگی خیار با بهترین وینیگرت ایتالیایی وجود دارد، وجود دارد، و شما باید آن را تا آنجا که ممکن است قبل از غروب آفتاب در تابستان و گوجه فرنگی تازه، خیار و ریحان درست کنید. با آن!
تقریباً برای هر شامی که بزرگ میشدم، مادرم سالاد کاهوی یخی درست میکرد (به من بگو در دهه 80 بزرگ شدی بدون اینکه گفتن من تو در دهه 80 بزرگ شدی.) با این حال، وقتی تابستان شروع شد، او یک سر کوه یخ را با این دستور غذای جانبی تازه تهیه شده با خیار، گوجه فرنگی و ریح، که در باغش پرورش داده بود، عوض می کرد.
ما آن را با شام 3-4 شب در هفته می خوردیم و من خوشحالم که می گویم این سنت در اینجا و اکنون زنده و زنده است. من این غذای جانبی خیره کننده و در عین حال ساده را در تابستان چندین بار در هفته برای خدمه خود سرو می کنم.
این یک راه تازه و سالم برای آرایش ، هر شامی است!
برای ،ید خیار محلی، گوجهفرنگی و ریحان به باغ خود یا بازار کشاورز بروید، سپس آنها را ،د کنید، در یک کاسه بریزید و مقدار زیادی از بهترین وینگرت ایتالیایی من بر روی آن بپاشید. به همین سادگی.
گوئن این را “لباس مامان” می نامد، که آنقدر خوشحالم می کند که می توانم گریه کنم. همچنین شرم ندارم به شما بگویم که کاسه سالاد گوجه فرنگی خیار را با قاشق می خورم تا آ،ین قطره سس مخلوط با آب گوجه فرنگی را بچشم.
MMM!!!
سس سالاد گوجه فرنگی خیار
مطمئناً میتو،د از سسهای ،یداری شده در فروشگاه برای دستور تهیه سالاد گوجهفرنگی خیار استفاده کنید، اما وینگرت ایتالیایی خانگی من شگفتانگیز است و پختن آن بسیار آسان است.
خواننده تریش می گوید:من کاملا عاشق این پانسمان هستم. زندگی من به طرز عجیبی ناتمام به نظر می رسد اگر یک دسته از آن را قبلاً در یخچال مخلوط نکرده باشم و منتظر سالاد بعدی خود باشم. ”
#مرتبط! با خیال راحت این وینیگرت را تا دو هفته زودتر درست کنید. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:
- روغن مزه خنثی: من روغن آووکادو، هسته انگور یا کانولا را برای وینیگرت در مقابل روغن زیتون فوق بکر توصیه می کنم که می تواند بر سایر مواد غلبه کند.
- سرکه شراب سفید یا سرکه شراب قرمز: هر کدام از این گزینهها رنگ و بوی خوبی به وینگرت میدهد.
- سرکه سیب: سرکه سیب کمی ملایم تر از سرکه شراب قرمز است و طعم دلپذیری به آن اضافه می کند.
- ،دل دیژون: این به امولسیون شدن وینگرت کمک می کند.
- موسیر ،د شده: موسیر طعم ملایم پیاز را به سس اضافه می کند.
- سیر تازه: من عاشق طعم سیری هستم که سیر تازه ریز ،د شده به این سس اضافه می شود!
- عسل: به تعادل همه طعم ها کمک می کند. برای وگان نگه داشتن این سس و مخلفات می تو،د از شربت افرا واقعی یا شکر گرانول استفاده کنید.
- گیاهان و ادویه های خشک شده: نمک، فلفل، پونه کوهی خشک، و مرزنجوش خشک شده، طعم و مزه هوس انگیز زیادی به آن اضافه می کند.
انتخاب گوجه فرنگی و خیار
بیشتر برای تهیه این سالاد از خیار معمولی و گوجه فرنگی رسیده استفاده می کنم، اما از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید.
- گزینه های خیار: اگر از خیار معمولی استفاده می کنید، آن را پوست بگیرید، برش دهید، سپس خیار را قبل از ،د ، دانه کنید. اگر از خیار ،یسی (مانند این ع، ها) استفاده می کنید، نیازی به پوست کندن یا دانه ، قبل از برش یا ،د ، نیست. می تو،د خیارهای ایر، (مینی کیک های کوچک!) را به صورت سکه برش دهید. باز هم لازم نیست ابتدا پوست بگیرید.
- گزینه های گوجه فرنگی: گوجهفرنگیهای رسیده در این دستور غذا عالی هستند و من دوست دارم ابتدا آنها را دانهبندی کنم. دیگر گزینه های خوشمزه عبارتند از: گوجه فرنگی، گوجه فرنگی گی،ی، گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی موروثی.
مخلفات برای شام ساده
در تابستان تمایل دارم برای شام «دستور پخت» کمتری درست کنم – ی،ی یک پروتئین کبابی یا سرخ کرده یا اسپاگتی درست کنم – بنابراین داشتن یک غذای ساده پر از سبزیجات که لازم نیست زیاد به آن فکر کنم همیشه خوب است. در جیب عقب من من می دانم که شما این غذا را دقیقاً به همین دلیل دوست خواهید داشت. 🙂
طرز تهیه این دستور غذا
با ساخت بهترین وینیگرت ایتالیایی شروع کنید. وقتی به شما می گویم این چیزها بهتر از هر چیزی است که در فروشگاه پیدا می کنید، به من اعتماد کنید!
مواد سس را به یک ظرف یا کاسه کوچک اضافه کنید: روغن، سرکه، ،دل دیژون، موسیر و سیر ،د شده، عسل، و گیاهان خشک و چاشنی ها. تکان دهید یا هم بزنید تا ،یب شوند.
من دوست دارم وینیگرت را حداقل چند ساعت قبل از غذا درست کنم تا طعم ها زمان داشته باشند تا با هم ،یب شوند، اگرچه تا 2 هفته به خوبی در یخچال شما نگهداری می شود.
سپس یک خیار معمولی را پوست گرفته، دانه و حلقه حلقه کنید و سپس گوجه فرنگی های رسیده را در یک کاسه بزرگ بریزید. برگ های ریحان تازه را پاره یا نازک برش دهید (معروف به شیفوناد) و همچنین به کاسه اضافه کنید. در اینجا نحوه ی شیفوناد ، برگ های ریحان تازه آورده شده است:
- برگ های ریحان را درون یکدیگر لانه کنید تا یک «قایق» تشکیل شود.
- برگ ها را به شکل سیگار برگ بغلت،د
- نازک برش بزنید
این سالاد را متحول کنید
همانطور که نوشته شده، سالاد گوجه فرنگی من ساده، بی مزه، تازه و خوش طعم است. گفته می شود، این یک پایه عالی برای افزودن یا تقویت می کند. هر یک از این ایده های خوشمزه را امتحان کنید:
- توپ های مینی موزارلا را اضافه کنید (که به آن “مروارید” نیز می گویند.
- یک آووکادوی ،د شده را اضافه کنید
- به جای یا علاوه بر ریحان از گیاهان تازه مانند پیازچه یا شوید تازه استفاده کنید
- با افزودن زیتون کالاماتا و پنیر فتا ،د شده یا مکعبی به آن یک چرخش مدیترانه ای بدهید.
- برای تهیه سالاد پانزانلا، مکعب های نان برشته شده را اضافه کنید (در اینجا طرز تهیه آنها را آورده ایم).
- برای تهیه سالاد پیاز گوجه فرنگی، پیاز قرمز را که به صورت نازک برش داده شده است، اضافه کنید
مرحله آ، این است که وینیگرت ایتالیایی را روی سالاد گوجه فرنگی و خیار بریزید، با کمی نمک و فلفل بیشتر مزه دار کنید، سپس اسکوپ کنید، سرو کنید و میل کنید. امیدوارم این غذای جانبی تازه و تابست، را دوست داشته باشید – لذت ببرید!
دستور العمل های بیشتر سالاد تابست،
جایزه ایمیل رایگان
5 راز برای دلپذیرترین کریسمس
5 روز دستور العمل ها و پروژه های جشن بدون گلوتن برای بهترین کریسمس شما تا کنون!
سالاد گوجه فرنگی خیار با بهترین وینگرت ایتالیایی
شرح
سالاد گوجه فرنگی با بهترین وینگرت ایتالیایی بهترین غذای جانبی برای هر وعده غذایی تابست، است! سریع، تازه و خوشمزه.
،اصر
- 2 عدد خیار، پوست کنده، دانه گرفته و ،د شده
- 4 عدد گوجه فرنگی رسیده، دانه گرفته و ،د شده
- یک مشت ریحان تازه، پاره یا ورقه شده
- برای وینیگرت ایتالیایی:
- روغن کم 1 فنجان با طعم خنثی مانند روغن آووکادو، هسته انگور یا روغن کانولا (EVOO را توصیه نکنید)
- 1/4 فنجان شراب قرمز یا سرکه شراب سفید
- 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
- موسیر ،د شده 2 قاشق غذاخوری یا پیاز ریز ،د شده 1 قاشق چایخوری
- 1 حبه سیر فشرده یا ریز ،د شده
- 2 قاشق چایخوری ،دل دیژون
- 1 قاشق چایخوری عسل
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل
- 1/4 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
- مرزنجوش خشک 1/4 قاشق چایخوری
جهت ها
- برای وینیگرت ایتالیایی: همه مواد را در یک شیشه با درب محکم یا یک کاسه کوچک مخلوط کنید سپس تکان دهید یا هم بزنید تا ،یب شوند. می توان تا 2 هفته زودتر درست کرد.
- خیار، گوجه فرنگی و ریحان را به یک کاسه بزرگ بریزید، سپس با وینگرت ایتالیایی بریزید، نمک و فلفل اضافی را مزه دار کنید و سرو کنید.
یادداشت
- به راحتی می تو،د از خیار ،یسی استفاده کنید – نیازی به پوست کندن یا بذر اولیه نیست.
- روماها در این سالاد نیز عالی هستند – از آنچه در فصل است استفاده کنید، در باغ شما رشد می کند، و/یا در بازار کشاورز عالی به نظر می رسد.
وینیگرت اقتباس شده از آشپزخانه
این دستور غذا توسط Iowa Girl Eats تهیه شده است،
منبع: https://iowagirleats.com/cu،ber-tomato-salad-best-ever-italian-vinaigrette/