برای طبخ این غذا به بادمجان سرخ کرده یا کبابی، سیر، پیاز، نعنا، گردو و کشک نیاز دارید. کشک بادمجان با نان سرو میشود و معمولا روی آن را با سیر داغ، پیاز داغ، نعنا داغ، کشک، مغز گردو و حتی پوست بادمجان تزیین میکنند. لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی،لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت و پوست پرتقال و لوبیا چشم بلبلی پلو شیرازی اشاره کرد. این پلوی پرطرفدار معمولا با سالاد شیرازی یا ماست و خیار سرو میشود و بیشتر افراد آن را با غذای ترکی استامبولی مقایسه میکنند.
- سپس سیب زمینیها را با یک رنده مناسب به صورت ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید.
- ماهی شکم پر غذایی محبوب در شهرهای جنوبی و شمالی کشورمان است که در فرآیند طبخ آن، از انواع سبزیجات و طعم دهندهها برای پر کردن شکم ماهی استفاده میکنند.
- اما در روشهای دیگر، گوجه فرنگی را رنده میکنند، آن را روی کباب در حال سرخ شدن قرار میدهند و با فلفل دلمهای و برخی مخلفات دیگر همراه میکنند.
- البته بیشتر جنوبیها این غذا را با نوعی نوشیدنی به نام «زینتو» میل میکنند که آب توتی شبیه به شاتوت است.
- آلبالو پلو، با آلبالوی تازه خیلی خوشمزهتر از آلبالوی یخ زده خواهد شد.
- کوفته در ترکیبهای متنوعی از جمله کوفته پر شده با آلو، مغز گردو، زرشک و کشمش، آلبالوهای ترش و…
نگران نباشید؛ همه می توانند از این غذای معمولی لذت ببرند. در اینجا تعدادی از معروف ترین و شناخته شده ترین غذاهای ایرانی را برای گردشگران خارجی معرفی می کنیم. در این میان، ماهی شکمپر که از محبوبترین غذاهای ایرانی در خطه شمال و البته جنوب کشور به شمار میرود هم تنوع بالایی در محتویات دارد. این غذای پرطرفدار ایرانی از حبوباتی مانند نخود و لوبیا سفید و گوشت و چربی و گوجه فرنگی و پیاز تهیه می شود. استفاده از سماق در تهیه کباب تابهای نیز به دو روش مختلف صورت میگیرد.
لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج – انواع کوفته، کوکو و شامی
چلو گوشت جز غذاهای لاکچری ایرانی محسوب شده و معمولا برای مناسبتهای خاص طبخ میشود. دوستان گرامی این مطلب به مرور کامل تر می شود و غذاهای جدید به این لیست افزوده خواهد شد. برای کامل تر شدن لیست غذایی خود می توانید از آموزش های زیر نیز بهره بگیرید. اما باید بدانید این کباب در گذشته با کمی تغییر و نام کباب دیگی مهمان سفره های ما ایرانیان بوده است. بعضی از غذا ها نیز محلی هستند و ساکنان سایر مناطق، حتی اسم آن ها را هم نشنیده اند. سعی کردیم در معرفی این لیست غذا های ایرانی، به نکات بالا توجه کرده و به گزینه های متنوعی اشاره کنیم.
قیمه
گفته میشود که ماهی خوردن در شب عید، نمادی از یافتن انگشتر نگین سلیمان است که با نوروز و آغاز بهار همراه است. بهعلاوه برنج نماد برکت، ماهی نماد حیات و سبزی نماد زایش است و شاید به این دلیل، سبزی پلو با ماهی بهعنوان نماد نوروز شناخته میشود. کراهی یک نوع کاری سنتی پاکستانی، هندی و بلوچی با سس غلیظ بر پایه گوجهفرنگی است که در یک تابه گود و ضخیم به همین نام طبخ میشود. این غذا با نامهای کارائی، کارایی یا کرایی نیز مشهور است و در بعضی مناطق جنوبی کشور مانند سیستان و بلوچستان و چابهار طرفداران بسیاری دارد. برای تهیه کراهی مرغ، به روغن حیوانی یا کره، زنجبیل، سیر، گوجهفرنگی، ادویههای مختلف از جمله تخم گشنیز، گرام ماسالا، نمک، زیره، پودر چیلی قرمز، زردچوبه و فلفل سیاه و گاهی پیاز نیاز دارید.
دیزی یک غذای محبوب ایرانی:
برای داشتن یک تهچین سالم باید این را هم بگوییم که بهتر است ماست مورد استفاده در ته چین را به نوع کمچرب تغییر دهید و مرغی که در غذا استفاده میکنید را هم آب پز کنید تا خاصیتش بیشتر شود. غذای جیب تاجر مرغ یک غذای راحت و خوشمزه که از ترکیب موادی چون سینه مرغ، جعفری، تخم مرغ، ذرت و… درست میشود. سینه مرغ را به همراه پیاز، فلفل و زردچوبه میگذاریم تا بپزد. سپس به آن سس مایونز، جعفری، نمک و فلفل به همراه ذرت اضافه کنید. فطایر یک غذای عربی و لبنانی است که داخل خمیر آن را با مواد مختلفی میتوانید پر کنید.
شما می توانید در بین انواع کباب های ایرانی یکی را که خوشمزه تر می باشد انتخاب کنید. کباب های ایرانی به چندین دسته تقسیم بندی می شوند یکی از آنهاکباب کوبیدهدیگری بختیاری و همچنین برگ و غیره است. شما می توانید بر اساس ذائقه شخصی خودتان یکی از کباب ها را میل کنید. مرصع پلو را میتوان به ۳ روش کلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست کرد. این غذا یک غذای خوشمزه و مقوی و پر از رنگ و زیبایی است و میتواند رنگ لعاب متفاوتی به سفره شما بدهد. نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین کار است که یک غذای شیک و مجلسی است که در بیشتر مهمانیها درست میشود.