جو دوسر خانگی و غلات عسل


دستور العمل مغذی برای جو دوسر خانگی و غلات عسلی به ،وان یک جایگزین صبحانه سالم برای مارک های تجاری بیش از حد فرآوری شده از جمله آنهایی که از مواد ارگ،ک استفاده می کنند.

جو دوسر خانگی و غلات صبحانه عسلی در کاسه سفید با شیر

دانستن نحوه درست ، غلات صبحانه سرد یک مهارت مهم است زیرا نسخه های تجاری آن برخی از سمی ترین غذاهای فرآوری شده در بازار هستند.

برخی از مردم از اینکه متوجه می شوند که به م،ای واقعی کلمه همه مارک های غلات صبحانه سرد ناسالم هستند، شگفت زده می شوند.

این شامل مارک های ارگ،ک می شود که فقط چند ماده تشکیل دهنده در بر،ب تغذیه دارند.

چرا این هست؟

این فرآوری غلات صبحانه سرد است که مهمترین مسئله است. این فقط در مورد مواد تشکیل دهنده نیست، اگرچه آنها نیز مطمئناً مهم هستند.

ا،تروژن خشونت آمیز کارخانه غلات مورد نیاز برای تولید غلات جعبه ای، یکپارچگی مولکول های پروتئین را از بین می برد.

خوردن این مواد اساساً شبیه “حساسیت در یک کاسه” است.

با این حال، حذف غلات صبحانه سرد از رژیم غذایی سخت است، زیرا آنها بسیار راحت و فوق العاده اعتیادآور هستند.

بنابراین، احتمالاً به ترفندهایی در کیسه ابزار نیاز خواهید داشت تا خود را از شیر بگیرید. در تجربه من، نسخه های خانگی یک راه موثر برای از بین بردن آنها برای همیشه هستند.

این دستور العمل جو دوسر و غلات عسلی را در زیر خواهید دید که برخلاف تجربه برندهای تجاری که به راحتی پرخوری می شوند و برای مدت طول، احساس سیری نمی کنند، بسیار سیر کننده است.

آیا ایده درست ، غلات صبحانه سرد خودتان را دوست دارید؟ در اینجا علاوه بر دستور العمل جو و عسل در زیر، پیشنهادات دستور پخت بیشتری وجود دارد.

جو دوسر خانگی و غلات صبحانه عسل در یک کاسه با شیر

غلات صبحانه جو و عسل خانگی

دستور العمل مغذی برای جو دوسر خانگی و غلات عسلی به ،وان یک جایگزین صبحانه سالم برای مارک های تجاری بیش از حد فرآوری شده از جمله آنهایی که از مواد ارگ،ک استفاده می کنند.

زمان کل 4 ساعت ها 20 دقایق

دستورالعمل ها

  1. در یک قابلمه بزرگ، آب و نمک دریا را به جوش بیاورید.

  2. جو جوانه زده را هم بزنید. حرارت را کم کنید، با درب ، خورده بپوش،د و بجوش،د تا نرم شود، حدود 10 دقیقه.

  3. دو ورقه کوکی بزرگ را با روغن نارگیل فشرده شده چرب کنید.

  4. بلغور جو دوسر پخته شده را از قابلمه خارج کرده و خیلی نازک روی ورقه های کوکی پخش کنید.

  5. ورقه های شیرینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه فارنهایت / 121 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 2 ساعت برشته کنید.

  6. ورقه های کوکی را از فر بیرون بیاورید و با استفاده از یک کاردک، بلغور جو دوسر تست شده را با دقت به سمت برشته نشده برگرد،د.

  7. ورقه های کوکی را دوباره در فر قرار دهید و دو ساعت دیگر برشته کنید.

  8. ورقه های کوکی را بردارید و قوام غلات را تست کنید. اگر کاملاً خشک نشد، دوباره غلات را برگرد،د و دو ساعت دیگر به برشته ، ادامه دهید.

  9. ورقه های کوکی را از فر خارج کرده و به مدت 15 دقیقه خنک کنید.

  10. بلغور جو دوسر برشته شده را از ورقه های کوکی بردارید و در دو دسته در غذاساز بپزید تا غلات قوام بیاید.

  11. غلات تمام شده را در ظرفی درب دار بریزید و در یخچال بگذارید.

  12. نصف فنجان را در یک کاسه پر از 1 قاشق چایخوری عسل خام و شیر کامل میل کنید. در صورت تمایل کشمش، موز ورقه شده، آجیل خیس خورده یا دانه های خیس شده را اضافه کنید.

یادداشت های دستور غذا

ممکن است در این دستور غذا روغن نارگیل بکر را به جای روغن نارگیل فشرده (بدون طعم) جایگزین کنید، اما احتمالاً طعم نارگیل کمی به غلات اضافه می کند.

ارزش غذایی

غلات صبحانه جو دوسر خانگی و عسل

مقدار در هر وعده (0.5 فنجان)

کا،ی 148
کا،ی از چربی 32

٪ ارزش روزانه*

چربی 3.5 گرم5%

چربی اشباع 1 گرم5%

سدیم 139 میلی گرم6%

پتاسیم 150 میلی گرم4%

کربوهیدرات ها 23 گرم8%

فیبر 4 گرم16%

پروتئین 6 گرم12%

کلسیم 19 میلی گرم2%

اهن 2 میلی گرم11%

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

جو دوسر سالم و غلات عسل با موز و غلاف شیر روی میز


منبع: https://www.thehealthy،meeconomist.com/،memade-oats-and-،ney-cereal/