این نودل سوبای میگو در سس بادام زمینی که تعادل کاملی بین شیرین و تند دارد، یک شام خوشمزه و سریع در شب هفته را ایجاد می کند.

همه ما می د،م که باید بیشتر غلات کامل بخوریم، اما برنج قهوه ای می تواند برای شام کمی کهنه شود. روشی که من همه چیز را تغییر می دهم؟ من با نودل سوبا درست می کنم! آرد گندم سیاه ماده اصلی این رشته فرنگی نازک و لطیف ژاپنی است. این غلات سبوس دار نه تنها در نودل سوبای سریع پخت نقش دارد، بلکه جایگزینی فوق العاده برای پنکیک های آرد سفید استاندارد شما می شود. امروز من نودل سوبای میگو را در سس بادام زمینی به اشتراک می گذارم. آجیلی و خوشمزه، خانواده شما از این افزودنی جدید به میز استقبال خواهند کرد!
،اصر
- برای رشته فرنگی: نودل سوبا، پیاز، فلفل زرد، هویج، میگو و نخود سبز.
- برای سس بادام زمینی: زنجبیل، سیر، کره بادام زمینی، سس سویا، روغن کنجد، سرکه شراب برنج و سریراچا.
طرز تهیه نودل سوبای میگو در سس بادام زمینی

نودل سوبای میگوی خود را در سس بادام زمینی با جوشاندن یک قابلمه آب نمک و پختن رشته سوبا، طبق دستورالعمل بسته شروع کنید. وقتی تمام شد آبکش کنید و کنار بگذارید.

در حالی که رشته فرنگی در حال پختن است، پیاز، فلفل زرد و هویج خود را نازک برش دهید. به نظر من یک راه حل برای گرفتن نوارهای نازک هویج استفاده از پوست کن است!

سپس در یک ووک، مقداری روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و سبزیجات خود را حدود 7 دقیقه با مقداری نمک و فلفل تفت دهید. کنار بگذارید و می،ایتان را در همان واک بپزید.

در حالی که سبزیجات و میگو شما در حال پختن هستند، سس بادام زمینی خود را درست کنید. با قرار دادن کره بادام زمینی و زنجبیل در یک کاسه متوسط شروع کنید.

سپس سس سویا و سرکه شراب سفید را اضافه کنید.

به دنبال آن روغن کنجد.

سپس با استفاده از a میکرو هواپیما، سیر تازه رنده شده خود را اضافه کنید.

آن را با کمی سیریراچا به پایان برس،د، اگرچه اگر طرفدار ادویه نیستید، می تو،د از این ماده صرف نظر کنید.

همه را با همزن بزنید تا کاملا ،یب شوند و کنار بگذارید.

در پشت اجاق گاز خود، سبزیجات سرخ شده خود را به می،ای پخته شده خود اضافه کنید.

سپس سس بادام زمینی خود را روی آن بریزید.

سپس نودل سوبای پخته شده را به آن اضافه کنید.

هم بزنید تا همه چیز به طور مساوی در سس بادام زمینی آغشته شود، سپس نخود سبز خود را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا سبز روشن شود.

روی آن را با بادام زمینی ،د شده و جعفری تازه یا پیازچه سرو کنید و از نودل سوبای میگو خود در سس بادام زمینی لذت ببرید!
تعویض های آسان
- آن را بدون گلوتن نگه دارید. اگر نودل سوبا تهیه می کنید که واقعا فقط از گندم سیاه درست می شود، پس به طور طبیعی بدون گلوتن هستند! فقط مراقب باشید و مواد را بررسی کنید، برخی از مارک ها آرد گندم اضافه می کنند.
- سبزیجات را عوض کنید در حالی که من شخصاً هرگز پیاز را عوض نمی کنم، به جای هویج و نخود فرنگی می تو،د از کلم بروکلی استفاده کنید و می تو،د از انواع مختلف فلفل به جای فقط زرد استفاده کنید.
سوالات متداول:
آیا نودل سوبا ماکارونی محسوب می شود؟
بله، آنها یک نوع پاستا ژاپنی هستند.
چه رشته هایی شبیه نودل سوبا هستند؟
اگر سوبا ندارید، شبیهترین آنهایی که میتو،د استفاده کنید Udon، Ramen یا شاید حتی رشتههای برنجی هستند.
سوبا به طور سنتی چگونه سرو می شود؟
در ژاپن، سوبا را می توان به صورت گرم یا سرد، معمولاً در سینی با نوعی سس سرو می شود.

غذاهای رشته ای بیشتر
آیا این دستور را امتحان کردید و آن را دوست داشتید؟ دفعه بعد که آن را درست کردید، یک ع، بگیرید و آن را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید! بر،ب بزنید @thelemonbowl و #thelemonbowl تا بتو،م غذای شما را تحسین کنیم و به اشتراک بگذاریم.

بنابراین شب را به برنج قهوه ای بدهید و از نودل سوبا سر میز استقبال کنید. بدن شما و مهمتر از آن جوانه های چشایی شما از شما تشکر خواهند کرد.
چاپستیک های شما منتظر هستند.

نودل سوبا میگو در سس بادام زمینی
این نودل سوبای میگو در سس بادام زمینی که تعادل کاملی بین شیرین و تند دارد، یک شام خوشمزه و سریع شب هفته را می سازد.
آماده سازی: 10 دقیقه
پختن: 17 دقیقه
جمع: 27 دقیقه
خدمات: 4
-
یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید و نودل سوبا را طبق دستورالعمل بسته بپزید (حدود 4-5 دقیقه).
-
در همین حین، یک ماهیتابه بزرگ یا واک را روی حرارت قرار دهید و با اسپری ن،ب اسپری کنید.
-
پیاز را 2 دقیقه قبل از اضافه ، برش های فلفل زرد و پختن 3 تا 4 دقیقه دیگر یا تا زم، که نرم شود تفت دهید.
-
در حالی که سبزیجات در حال سرخ شدن هستند، زنجبیل، سیر، کره بادام زمینی، سس سویا، روغن کنجد، سرکه و سیرراچا را با هم مخلوط کنید. کنار گذاشتن
-
برای پوست کندن هویج به صورت روبان، یک هویج کامل پوست کنده را روی تخته برش قرار دهید و از هویج پوست کن استفاده کنید و به م،ای واقعی کلمه هویج را به صورت نوارهای بلند پوست بگیرید.
-
میگو، هویج و سس را به تابه اضافه کنید و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید.
-
نخود فرنگی را اضافه کنید و بپزید تا سبز روشن – حدود 2 دقیقه. برای میز با سریراچای اضافی سرو کنید.
منبع عالی ویتامین A و C، منبع خوب آهن است.
خدمت: 1gکا،ی: 431کیلو کا،یکربوهیدرات ها: 68.8gپروتئین: 21.8gچربی: 10.4gچربی های اشباع شده: 1.8gکلسترول: 54میلی گرمسدیم: 1133میلی گرمفیبر: 5.8g
منبع: https://thelemonbowl.com/shrimp-soba-noodles-in-peanut-sauce/