ریکوتا و گلابی کروستینی زیبا


ما در حال تکمیل فصل تعطیلات و آماده شدن برای زنگ زدن در سال جدید هستیم! بیایید این کار را با یک پیش غذای آسان و کاملاً خوشمزه انجام دهیم که می خواهید بارها و بارها درست کنید.

من اینها را به اشتراک گذاشتم کراستینی ریکوتا و گلابی سال گذشته و کاملاً عاشق شدم. روی آن‌ها پروشوتوی خوش طعم و مخلوط شیرین و نمکی آجیل و دانه‌های کرانچ می‌شوند که ذائقه‌های شما را به رقص در می‌آورد. با آروگولا کمی طراوت به آن اضافه کنید و یک قطره عسل را فراموش نکنید.

وقتی سال گذشته آن را برای تعطیلات آزمایش کردیم، تیم و من وسواس زیادی نسبت به این دستور غذا داشتیم. مخلوط ریکوتا به تنهایی بسیار خامه ای و روشن است، من به شدت توصیه می کنم یک دسته دوتایی برای نان تست صبحگاهی خود تهیه کنید. در واقع، بیایید درخواست کنیم که شروع به خوردن این کروستینی برای صبحانه کنیم، زیرا آنها بسیار خوب هستند.

من راه‌های بسیار آس، را برای سفارشی ، این گلابی ریکوتا کراستینی آورده‌ام تا بتو،د واقعاً وحشی شوید! آنها را برای کریسمس، شب سال نو یا فقط یک شب قرار ملاقات سرگرم کننده در این فصل سرو کنید.

کراستینی ریکوتا و گلابی با مخلوط آرگولا و آجیل در یک بشقاب

آنچه برای درست ، این گلابی ریکوتا نیاز دارید

این گلابی آسان و کراستینی ریکوتا به طور جدی دارای طعم و بافت گسترده ای است که شما عاشق آن خواهید شد. به علاوه، سفارشی ، آنها آسان است! در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  • نان: توصیه می کنم از نان باگت فرانسوی استفاده کنید زیرا روی آن آسان است و به خوبی برشته می شود. کمی نیاز خواهی داشت روغن زیتون برای پخت آنها
  • برای مخلوط ریکوتا: شما ریکوتا شیر کامل را با آب لیمو، پوست لیمو، نمک و فلفل مخلوط می کنید. خیلی راحت و خیلی خوشمزه
  • گلابی ها: به راحتی می تو،د گلابی های قرمز یا سبز را برای ،مت بالایی برش دهید.
  • گوشت خوک به روش ایتالیایی که سرد سرو میشود: من عاشق ،صر شور و شوری هستم که پروشوتو به هر کروستینی اضافه می کند.
  • آرگولا: شما همچنین مقداری آرگولا برای تازگی اضافه می کنید.
  • برای ،د ، آجیل: ما در حال نان تست ، هستیم پسته و دانه کدو تنبل با کمی شربت افرا و نمک دریا برای لقمه شیرین، شور و ترد.
  • به اوج – به بالا – به سمت قله: من هم دوست دارم با آن نم نم نم نم باران کنم عسل و با یک پاشیدن از نمک دریا. YUM.

گلابی ریکوتا crostini با آرگولا در یک بشقاب

راه های آسان برای سفارشی سازی

این کراستینی گلابی ریکوتا بسیار آسان است برای سفارشی ، سلیقه شما!

  • میوه خود را عوض کنید: از سیب یا حتی انگور خلال شده استفاده کنید.
  • پنیر خود را انتخاب کنید: این کراستینی با پنیر آب شده مانند بری، گرویه یا فونتینا نیز خوشمزه خواهد بود.
  • سبزه یا بدون سبزه: من عاشق طراوت و شادابی هستم که آرگولا به هر لقمه ای اضافه می کند، اما اگر چیزی ندارید می تو،د آن را حذف کنید.

گلابی و ریکوتا کراستینی با آجیل و پروشوتو در یک بشقاب

به دنبال چاشنی چیزها هستید؟

می تو،د با پاشیدن کمی فلفل هندی با مخلوط کرانچ آجیل، یا با پاشیدن آن ها با عسل داغ، کمی حرارت به این گلابی و ریکوتا کراستینی اضافه کنید! برای تهیه عسل داغ کافی است 2 قاشق غذاخوری عسل را با 1/2 قاشق چایخوری سس تند یا کمی فلفل کاین مخلوط کنید.

کراستینی ریکوتا گلابی با مخلوط آرگولا و آجیل در یک بشقاب

تعویض ساده برای هر نوع رژیمی

اگر به دوستان یا خانواده‌تان غذا می‌دهید که محدودیت‌های غذایی دارند، راه‌های بسیار آس، برای تطبیق با آنها وجود دارد:

  • برای گیاهخواری: به سادگی پروشوتو را حذف کنید.
  • برای تهیه بدون گلوتن: از باگت یا نان بدون گلوتن مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • برای تهیه آجیل بدون آجیل: پسته را حذف کنید و فقط از تخمه کدو تنبل در مخلوط ترد استفاده کنید.

گلابی آسان و ریکوتا کراستینی در یک بشقاب

گلابی و ریکوتا کراستینی در 4 مرحله آسان

  1. نان باگت خود را برشته کنید. برش های باگت خود را روی ظرف آماده شده قرار دهید ورق پختروغن زیتون بپاشید و آنها را بپزید تا لبه ها کمی برشته شوند.
  2. آجیل را ،د کنید. سپس پسته و تخمه کدو تنبل را در ماهیتابه برشته کنید تا کمی طلایی و معطر شود، سپس حرارت را خاموش کنید و شربت افرا و نمک دریا را اضافه کنید. آنها را روی یک بشقاب یا کاغذ روغنی بگذارید تا خنک شوند.
  3. ریکوتا را مخلوط کنید. در آ، ریکوتا را با آب و پوست لیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید.
  4. جمع آوری و سرو کنید. کمی مخلوط ریکوتا را روی هر کراستینی بریزید، سپس با پروشوتو، یک تکه گلابی و کمی از مخلوط کرانچ آجیل روی آن بریزید. کمی عسل بپاشید، چند برگ آرگولا اضافه کنید، نمک و فلفل بپاشید و سرو کنید!

آنها را زودتر از موعد بسازید

من توصیه نمی‌کنم که کراستینی ریکوتا و گلابی را کاملاً زودتر درست کنید، اما می‌تو،د باگت خود را برش بزنید، مخلوط ریکوتا را با هم مخلوط کنید و یک یا دو روز قبل آجیل را ،د کنید تا جمع شدن آنها راحت باشد! به سادگی مخلوط ریکوتا را در یخچال نگهداری کنید تا زم، که آماده مونتاژ شوید.

کراستینی ریکوتا و گلابی با آجیل و آرگولا در یک بشقاب

نکات ذخیره سازی

این گلابی و کراستینی ریکوتا زم، بهترین است که از خوردن آن در روز لذت ببرید، بنابراین اگر فقط به تعداد انگشت شماری از مردم غذا می دهید، توصیه می کنم فقط آنهایی را که می خورند جمع آوری کنید. به راحتی می تو،د باقی مانده مخلوط ریکوتا را در یخچال نگهداری کنید تا روز بعد کراستینی بیشتری تهیه کنید!

پیش غذای سرگرم کننده بیشتری را امتحان کنید

همه دستور العمل های پیش غذای شگفت انگیز ما را از اینجا دریافت کنید!

امیدوارم این کراستینی های ریکوتا و گلابی را دوست داشته باشید! اگر آنها را درست کردید، حتماً یک نظر و امتیاز بگذارید تا بدانم چگونه آنها را دوست داشتید. لذت ببر، xo!

کراستینی ریکوتا و گلابی با کرانچ پسته دانه کدو تنبل شور

کراستینی گلابی ریکوتا در بشقاب سرو

کراستینی شیک ریکوتا و گلابی با پروشوتو مرزه، آروگولای تازه و مخلوط کرانچ پسته دانه کدو تنبل شور. این پیش غذای آسان ،یبی عالی از شیرینی، شور، خامه ای و ترد است و تضمین می کند که مهمانان را تحت تاثیر قرار دهد! روی آن را با عسل و مقداری نمک دریا بپاشید تا طعمی عالی داشته باشید.

،اصر

  • 1
    باگت فرانسوی، به صورت مورب به برش های 1/2 اینچی برش دهید
  • روغن زیتون، برای چکاندن
  • 8
    اونس
    ریکوتا شیر کامل
  • ½
    لیمو، آب گرفته
  • پوست از 1 لیمو
  • نمک و فلفل تازه آسیاب شده، به مزه
  • 2
    گلابی قرمز یا سبز رسیده، نازک برش داده شده است
  • 2
    اونس
    پروشوتو را به 18-20 قطعه برش داده و رول کنید
  • 1
    فنجان
    آرگولا
  • برای مخلوط کرانچ آجیل:
  • ¼
    فنجان
    پسته پوست کنده
  • ¼
    فنجان
    تخم کدو خام
  • ½
    قاشق سوپخوری
    شربت افرا خالص
  • نمک دریا
  • عزیزم برای نم نم نم
  • نمک دریا برای پاشیدن

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برش های نان باگت را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید و کمی روغن زیتون بپاشید. اگر نمی تو،د همه آنها را جا دهید، باید از دو ورقه پخت استفاده کنید. به مدت 7 تا 10 دقیقه بپزید تا کراستینی در امتداد لبه ها تا حدودی برشته شود.

  2. مخلوط آجیل خود را درست کنید: پسته و تخمه کدو تنبل را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. به مدت 3 تا 5 دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا کمی طلایی و معطر شوند، سپس حرارت را خاموش کنید و بلافاصله شربت افرا و کمی نمک دریا اضافه کنید. 30 ث،ه دیگر هم بزنید تا پوشش داده شود، سپس به یک بشقاب یا کاغذ روغنی منتقل کنید تا چند دقیقه خنک شود. برخی از آجیل‌ها کمی به هم می‌،بند، اما این همان چیزی است که ما برای «،د ، آجیل» می‌خواهیم. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شود.

  3. در یک کاسه متوسط ​​ریکوتا، آب لیمو، پوست لیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. حدود یک قاشق غذاخوری مخلوط ریکوتا را روی آن اضافه کنید، سپس با پروشوتو، یک گلابی برش خورده و کمی از مخلوط کرانچ آجیل روی آن اضافه کنید. کمی عسل بپاشید و چند برگ آرگولا روی آن اضافه کنید. نمک و فلفل تازه آسیاب شده بپاشید. تقریباً 18-22 کروستینی می سازد.

یادداشت های دستور غذا

برای راهنمایی، ترفندها و راه‌های سفارشی ، کراستینی، پست کامل را ببینید!

تغذیه

خدمات: 22 وعده

اندازه سرو: 1 عدد کروستینی

کا،ی: 77 کیلو کا،ی

چربی: 3.1 گرم

چربی های اشباع شده: 1.2 گرم

کربوهیدرات ها: 9.7 گرم

فیبر: 1 گرم

قند: 2 گرم

پروتئین: 3.1 گرم

دستور تهیه توسط: Monique Volz // Ambicious Kitchen | عکاسی توسط: بخور عشق می خورد

این پست در ابتدا در 13 دسامبر 2021 منتشر شد و در 22 دسامبر 2022 بازنشر شد.


منبع: https://www.ambitiouskitchen.com/ricotta-pear-crostini/