مرغ ایتالیایی Crockpot – بچه های فوق العاده سالم


صفحه اصلی > دستور پخت > مرغ ایتالیایی کروک پات

این دستور غذای مرغ ایتالیایی Crock، یک غذای قدیمی مورد علاقه خانواده است! من آن را در طول سال‌ها تغییر داده‌ام تا سالم‌تر شود، در حالی که هنوز طعم و مزه دستور اصلی را حفظ کرده‌ام. نتیجه یک غذای خامه ای، خوشمزه و دل،ب است که تمام خانواده شما عاشق آن خواهند شد!

مرغ ایتالیایی با پاپیون روی پاستا سرو می شود

چرا این مرغ ایتالیایی را دوست خواهید داشت؟

ما سالهاست که در خانواده ام نسخه ای از این دستور غذا را درست می کنیم! اصل خوشمزه بود، اما قطعا فاقد مواد مغذی بود. یک چوب کامل کره، یک تکه پنیر خامه‌ای، کنسرو سوپ و بدون سبزیجات لازم بود! من با گذشت زمان آن را تطبیق دادم و نتیجه نهایی یک غذای خوش طعم و خامه ای است که به اندازه غذای اصلی خوشمزه است. در واقع … ما آن را حتی بهتر دوست داریم. درست ، آن آسان است و همیشه برای مردم خوشایند است.

ما آن را روی پاستا سرو کردیم، اما از آن روی برنج و کینوآ نیز لذت بردیم! سبزیجات نیز فوق العاده سازگار هستند. از هر چیزی که خانواده شما دوست دارد استفاده کنید. کلم بروکلی و مارچوبه نیز خوشمزه هستند.

یک کاسه مرغ ایتالیایی با کدو سبز و فلفل که روی پاستا سرو می شود

مواد لازم برای مرغ ایتالیایی کروک پات:

  • جوجه– ما از سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کردیم
  • مخلوط سس ایتالیایی خشک– هر تنوعی انجام خواهد شد.. ما از Good Seasons استفاده کردیم.
  • سوپ خامه ای مرغ خانگی– خیلی آسان است که هرگز دوباره از کنسرو استفاده نخواهید کرد!
  • خنداننده پنیر ،ی– ما از قاچ های ، ک،یک Laughing Cow استفاده می کنیم. پنیر خامه ای نیز موثر خواهد بود.
  • کدو سبز– از طول نصف کنید، سپس برش بزنید.
  • فلفل دلمه ای– از فلفل دلمه ای قرمز برای رنگ استفاده کردیم. هر انجام خواهد داد!
  • قارچ– ما از قارچ دکمه ای سفید تازه استفاده کردیم.
مواد لازم برای مرغ ایتالیایی کروک پات

طرز تهیه مرغ ایتالیایی Crock،:

  1. محل مرغ را در قابلمه خود قرار دهید و با مخلوط سس ایتالیایی بپاشید. هم بزنید تا پوشش داده شود.
  2. بسازید خامه سوپ مرغ با استفاده از یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید و کره را با همزن بزنید. آب مرغ و شیر را به آرامی با همزن بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و ، رنگ شود. ممکن است در ابتدا درشت به نظر برسد. فقط به هم زدن ادامه دهید! ادویه زدن با نمک و فلفل.
  3. بریزید سوپ روی مرغ در دیگ.
  4. پختن به مدت 3-4 ساعت در حالت کم قرار گیرد. زمان پخت واقعی ممکن است متفاوت باشد. پخت و پز زم، انجام می شود که بتو،د مرغ را به راحتی با چنگال ،د کنید.
  5. تکه ، سبزیجات؛ به همراه پنیر به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید.
  6. ادامه هید به مدت 30 دقیقه دیگر یا تا زم، که پنیر آب شود و سبزیجات نرم شوند بپزید.
  7. خدمت روی پاستا یا برنج لذت بردن!
ع،‌هایی برای طرز تهیه مرغ ایتالیایی
پختن در آرام پز بهتر است یا کم؟

ا،ر دستور العمل ها با استفاده از هر دو دما من، هستند. از آنجایی که در این دستور غذا از گوشت بدون چربی و سبزیجات استفاده می شود، تنظیمات بالا بهترین کار را دارد. با این حال، می تو،د از تنظیمات کم استفاده کنید. شما می خواهید 1-2 ساعت به زمان پخت اضافه کنید.

آیا می توانم به جای درست ، از یک قوطی سوپ مرغ استفاده کنم؟

می تو،د دستور پخت خانگی یک قوطی خامه سوپ مرغ را جایگزین کنید. با این حال، ساخت آن با استفاده از منگنه های انباری بسیار آسان است. و طعمش خیلی بهتره!

چه چیزی را می توانم جایگزین مخلوط پانسمان خشک ایتالیایی کنم؟

اگر یک پاکت از مخلوط سس ایتالیایی ندارید، با هم مخلوط کنید:
2 قاشق غذاخوری نمک کوشر
2 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
1 قاشق غذاخوری پودر سیر
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
1/2 قاشق چایخوری ریحان
1/4 قاشق چایخوری نمک کرفس
2 قاشق غذاخوری از این مخلوط را به جای پاکت مخلوط سس ایتالیایی استفاده کنید. باقیمانده ها را در یک ظرف نگهداری هوا یا شیشه کوچک نگهداری کنید.

کاسه ای از مرغ خامه ای ایتالیایی که روی ماکارونی پاپیونی در یک کاسه آبی سرو می شود

دستور العمل های Crock، بیشتری می خواهید؟

  • 1 1/2 پوند سینه مرغ
  • 1 بسته بندی مخلوط سس ایتالیایی خشک
  • 6 ، ها پنیر ،ی خنده دار یا 4 اونس پنیر خامه ای
  • 1 متوسط کدو سبز ،د شده
  • 1 متوسط فلفل دلمه ای قرمز ،د شده
  • 1 فنجان قارچ بریده شده
  • سینه های مرغ را در ظرف غذا قرار دهید. با مخلوط سس ایتالیایی بپاشید و هم بزنید. خامه سوپ مرغ را درست کنید.

  • سوپ مرغ را روی مرغ قرار دهید. روی آن را بپوش،د و به مدت 3-4 ساعت روی حرارت کم بپزید. (ممکن است دیگ شما سریعتر یا کندتر بپزد – این یک ،ن است)

  • وقتی مرغ نرم شد، با دو چنگال ،د کنید و همه چیز را هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • کدو سبز و فلفل دلمه ای را ،د کنید؛ قارچ ها را خلال کنید

  • پنیر ، خنده و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. 30 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر ذوب شود و سبزیجات نرم و گرم شوند.

  • حرارت را خاموش کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا سس کمی غلیظ شود.

  • روی برنج یا پاستا سرو کنید. لذت بردن!

برای سوپ خامه ای مرغ:

  • کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط ​​رو به کم آب کنید. آرد را هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یکدست و حباب دار شود و به حالت رو، در بیاید.

  • آب مرغ و شیر را به آرامی اضافه کنید و مدام هم بزنید. هم بزنید تا ،یب شوند. به آرامی بجوش،د و 5 تا 10 دقیقه بجوش،د تا غلیظ شود. با سرد شدن مخلوط به غلیظ شدن ادامه خواهد داد. نمک و فلفل برای چشیدن.

کا،ی: 216کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 6g | پروتئین: 27g | چربی: 9g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 2g | چربی ترانس: 0.2g | کلسترول: 89میلی گرم | سدیم: 331میلی گرم | پتاسیم: 657میلی گرم | فیبر: 1g | قند: 3g | ویتامین A: 943IU | ویتامین سی: 33میلی گرم | کلسیم: 44میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

ناتالی مونسون

من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه هایتان برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود پیدا خواهید کرد.

درباره ناتالی بیشتر بد،د


منبع: https://www.superhealthykids.com/creamy-crock،-italian-chicken/