در این غذا مرغ آغشته به روغن رو به صورت کامل در ظرف قرار داده و میپزند، سپس اون رو قطعه قطعه کرده و همراه برنج میپزند. وقتی نام غذاهای ایتالیایی به گوش میرسد بدون شک همگی به یاد لازانیا ، پاستا و پیتزا می افتند. لازانیا از جمله غذاهای محبوب ایتالیایی محسوب میشود که آوازه ای جهانی دارد . این غذای لذیذ در مجله خبری غذا سرتاسر جهان یافت می شود اما اگر قصد چشیدن لازانیای اصل و خوش طعم دارید بدون شک باید این طعم را در کشور ایتالیا تجربه کنید. لازانیا از گوشت چرخ کرده ،سس گوجه فرنگی ، ادویه های مختلف و لایه های لازانیا تهیه می شود که ظاهر و طعم فوق العاده لذیذی را دارد. سام تام معروف ترین سالاد و یک غذای سنتی تایلندی است.
به طوری که در خارج از مجارستان، تقریبا هر غذای حاوی پاپرپیکا را به نام گولاش میشناسند. لاکسا به طیف گسترده ای از انواع سوپ رشته تند گفته میشود. این سوپ مختص به کشورهای جنوب شرقی آسیا مانند مالزی، سنگاپور، اندونزی و تایلند است.
طعم عالی و متفاوت خورش فسنجان نیز یکی دیگر از انواع محبوب غذاهای ایرانی می باشد. برخی از افراد این خورش را با گوشت مرغ طبخ می کنند و برخی دیگر با گوشت چرخ کرده آماده می کنند. پیتزا ناپولی یا پیتزا ناپل یکی از پیتزا های معروف و مشهور ایتالیاست. ایتالیایی ها از مواد اولیه بینظیری استفاده می کنند و دارای استعداد خاصی در زمینه آشپزی هستند. با مطالعه لیست غذاهای بینظیر ایتالیایی متوجه تنوع بسیار بالایی از این غذاهای خوشمزه ایتالیایی نیز خواهیم شد.
شکلات تاریخچه ای بسیار طولانی دارد به اندازه که پیدایش آنرا به قوم مایا نیز ربط می دهند . شکلات ها از جمله محبوب ترین و پر طرفدار ترین خوراکی ها محسوب می شود که شهرتی جهانی دارد . حتی در مناسبت هایی مثل ولنتاین ، تولد و عروسی ها به عنوان پایه ثابت مهمانی ها مورد استفاده قرار میگیرد. می توان گفت بدون شک حداقل در سرتاسر جهان همگی یکبار طعم خوش شکلات را چشیده اند.
- بسیاری از مردم ساتای را جزو خوشمزه ترین غذاهای دنیا به شمار می آورند.
- زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است.
- گوشت را در سیر و سرکه خرما خوابانده و سپس، پیاز، انواع ادویه (ماسالا) و شکر را به آن اضافه میکنند.
- اما اگر شما قصد دارید تنها یک وعده غذا در سیسیل میل کنید حتما باید کاپوناتا، غذای بادمجونی محبوب مردم جزیره را میل کنید.
آن با هر چیزی از سالاد گرفته تا پاستا و ساندویچ ها به خوبی مزه می دهد و اما محبوب ترین نوع آن زمانی می باشد که بر روی یک تکه نان خشک کشیده شده باشد. این نان به طور معمول با ترکیبی از آرد نرم و سخت گندم، مخمر، آب، نمک و روغن زیتون بکر با کیفیت بالا ایجاد می شود. همانند خیلی از غذاهای ایتالیایی دیگر، سادگی این پیتزا باعث لذیذ شدن آن می شود. اگه میخواهید در خانه یک کیک شکلاتی خوشمزه درست کنید ولی نمیدونید چه طوری حتما مقاله طرز تهیه کیک شکلاتی رو مطالعه کنید و از پختن یک کیک شکلاتی خوشمزه در خانه لذت ببرید. اگر به دنبال اموزش پخت پای سیب خوشمزه خانگی هستید، به شما پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه پای سیب را مطالعه کنید. همانطور که می دانید برنج جرء آن دسته از مکمل های غذایی خوشمزه و خوش طعمی است که طرفداران بسیاری دارد.
شیرین پلو با مرغ
این پاستا از رشته های باریک و بلندی به قطر 0.78 الی 0.88 میلیمتر تشکیل شده است. این پاستای سبک با سوپ و غذاهای دریایی و سس های سبک ترکیب خوبی می سازد. پاستا ای سیسی نیز یکی از غذاهای ایتالیایی است که در نواحی مرکزی و جنوبی ایتالیا از محبوبیت زیادی برخوردار است. این پاستا بسیار مغذی بوده و از مقدار پروتئین بالایی برخوردار است. این پاستا اولین بار در دهه 1920 در یک رستوران در شهر رم سرو شده است. مطمین باشید که غذاهای ایتالیایی بیشتری را نیز بزودی برایتان در سایت مرکز آموزش آنلاین آشپزی قرار خواهیم داد.
چلو جوجه کباب
با پیشرفت تکنولوژی، در دسترس بودن و مهاجرت افراد در سراسر کشور، این فرهنگ ها دستخوش تغییراتی شده اند. بنابراین غذایی که می خوریم، پرورش می دهیم، می پزیم و از آن لذت می بریم، تغییر پیدا کرده است. در فرهنگ امروزی غذای آمریکایی، وعده های غذایی اغلب برای نمایش فعالیت اجتماعی به اشتراک گذاری شده با دوستان و اعضای خانواده محسوب می شوند. ترکیه همسایه ایران است و برای ایرانیها یکی از پرطرفدارترین مقصدهای سفر محسوب میشود. همسایگی باعث شده ذائقهی مردم این کشور به مردم کشور ایران نزدیک باشد و اکثر غذاهایشان باب میل ایرانیها باشند.
این غذا مربوط به سال ۱۹۵۰ می باشد که می توان از آن در وعده صبحانه نیز استفاده کرد. چند دهه است که به عنوان یک غذای فریز شده خانگی هم از آن استفاده می کنند. این غذا فرانسوی است اما بیشتر شبیه به غذا های کلاسیک آمریکایی می باشد. پنیر سوئیسی و همبرگر داخل سینه مرغ در این غذا به کار رفته است که آن را به طور کامل سرخ می کنند . کوردن بلو یک وعده غذایی یخ زده هم محسوب می شود که در سال ۱۹۹۰ معرفی شده است.