صفحه اصلی > دستور پخت > مرغ پرتقالی
طعم این مرغ پرتقالی Crock، خوشمزه به اندازه غذای مورد علاقه شما است. اما سالم تر! مرغ لطیف در یک سس پرتقال خوشمزه پوشیده شده و با کلم بروکلی و فلفل برای یک شام خوشمزه و آسان سرو می شود که مطمئناً به یک شام مورد علاقه شب هفته تبدیل می شود.
چرا این دستور غذای مرغ پرتقالی را دوست خواهید داشت؟
هر وقت برای چینی بیرون می رویم، بچه های من مرغ پرتقالی سفارش می دهند. مرغ ترد و سس پرتقال کاملاً شیرین آن را هر بار به یک غذای مورد علاقه بچه ها تبدیل می کند. ما در نهایت تصمیم گرفتیم که زمان آن رسیده است که نسخه خود را در خانه امتحان کنیم. من چیزی می خواستم که طعم و بافت غذایی مورد علاقه آنها را تقلید کند، اما کمی سالم تر. بعد از کمی آزمون و خطا، بالا،ه یک ،یب برنده پیدا کردیم! میدانستم که میخواهم آن را برای ظروف غذاخوری خود تطبیق دهم، بنابراین این کاری بود که در اینجا انجام دادم. یک سرخ ، سریع تابه، بافتی را که برای مرغ میخواهید به شما میدهد، اما اگر میخواهید غذای راحتتری داشته باشید، میتو،د از این مرحله صرفنظر کنید. نتیجه نهایی یک مرغ نارنجی لطیف و کمی شیرین است که قطعاً هر هوس خوردن را برآورده می کند.
مواد لازم برای مرغ پرتقالی:
- سرکه شراب برنج– سرکه شراب برنج معمولی یا چاشنی شده در اینجا موثر است.
- من بید هستم– ما از سس سویا کم سدیم استفاده کردیم.
- روغن کنجد– روغن کنجد دارای طعم قوی و متمایز آسیایی است. یه مقدار خیلی زیاده! اینجا صرفا برای طعم دادن است، بنابراین در صورت تمایل می تو،د آن را کنار بگذارید.
- مربای پرتقال– می تو،د از هر مارکی که در فروشگاه ،یداری کرده اید، در اینجا استفاده کنید. این به غلیظ شدن سس کمک می کند و طعم کامل پرتقال را اضافه می کند.
- شکر قهوهای– طعم کاراملی به سس پرتقال اضافه می کند.
- نمک و فلفل– برای چاشنی. ما از نمک کوشر و فلفل سیاه ترك خورده تازه استفاده كردیم.
- نشاسته ذرت– ظاهری ترد روی مرغ ایجاد می کند و به غلیظ شدن سس کمک می کند.
- جوجه– ما از سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کردیم، اما ران مرغ در اینجا نیز عالی عمل می کند.
- گل کلم بروکلی– سبزیجات بسیار سنتی برای سرخ ،. کدو سبز به ،وان یک جایگزین عالی عمل می کند.
- فلفل دلمه ای قرمز– هر رنگی کار خواهد کرد، اما قرمز را برای رنگ دوست داشتم.
طرز تهیه مرغ نارنجی:
- هم بزنید با هم سرکه، سس سویا، روغن کنجد، مارمالاد، شکر قهوه ای، نمک و فلفل.
- تاس مرغ را به اندازه لقمه ،د کنید و با نشاسته ذرت بریزید.
- رنگ قهوه ای مرغ را در یک تابه داغ با روغن آووکادو. مرغ را به قابلمه منتقل کنید.
- بریزید مخلوط مارمالاد روی مرغ روی آن را بپوش،د و به مدت 3-4 ساعت روی حرارت کم بپزید.
- اضافه ، سبزیجات ،د شده در ظرف 30 دقیقه آ، پخت؛ هم بزنید تا پوشش داده شود.
- بسازید در صورت تمایل دوغاب را با برداشتن 1/2 فنجان از سس پخت و پز از قابلمه در یک کاسه کوچک. 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با همزن بزنید تا یکدست شود. دوباره داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
- خدمت روی برنج و لذت ببرید
نکات و پیشنهادات:
ما عاشق ،یب بروکلی و فلفل هستیم، اما شما می تو،د از هر سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید! برخی از گزینه های عالی دیگر پیاز، کدو سبز، قارچ، کلم و هویج هستند.
اگر سس شما در طول زمان پخت به اندازه دلخواه شما غلیظ نشد، با استفاده از مقداری از سس قابلمه (حدود 1/2 فنجان) و 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، یک دوغاب ساده درست کنید. با همزن هم بزنید و دوباره داخل قابلمه هم بزنید و بگذارید غلیظ شود.
ما از سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کردیم. اما ران مرغ نیز گزینه خوبی است! به کمی اصلاح نیاز دارد، اما در قابلمه خوب و لطیف پخته می شود و پختن بیش از حد آن سخت تر است.
ما مرغ پرتقالی خود را روی تختی از برنج سفید سرو کردیم. گزینه های خوب دیگر برنج قهوه ای، رشته فرنگی برنج یا حتی کینوا هستند!
آره! می تو،د این دستور غذا را برای کار روی اجاق گاز تطبیق دهید. بعد از سرخ شدن مرغ، سبزیجات را به ماهیتابه اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه بپزید. سپس سس را به ماهیتابه اضافه کنید. اجازه دهید سس بپزد و غلیظ شود تا مرغ پخت تمام شود.
دستور العمل های الهام بخش آسیایی بیشتری که دوست خواهید داشت:
- 1 قاشق چایخوری سرکه شراب برنج
- 1/4 فنجان سس سویا کم سدیم
- 1/2 قاشق چایخوری روغن کنجد
- 3/4 فنجان مربای پرتقال
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه، آسیاب شده
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1 1/2 پوند ران مرغ، بدون استخوان، بدون پوست
- 1 قاشق سوپخوری روغن آووکادو
- 1 متوسط فلفل دلمه ای قرمز
- 2 فنجان ها گل کلم بروکلی
-
سرکه، سس سویا، روغن کنجد، مارمالاد، شکر قهوه ای، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
-
مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و همراه با نشاسته ذرت در یک کیسه زیپ دار بزرگ بریزید. تکان دادن به کت.
-
روغن را به یک تابه بزرگ اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پس از داغ شدن (روغن برق می زند) مرغ را اضافه کنید. همه طرف ها را قهوه ای کنید و سپس به طور یکنواخت در ته دیگ قرار دهید. مخلوط سرکه را روی مرغ بریزید و مطمئن شوید که همه تکه های آن پوشانده شده است، درب ظرف را بگذارید و حدود 4 ساعت با حرارت کم یا 2 ساعت با حرارت زیاد بپزید. مرغ خود را تقریباً نیمی از راه را بررسی کنید و در صورت ،وم زمان و دما را تنظیم کنید – هر دیگ پخت کمی متفاوت است.
-
وقتی 30 دقیقه از پخت باقی مانده است، فلفل دلمه ای قرمز را ،د کرده و گلچه های بروکلی را به میزان لازم ،د کنید. به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا با سس آغشته شود.
-
اگر بعد از پختن سس شما هنوز خیلی رقیق است، می تو،د حدود 1/2 فنجان از سس را از قابلمه خارج کرده و در یک کاسه کوچک بریزید. حدود 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را هم بزنید. این دوغاب را دوباره داخل قابلمه بریزید و بگذارید غلیظ شود.
-
روی برنج سرو کنید و بعد از آبکاری روی همه چیز سس اضافه کنید. با کنجد تزئین کنید. لذت بردن!
کا،ی: 309کیلو کا،ی | کربوهیدرات ها: 38g | پروتئین: 24g | چربی: 8g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 2g | چربی اشباع شده: 3g | چربی ترانس: 0.02g | کلسترول: 108میلی گرم | سدیم: 712میلی گرم | پتاسیم: 474میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 29g | ویتامین A: 862IU | ویتامین سی: 54میلی گرم | کلسیم: 48میلی گرم | اهن: 1میلی گرم
ناتالی مونسون
من یک متخصص تغذیه ثبت شده، مادر 4 فرزند، عاشق مشتاق غذا و مروج قوی عادات سالم هستم. در اینجا بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مملو از میوه ها و سبزیجات، نکاتی برای ترغیب بچه های خود برای بهتر غذا خوردن و تبدیل شدن به خورندگ، بصری و منابع زیادی برای تغذیه خانواده خود خواهید یافت.
درباره ناتالی بیشتر بد،د
منبع: https://www.superhealthykids.com/crock،-orange-chicken/